• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Online marketing Jerome logo

Verlengstuk van jouw organisatie

JEROME is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om het maximale rendement te halen uit hun online marketing inspanningen. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opzetten van een succesvolle social media campagne, het verbeteren van je zoekmachineresultaten of het opzetten van een effectief e-mailmarketingprogramma, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen om je doelen te bereiken.

Troef de concurrentie af

ONLINE B2B LEADS GENEREREN

Online marketing is hot! Toch is het voor veel B2B bedrijven lastig om de juiste doelgroep te bereiken. JEROME is gespecialiseerd in B2B leadgeneratie en heeft ervaring in diverse branches. Met de juiste strategieën en technieken kun je effectief leads genereren voor je bedrijf.

Voordelen van B2B online leadgeneratie

  • Gerichte marketing: Online leadgeneratie maakt het mogelijk om gericht te targetten op jouw doelgroep. Dit betekent dat je alleen leads genereert van mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in je product of dienst, wat kan leiden tot een hogere conversie.
  • Meetbaarheid: Met online leadgeneratie kun je gemakkelijk meten hoe effectief je campagne is. Je kunt bijvoorbeeld het aantal leads dat je genereert bijhouden en de conversieratio meten om te zien hoeveel leads er daadwerkelijk tot klanten zijn geworden.
  • Schaalbaarheid: Met online leadgeneratie kun je gemakkelijk de omvang van je campagne aanpassen, afhankelijk van je budget en doelen. 
  • Snelle resultaten: Online leadgeneratie kan snel resultaten opleveren, omdat je gemakkelijk kunt testen wat werkt en wat niet. Dit betekent dat je snel kunt inspelen op wat werkt en je campagne kunt aanpassen als dat nodig is.
online marketing specialisten slider

Strategie en techniek

EEN SUCCESVOLLE B2B LEADGENERATIE CAMPAGNE

B2B bedrijven kunnen met de juiste technieken, strategieén en tools een effectieve campagne opzetten. Er zijn enkele belangrijke punten, waar je rekening mee moet houden. 

  1. Identificeer je doelgroep: Voordat je begint met het genereren van leads, is het belangrijk om te weten wie je doelgroep is. Maak een profiel van je ideale klant en bepaal welke problemen ze hebben waar jij ze bij kan helpen. Met een duidelijke boodschap kun je meer relevante leads te genereren.
  2. Gebruik verschillende kanalen: Er zijn veel manieren om leads te genereren, zoals advertising, e-mailmarketing en contentmarketing Probeer verschillende kanalen uit en bepaal welke het beste werken voor jouw doelgroep.
  3. Optimaliseer je website: Zorg ervoor dat je website duidelijk en professioneel is en een duidelijk doel heeft. Zorg ook dat je website goed gevonden kan worden in zoekmachines door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversie gericht is.
  4. Maak gebruik van leadmagneten: Een leadmagneet is een aanbieding die specifiek gericht is op het aantrekken van leads. Dit kan bijvoorbeeld een gratis whitepaper of een korte video zijn. Door middel van leadmagneten kun je leads genereren door mensen te verleiden om hun contactgegevens achter te laten.

Experts in digital marketing

EEN COMPLEET MARKETINGTEAM

Wij worden net als jouw blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. 

De wereld van digital marketing verandert dan ook voortdurend. Trends volgen elkaar dan ook in een rap tempo op. Wie deze snelle ontwikkelingen bij wilt houden heeft een digital marketing specialist nodig die volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied. JEROME heeft een team van specialisten in huis. Onze digital marketeers zorgen ervoor dat jouw digitale kanalen optimaal zijn ingericht.

 
 
Digital marketing team

Van strategie tot uitvoer

B2B DIGITAL MARKETING UITBESTEDEN

Team JEROME kan jouw digital marketing als geheel uit handen nemen. Wij denken graag mee op strategisch vlak, maar verzorgen ook de uitvoer van de werkzaamheden. Op basis van een sterk digital marketingplan stelen wij duidelijke doelstellingen om maximaal online succes te realiseren. Onze strategen kijken onder andere naar het onderscheidend vermogen, de marktpositie, de concurrentie en doelgroep van jouw organisatie.

