• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Computable Awards 2020 JEROME en Bluedesk Nominatie

Categorie Digital & E-commerce

JEROME IS GENOMINEERD VOOR DE COMPUTABLE AWARDS 2020

Samen met negen andere genomineerden is JEROME in de reace voor de Computable Award 2020 binnen de categorie Digital & E-commerce.

 

Wij voelen ons zeer vereerd met deze nominatie. De stembussen zijn geopend! Op dinsdag 24 november zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Denzel versterkt JEROME

Een onderscheidend marketingconcept

OVER DE COMPUTABLE AWARDS 2020

Welke ICT-ontwikkelingen verdienen een onderscheiding? Op dinsdag 24 november 2020 worden de Computable Awards voor de vijftiende keer op rij uitgereikt. Jij bepaalt samen met de vakjury welke projecten, aanbieders en personen deze prijzen verdienen. De publieksstem telt voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.

 

ICT-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Digital & E-commerce. Een groep van 25 Computable-experts heeft de voordrachten in de categorie Digital & E-commerce beoordeeld. Op basis van hun oordeel werden vervolgens tien genomineerden aangewezen. De voordrachten zijn beoordeeld op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product / de dienst en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender.

conversie optimalisatie team slider

Jouw marketingteam

OVER JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

 

Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

Onze kwaliteiten

MARKETINGTEAM

KANAAL ONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Contact JEROME

Naar boven