• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

CaaS is aanwezig tijdens de Webwinkel Vakdagen

 

Ontmoet Bluedesk met Commerce as a Service (CaaS) tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni 2022. CaaS is te vinden bij stand 255.
 
CaaS is een geheel verzorgde e-commerce oplossing van het begin tot het einde. Voor een vaste prijs per maand ontzorgen we jou volledig op het gebied van techniek, marketing, doorontwikkeling & support. Kortom, alles wat je nodig hebt om online succes te behalen! CaaS bieden we aan vanuit één bedrijf: Bluedesk. Je profiteert dus ook van de ondersteuning van de ervaren online marketeers van JEROME van Bluedesk.
 
Dat is voordelig én efficiënt voor jou!
 
 
De voordelen van CaaS in een notendop:
✔︎ Volledig ontzorgd
✔︎ Korte time to market
✔︎ Vaste prijs per maand
✔︎ Altijd up-to-date
 
 
CaaS is dé perfecte oplossing voor ondernemers die willen profiteren van een schaalbare webshop, maar hier niet in één keer een grote investering willen of kunnen doen. Tijdens de Webwinkel Vakdagen op 29 en 30 juni delen wij graag onze kennis met jou over CaaS!
 
Wil je alvast meer informatie over CaaS? Neem een kijkje op: www.commerceasaservice.nl.
 
 

Meld je gratis aan voor de Webwinkel Vakdagen 2022

 

Meer weten over CaaS en de voordelen van deze dienst? Kom dan zeker langs bij stand 255! Meld je direct aan via de knop hieronder en krijg gratis toegang tot de Webwinkel Vakdagen 2022. Wij kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!

Contact JEROME

Naar boven