Online marketing specialisten

Ontvang 3 gratis tips

ONLINE MARKETING QUICKSCAN

Ben je benieuwd of je website voldoet aan de hedendaagse normen? Wij geven tijdelijk 3 gratis online marketing tips weg waarmee jij jouw online concurrentie en stap voor kunt zijn.

 

Onze quickscan is geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw website onder de loep en bekijken welke kanalen worden ingezet. Vervolgens nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om de verbeterpunten op online gebied te bespreken. Hierbij kijken we onder andere naar de mate waarin jouw website voor zoekmachines is geoptimaliseerd (meta-gegevens, titels, afbeeldingen, snelheid, linkbuilding, etc) maar ook naar de inzet van onder andere social media, online advertenties (Google Adwords, Bing Ads, social, retargetting) en datafeeds.

 

Wil je ook geheel vrijblijvend een drietal bruikbare tips ontvangen? Laat dan je (website)gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alle expertise in huis

ALLE B2B ONLINE MARKETINGKANALEN

JEROME is een team van specialisten die op alle facetten van digital marketing kan inspelen. Wij denken niet in uren, niet in kanalen met in successen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw het meeste resultaat opleveren. Door deze bewezen aanpak realiseren wij meer conversie & meer omzet.

Online marketing specialisten

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Door middel van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, zorgen wij voor optimale vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger staat dan jouw concurrenten in zoekmachines zoals Google & Bing. Door topposities te behalen kunnen wij meer relevante bezoekers naar jouw website trekken.

Online marketing specialisten

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Wil je snel meer bezoekers op jouw website? Dan kunnen wij je helpen met het verkrijgen van betaalde bezoekers op jouw website. Google Adwords & Bing Ads kennen voor onze specialisten geen geheimen. Wij zorgen voor strakke campagnes die meer opleveren dan het kost. Zo zorgen wij voor meer conversie & meer omzet.

Online marketing specialisten

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Heb jij al enige bezoekers op je website maar blijven de verkopen uit? Door middel van conversie optimalisatie, ofwel CRO, zorgen wij ervoor dat je meer rendement haalt uit jouw bezoekers. Door ons geheime conversie optimalisatieplan (analyse, hypothese, testen, monitoren, implementeren) zorgen wij voor meer conversie.

Online marketing

SOCIAL MEDIA

 

Onze social media experts weten alles over adverteren op social media platformen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube etc. Door middel van social media advertising kunnen wij jouw doelgroep bereiken en eerdere bezoekers retargetten.

E-mailmarketing

E-MAILMARKETING

E-mail niet meer van deze tijd? Echt niet! Wij weten hoe we jouw bestaande klanten met e-mail opnieuw kunnen prikkelen en stimuleren. Daarnaast zorgen wij voor het genereren van nieuwe e-mailadressen. Door middel van een goed uitgedachte e-mailmarketing strategie kunnen wij jouw omzet verhogen.

Feedmarketing

FEEDMARKETING

Door feedmarketing voor jouw webshop in te zetten kunnen wij producten geautomatiseerd doorzetten naar relevante platformen en vergelijkingsites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Wij zorgen voor een kwalitatieve productfeed en constante optimalisatie van de verschillende kanalen.

Jerome vrienden

Daag ons uit

WAT ZIJN JOUW DIGITALE AMBITIES?

Wat is jouw online uitdaging? Wil je digital marketing effectiefer inzetten? Wil je meer relevante bezoekers op jouw website? En wil je meer conversie en meer omzet uit de online kanalen. Dan zijn wij een match! JEROME helpt jouw graag verder om de volgende stap in online volwassenheid te maken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online ambities. We maken graag kennis om jouw online doelstellingen te bespreken.

Contact JEROME

Naar boven