Amsterdam – het jaarlijkse partnerprogramma event was ondanks het druilerige weer een daverend succes. Deze keer stond het event in het teken van een inspirerende rondleiding op de NDSM-werf en een rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Het partnerprogramma begon met een inspirerende rondleiding geheel verzorgt door gids langs de NDSM werf. Het ruim opgezette NDSM-terrein maakte zienlijk indruk op de groep. Een van de hoogtepunten van het bezoek was het “let me be myself” muurschildering van 240 m2 groot met daarop Anne Frank uitgebeeld. Het is zeker de moeite waard om het kleurrijke NDSM terrein te ontdekken.

Onder het genot van een kop koffie stonden wij na de rondleiding  kort stil bij ons partnerprogramma door middel van een korte en bondige presentatie.

Na de zeer boeiende rondleiding en partnerpresentatie verkozen wij het ruime sop voor een boottocht langs de highlighs van Amsterdam. Hierbij mocht een borrel en een hapje natuurlijk niet ontbreken. De sfeer aan boort was gezellig een gemoedelijk. We willen daarom onze partners bedanken voor een geslaagde Partnerprogramma event.

Wil je ook partner worden van JEROME?
Bekijk ons partnerprogramma:
https://jeromehq.nl/partner-worden/

Partnerprogramma 2019
JEROME partnerdag 2019