• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

;
Wat kan feedmarketing voor jouw organisatie betekenen?

Wat kan feedmarketing voor jouw organisatie betekenen?

Wat is Feedmarketing?

Feedmarketing is het geautomatiseerd doorzetten van jouw productdatabase naar diverse marketplaces en vergelijkingssites. Hierbij wordt productinformatie, zoals productafbeeldingen, prijzen en beschrijvingen georganiseerd en gesynchroniseerd in een gestandaardiseerde feed. Deze feed kan vervolgens worden gebruikt om producten op verschillende online kanalen en marketplaces te verspreiden, zoals Google Shopping, Amazon, Bol.com en andere vergelijkbare platforms. Met feedmarketing kunnen bedrijven hun producten effectief aanbieden aan een breed publiek, terwijl ze tegelijkertijd hun marketinginspanningen beter kunnen beheren en optimaliseren.

 

Wat zijn de Voordelen van Feedmarketing?

Feedmarketing biedt tal van voordelen voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen vergroten en hun producten succesvol willen promoten. Enkele belangrijke voordelen zijn:

 

- Bereik een grote doelgroep: Door productinformatie te verspreiden op verschillende online kanalen en marketplaces kunnen bedrijven een groot aantal potentiële klanten. Dit leidt tot meer potentiële klanten en kansen voor conversies.

 

- Target op de gewenste doelgroep: Met feedmarketing kunnen bedrijven hun productaanbiedingen richten op specifieke doelgroepen op basis van hun interesses, locatie en gedrag. Hierdoor kunnen ze relevantere en gepersonaliseerde advertenties weergeven, wat de kans op conversies vergroot.

 

- Bespaar tijd: Feedmarketing stelt bedrijven in staat om hun productinformatie automatisch te synchroniseren en bij te werken op verschillende platforms. De specialisten van JEROME weten precies hoe jouw producten optimaal naar diverse marketplaces worden gestuurd.

 

- Verbeterde concurrerende positie: Door producten op verschillende marktplaatsen aan te bieden, kunnen bedrijven concurrerender worden en een groter marktaandeel verwerven.

 

- Meer inzicht in prestaties: Feedmarketing biedt gedetailleerde statistieken en analyses over de prestaties van producten op verschillende platforms. Dit geeft bedrijven waardevolle inzichten die ze kunnen gebruiken om hun marketingstrategieën te optimaliseren en beter in te spelen op de behoeften van klanten.

 

Onze feedmarketing partners

Jerome is partner van Channable en Channel Engine. Als geregristreerd partner kunnen wij jouw producten op de grootste online verkooppunten ter wereld aanbieden. Deze tools bieden directe koppelingen aan met marktplaatsen en kunnen via een plugin eenvoudig aan jouw CMS-systeem gekoppeld worden. Met ons partners zorgen wij ervoor dat jouw producten op de juiste verkoopkanalen komen te staan en voor meer omzet gaan zorgen.

 

Hoe kan jouw bedrijf feedmarketing Inzetten?

Het implementeren van feedmarketing in jouw bedrijf vereist een doordachte strategie en de juiste tools. Hier zijn enkele stappen om feedmarketing effectief in te zetten:

 

- Creëer een productfeed: Stel een gestandaardiseerde productfeed op waarin alle relevante productinformatie wordt opgenomen, zoals productnaam, beschrijving, prijs, afbeeldingen, voorraadstatus en meer.

 

- Selecteer de juiste kanalen: Identificeer de meest relevante online kanalen en marketplaces waarop jouw doelgroep actief is. Kies platforms die passen bij jouw producten en marktsegment.

 

- Optimaliseer productinformatie: Zorg ervoor dat jouw productinformatie volledig en nauwkeurig is. Gebruik relevante zoekwoorden en beschrijf producten op een aantrekkelijke manier om de vindbaarheid en aantrekkelijkheid te vergroten.

 

- Automatiseer het beheer: Maak gebruik van feedmarketing tools om het beheer van de productfeed te automatiseren. Hiermee kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen en productinformatie synchroniseren op alle kanalen.

 

- Analyseer de prestaties: Monitor en analyseer de prestaties van jouw producten op verschillende kanalen. Gebruik de verkregen inzichten om jouw marketingstrategieën aan te passen en te optimaliseren.

 

Feedmarketing uitbesteden aan JEROME

JEROME is gespecialiseerd in feedmarketing. Wij zorgen ervoor dat jouw productdata snel en foutloos online komt te staan op de gewenste marketplaces of vergelijkingssites. Wij kennen de nieuwste trends en best practices op dit gebied. Met 25 jaar ervaring op het gebied van online marketing en geavanceerde tools gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wil je jouw feedmarketing uitbesteden? Neem dan direct contact op met JEROME.

Contact JEROME

Naar boven