Meer conversie & meer omzet.

Conversie optimalisatie (CRO)

JEROME online marketing
Conversie optimalisatie specialisten

JEROME is een team van digital marketeers. Conversie optimalisatie kent voor onze CRO specialisten geen geheimen. Team JEROME gaat graag voor jou aan de slag om meer conversie en meer omzet te realiseren.

Wil jij meer rendement halen uit jouw website?

Maximaal rendement uit jouw website

Meer omzet door conversie optimalisatie

Meer conversie en omzet genereren uit jouw website? JEROME zorgt ervoor dat jouw website optimaal is ingericht zodat bezoekers converteren. Door conversie optimalisatie in te zetten kan optimaal rendement worden gehaald uit jouw website bezoekers. Bovendien kan de gemiddelde orderwaarde van jouw webshop worden verhoogd. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor maximaal online resultaat.

Conversie optimalisatie (CRO) zorgt ervoor dat het conversiepercentage op jouw website wordt verhoogd. Wanneer je website op structurele basis al enige bezoekers heeft kan CRO worden ingezet. Door jouw website door en door te testen op jouw doelgroep kunnen concrete verbeterpunten in kaart worden gebracht. Deze verbeterpunten hebben direct impact op de conversie en Return On Investment (ROI) van al jouw marketinginspanningen. Door jouw website de optimaliseren kan er meer conversie en omzet worden gerealiseerd.

Geen woorden, maar daden.

ANWB

KARWEI

Remeha

Triora

Focus op resultaat

Resultaatgerichte aanpak

Een structurele verbetering van het conversiepercentage zorgt voor meer converterende bezoekers. Dit resulteert in een hogere omzet en orderwaarde. JEROME werkt volgens een doeltreffende aanpak.

 1. Analyse van het bezoekersgedrag
 2. Hypotheses met mogelijke testen
 3. Testen van de opgestelde hypotheses
 4. Rapportage van de resultaten
 5. Advies met concrete verbeterpunten
 6. Implementatie van de conversie

Benieuwd hoe wij de het conversiepercentage van jouw website kunnen verbeteren? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van conversie optimalisatie.

Krachtige tools

Visual Website Optimizer (VWO) & Optimizely

JEROME maakt gebruik van krachtige tools om testen op jouw website uit te voeren. Door de inzet van onder andere Google Analytics, Visual Website Optimizer (VWO) en Optimizely kan het conversiepercentage worden verhoogd. Op basis van deze tools kan het bezoekersgedrag worden geanalyseerd en kunnen testen op de website worden uitgevoerd.

Concrete verbeterpunten

Analyseren & testen

Op basis van het bezoekersgedrag kunnen hypotheses worden opgesteld. Op basis van de onderstaande analyses kan een goed beeld worden gekregen van de website bezoekers.

 • visitor analyses
 • heatmaps
 • form tracking

Om tot concrete verbeterpunten te komen dienen de hypotheses worden bevestigd of ontkracht. Hiervoor kunnen verschillende testen worden ingezet, waaronder:

 • A/B testen
 • multivariate testen
 • split URL testen
 • conversietesten

VWO

Optimizely

Jouw marketingteam

Over JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

Marketingteam
Kanaalonafhankelijk
Focus op resultaat
Flexibel & snel
Erkende partners
Vaste prijs
Wil jij ook online groeien?

Kies voor JEROME.