JEROME is jouw team van B2B marketing specialisten

B2B Online marketing

B2B online marketing
Business-to-business online marketing

Heeft jouw bedrijf een website maar levert deze niet het gewenste resultaat? Of wil je graag de volgende stap maken in online volwassenheid? Maak dan kennis met de B2B marketing specialisten van JEROME. Wij hebben ruime ervaring in online marketing in business-to-business georienteerde markten. Voor een vast maandelijks tarief nemen wij jouw online marketing uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Haal jij maximaal rendement uit jouw online marketing kanalen?

Meer online omzet

Maximaal online succes voor jouw business

JEROME is jouw team van specialisten op het gebied van B2B online marketing. Ons doel is het realiseren van meer online omzet. Wij zorgen ervoor dat jouw website wordt gevonden door jouw potentiële zakelijke klanten.

Wanneer je klant bent van JEROME dan heb je een vast aanspreekpunt die makkelijk bereikbaar is. Vanuit daar heb je toegang tot een compleet marketingteam die is gespecialiseerd in alle facetten van B2B online marketing. Onze specialisten hebben aantoonbare ervaring in onder andere SEO, SEA, CRO, social media, e-mailmarketing en feedmarketing. Wij zijn kanaalonafhankelijk en werken met erkende tools en partners.

Bij JEROME heb je een compleet digital marketingteam voor een vaste prijs per maand. Wij hebben alle kennis in huis om maximaal online succes te realiseren. Kies ook voor JEROME.

Diverse B2B bedrijven kiezen al voor JEROME

Remeha

Truckland

OSR

Cargo Specials

Een team van B2B marketing specialisten

Waarom kiezen bedrijven voor JEROME?

Online marketing wordt voor business-to-business georienteerde bedrijven steeds lastiger. Ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing volgen elkaar snel op. Hierdoor onstaan er steeds meer specialismen. Denk hier bijvoorbeeld aan SEO, SEA, CRO, e-mail, social media, affiliate marketing, etc. Als internetmarketing niet de kernactiviteit van jouw business is, dan word thet steeds moeilijker om bij te blijven. Het is bijna onmogelijk om zelf over de kennis te beschikken om nu nog een succesvolle B2B marketingstrategie uit te rollen. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om een eigen online marketeer aan te stellen.

Het aantrekken van een online marketeer is een logische keuze. Echter is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Goede specialisten vinden is vandaag de dag erg lastig. Want doorgaans zijn ervaren online marketeers schaars in de markt en bovendien relatief duur. Zij hebben vaak de leukste bedrijven en bureau’s voor het uitkiezen. Wil je toch je online marketing uitbesteden? Kies dan voor JEROME. Zo beschik je over een heel team van online marketeers. Vanuit één aanspreekpunt kun je gebruik maken van alle specialisten. Voor een vast maandbedrag is JEROME de vaste schakel binnnen jouw business. Wij hebben aantoonbare ervaring in B2B cases. Verschillende bedrijven gingen je al voor.

See Do Think Care

In alle fases van de customer journey

Wij werken aan de hand van het See Think Do Care model. Dit model is erg geschikt om voor B2B klanten de klantreis uit te stippelen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf in elke fase van de (buyer) journey aanwezig is. Deze inbound marketing strategie zorgt ervoor dat wij de juiste kanalen inzetten om jouw B2B klanten te bereiken. Het rendement hiervan is vaak aanzienlijk hoger dan bij traditionele marketingkanalen. Zo zorgen wij voor meer online omzet uit jouw website.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_eye.svg

01. See

In deze fase van de customer journey is het van belang om top-of-mind awareness en merkbekendheid te creeëren. Wij zorgen ervoor dat potentiële zakelijke klanten bekend raken met jouw bedrijf.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_lightbulb.svg

02. Think

De think-fase is jouw potentiële klant al verder in de (buyer) journey. De klant gaat op zoek naar informatie en wilt geinspireerd raken door jouw aanbod. Ook zullen mogelijke concurrenten in overweging worden genomen.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_gunsight.svg

03. Do

Tijdens de do-fase gaat het om het daadwerkelijk doen van de aankoop. De potentiële klant heeft een afweging gemaakt en is  overtuigd om zaken te doen met jouw bedrijf. In deze fase vind de conversie (lead of aankoop) dan ook plaats.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_heart.svg

04. Care

In deze fase zorgen wij ervoor dat jouw klanten de meest waardevolle klanten worden. Door loyale klanten te blijven binden en boeien zullen ze geneigd zijn om als super promotor jouw bedrijf aan te bevelen bij anderen.

Meer online conversie

B2B marketing quickscan

Ben je benieuwd of jouw B2B marketing strategie nog voldoen aan de hedendaagse standaarden? Vraag dan onze gratis quickscan aan. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een drietal bruikbare tips waarmee jij jouw online prestaties kunt verbeteren.

Onze business-to-business marketing quickscan is gratis én geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw bedrijfswebsite onder de loep en bekijken welke online kanalen worden ingezet. Zo kijken we onder andere naar de mate waarin jouw website SEO is geoptimaliseerd. Ook kijken we naar de juiste inzet van SEA (Google Adwords & Bing Ads) en andere digital marketing kanalen. Nadat wij de verbeterpunten in kaart hebben gebracht nemen wij contact met je op om de quickwins te bespreken.

Vraag nu onze gratis quiscan aan en ontvang drie bruikbare B2B marketingtips. Laat je (website)gegevens achter en wij nemen jouw website zo snel mogelijk onder de loep.

