• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Bakker Schoon Makelaardij

Bakker Schoon Makelaardij

"Een goede makelaar krijg je meestal op advies van anderen!" Een aanpak die werkt! Klantbelang voorop en gewoon goed werk afleveren. Het team van Bakker Schoon Makelaardij is pas tevreden als u het bent.

Denzel versterkt JEROME

Persoonlijk en planmatig

Over Bakker Schoon Makelaardij

Bakker Schoon Makelaardij is gevestigd in Noord-Scharwoude en kenmerkt zich op een aantal punten: hun persoonlijke en planmatige aanpak, proactiviteit en klantgemak! Dit resulteert in het feit dat Bakker Schoon Makelaardij een gemiddeld cijfer van een 8.9 scoort na honderden beoordelingen. Maar de ambities van Bakker Schoon Makelaardij gaan verder dan enkel de beoordelingen.

 

Wij van JEROME zijn dan ook zeer verheugd om met dit bedrijf op zoek te gaan naar nog meer online succes. 

conversie optimalisatie team slider

Jouw marketingteam

OVER JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

 

Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

Onze kwaliteiten

Contact JEROME

Naar boven