• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Wij zijn voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot FD Gazelle! Dat betekent dat JEROME van Bluedesk ook dit jaar een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland zijn. Met trots delen wij mee dat wij FD Gazelle 2022 zijn. De FD Gazellen award is een prestigieuze ondernemersprijs, georganiseerd en beoordeeld door het Financieel Dagblad. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 20%, met een winstgevend afgesloten laatste jaar. 

FD Gazellen 2021

Geloven in een concept

Enkele jaren geleden geloofden wij sterk in het concept om bedrijven volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing. Volledig kanaalonafhankelijk en voor een vaste prijs per maand. Geen addertjes onder het gras, maar een transparante manier van samenwerken aan een rendabele businesscase. Steeds meer klanten ervaren de kracht en resultaten van JEROME en dit zorgt voor een sterke groei. Een groei die nu wordt erkend middels deze FD Gazellen award.

 

Bedankt

Middels deze weg willen wij iedereen bedanken die de afgelopen jaren het vertrouwen in ons heeft gehad. Zonder jullie kon ons bedrijf niet in dit tempo groeien. Voor ons als team geeft dit nog meer motivatie om dagelijks bedrijven online te laten groeien!

Contact JEROME

Naar boven