Vraag gratis een quickscan aan

Partners in crime

JEROME werkt samen met erkende partners

JEROME werkt samen met erkende partner in de online marketing branche. Zo zijn wij als één van de weinige digital marketing bureau’s Google Premier Partner. Hiermee voldoen de campagnes die wij in beheer hebben aan strenge eisen. Daarnaast zijn onze specialisten Bing Ads certified. Door deze partnerschappen zijn onze marketeers als één van de eerste op de hoogte van ontwikkelingen. Door inzicht in de laatste trends, ontwikkelingen, algoritme updates, etc. kunnen wij jouw concurrentie nét even een stapje voor zijn. Bovendien werken wij met bewezen tools zoals Channable, Mailplus, Mailchimp, Visual Website Optimlizer, etc.

Google Partner

Channable

ROBIN

MailPlus

Copernica

VWO

Wij nemen het roer graag van je over

B2B marketing

JEROME is gespecialiseerd in internetmarkting. Of het nu gaat om het genereren van leads of het verkopen van producten middels webshop marketing. Onze specialisten staan klaar om voor jouw bedrijf meer online omzet te realiseren. Wij weten als gaan ander dat een succesvolle online business-to-business strategie bestaat uit een perfecte afstemming tussen de verschillende marketingkanalen. Ons team neemt alle online werkzaamheden uit handen zorgt voor een optimale mix tussen de kanalen.

Wij denken niet in uren maar in successen. Ons vaste tarief per maand zorgt ervoor dat jij precies weet waar je aan toe bent. Wij nemen zowel de online strategie als uitvoer van de digital marketingwerkzaamheden van je over. Afhankelijk van jouw doelstellingen zorgen wij voor de inzet en optimalisatie van onder andere zoekmachine optimalisatie, online campagnes, e-mailmarketing, contentmarketing en affiliate marketing zodat we jouw bedrijf online naar het volgende niveau tillen.

Alle kennis in huis

Alle digital marketing kanalen

JEROME kan alle digital marketing kanalen inzetten. Wij beschikken over een team van experts die elk over zijn eigen specialiteit beschikt. Zo hebben wij onder andere B2B marketeers, online strategen, SEO specialisten, SEA specialisten, conversie optimalisatie experts en (business-to-business) e-mailmarketeers. Wij denken niet in uren en niet in kanalen. Het online succes is voor ons het enige dat telt. Op basis van jouw behoefte zetten wij dié kanalen in die voor jouw bedrijf het meeste resultaat opleveren.

Zoekmachine optimalisatie

Is jouw bedrijf goed vindbaar in de zoekmachines? Door zoekmachine optimalisatie, ookwel SEO, in te zetten zorgen wij ervoor dat jouw website boven de concurrenten staat in de zoekmachines. Door #1 posities te halen in Google & Bing (veel gebruikt bij bedrijven) kunnen wij meer relevante bezoekers naar jouw website leiden.

Zoekmachine adverteren

Heb je wel eens nagedacht om te adverteren boven de zoekresultaten of op andere websites? De advertentieprogramma’s Google Adwords & Bing Ads zijn hiervoor uitermate geschikt. Door betaalde bezoekers aan te trekken kunnen wij mogelijke zakelijke relaties naar jouw website trekken. Wij realiseren campagnes met een hoge ROI.

Conversie optimalisatie

Heb je al enig verkeer op jouw website maar lukt het niet om de bezoekers te converteren naar concrete leads. Conversie optimalisatie, ookwel CRO, zorgt voor een verhoging van het conversiepercentage. Aan de hand van ons conversie optimalisatieplan (analyse, hypothese, testen, monitoren, implementeren) zorgen wij voor meer online conversie.

Social media

Bedrijven zitten niet op social media? Echt niet. Social media is een krachtig kanaal om zakelijke klanten te bereiken en te potentiële leads retargetten. Onze social media experts hebben succesvolle cases afgerond in B2B adverteren op social media kanalen als o.a. Linkedin, Facebook, YouTube en Twitter.

E-mailmarketing

E-mail niet meer van deze tijd? E-mailmarketing is (nog steeds) hot! Jouw bedrijfsmatige klanten maken ook gebruik van e-mail! Een gemiste kan om geen e-mailmarketing in te zetten. Wij zorgen ervoor dat jouw mogelijke klanten worden geprikkeld en gestimuleerd middels krachtige e-mailcampagnes.

Feedmarketing

Verkoopt jouw bedrijf producten of diensten online? Dan kunnen wij feedmarketing inzetten om jouw aanbod door te zetten naar relevante platformen en websites. Onze experts zorgen voor optimale zichtbaarheid van producten of diensten. Ook waarborgen zij de kwaliteit van jouw datafeed.

JEROME gaat geen uitdaging uit de weg

Wat zijn jouw online ambities?

Wat zijn de online ambities van jouw bedrijf? Wil je meer resultaat halen uit jouw online business-to-business markt(en)? Of wil je jouw online concurrentiepositie versterken? Laat het ons weten? Ons team van B2B digital marketing specialisten gaat graag voor jou aan de slag. Wij helpen je graag de volgende stap in online volwassenheid te maken.

Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online uitdagingen. Wij maken graag kennis om de online mogelijkheden van jouw bedrijf te bespreken.

Marketingteam
Kanaalonafhankelijk
Focus op resultaat
Flexibel & snel
Erkende partners
Vaste prijs
Meer online omzet?

Schakel JEROME in!