• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
;
Jerome x Reclasign

Een samenwerking tussen Reclasign en JEROME

Synergie tussen on- en offline marketing: dit levert het jouw bedrijf op!

Stel: je wilt de verkoop van producten laten groeien, een evenement promoten, nieuw personeel werven of naamsbekendheid creëren. Oftewel: jouw boodschap de wereld in helpen. Dan zul je zien dat er binnen het dagelijks leven van jouw doelgroep verschillende inhaakmomenten verschijnen waarop je kunt inspelen. Van een advertentie op social media tot een bestickerd voertuig op de weg.

Hoe vaker we iets zien, des te beter we het onthouden. De kracht van herhaling doet zijn werk, helemaal wanneer een perfecte synergie ontstaat tussen zowel online als offline marketing. Hierdoor wordt de gehele customer journey van een klant bediend en weet je zeker dat jij het optimale uit jouw marketinginspanningen haalt. Hoe je dat doet? Wij leggen het je uit in deze partnerblog!

Meer merkwaarde door signing

Wanneer jouw doelgroep je bedrijf op fysieke wijze tegenkomt, schept dit vertrouwen. Bijvoorbeeld wanneer zij een reclamebord, gevelsign of bestickerde auto zien. Juist wanneer je veel aan online marketing doet geeft signing een boost aan je merkwaarde. Het is een visitekaartje, welke bijdraagt aan verhoogde professionaliteit. Bovendien doet signing veel met de mensen die bij je werken. Het zorgt voor meer productiviteit, efficiency en sfeerbeleving in- en rondom je pand.

Meetbare resultaten door online marketing

Online marketing maakt een offline campagne meetbaar. Door specifieke telefoonnummers, een webpagina of QR-codes te benoemen op je offline reclame kun je exact meten wat de opbrengst is.

Zo weet je wat het aantal bezoekers naar een landingspagina via een reclameposter in een bushokje is, of het aantal inschrijvingen op je nieuwsbrief door een specifieke kortingscode te gebruiken bij jouw deelname op de beurs.

Bovendien kom je door online marketing veel meer te weten over je doelgroep. Wat zijn hun interesses, op welke kanalen begeven zij zich, welke demografische kenmerken hebben ze. Allemaal te zien in de online rapporten. En handig om mee te nemen in jouw volgende (online of offline) campagne.

Geïntegreerde marketing: where online meets offline

Reclasign en JEROME bundelen hun complementaire krachten. Met de expertise van Reclasign om de fysieke wereld te bereiken en de aanpak van JEROME om het online succes te vergroten, weet je zeker dat jij bij het juiste eind zit.

Reclasign

Reclasign is al jarenlang toonaangevend in de wereld van reclame en signing. Ze hebben een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van krachtige reclame & signing die bedrijven helpt om hun boodschap te verspreiden en klanten in de echte wereld te bereiken. Of het nu gaat om buitenreclame, autobestickering, interieurdecoratie, promotiemateriaal of bewegwijzering. Door signing stijgt ieder bedrijf naar grote hoogte.

JEROME

Aan de andere kant van het spectrum staat JEROME, een expert op het gebied van online marketing. Wij hebben een diepgaand inzicht in digitale marketing en zijn expert in online kanalen, bijvoorbeeld zoekmachines, sociale media en e-mail. JEROME heeft bewezen strategieën ontwikkeld om bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te vergroten en klanten aan te trekken via het internet

Als onderdeel van deze samenwerking werken Reclasign en JEROME nauw samen om strategieën te ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van elk bedrijf. Of het nu gaat om het creëren van geïntegreerde marketingcampagnes, het optimaliseren van websites voor zoekmachines, het ontwikkelen van doelgerichte content of het organiseren van evenementen, deze partners zijn vastbesloten om bedrijven te helpen groeien en bloeien in zowel de digitale als fysieke wereld.

Geïntegreerde marketingcampagnes werken. Waar wacht je nog op?

Je kunt marketing niet beperken tot slechts offline of online. De ware kracht schuilt in de synergie tussen deze twee werelden. Voor bedrijven die voorzien willen zijn van het gehele marketingpakket, is dit het moment om te profiteren van de ongeëvenaarde expertise en grenzeloze creativiteit van Reclasign en JEROME. Mis deze kans niet om je marketingstrategie naar een ander niveau te tillen en neem snel contact op!

Contact JEROME

Naar boven