• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  conversie optimalisatie JEROME logo

  Conversie optimalisatie specialisten

  JEROME is een team van digital marketeers. Conversie optimalisatie kent voor onze CRO specialisten geen geheimen. Team JEROME gaat graag voor jou aan de slag om meer conversie en meer omzet te realiseren

  Direct contact
  Conversie optimalisatie slider

  Maximaal rendement uit jouw website

  MEER OMZET DOOR CONVERSIE OPTIMALISATIE

  Meer conversie en omzet genereren uit jouw website? JEROME zorgt ervoor dat jouw website optimaal is ingericht zodat bezoekers converteren. Door conversie optimalisatie in te zetten kan optimaal rendement worden gehaald uit jouw website bezoekers. Bovendien kan de gemiddelde orderwaarde van jouw webshop worden verhoogd. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor maximaal online resultaat.

   

  Conversie optimalisatie (CRO) zorgt ervoor dat het conversiepercentage op jouw website wordt verhoogd. Wanneer je website op structurele basis al enige bezoekers heeft kan CRO worden ingezet. Door jouw website door en door te testen op jouw doelgroep kunnen concrete verbeterpunten in kaart worden gebracht. Deze verbeterpunten hebben direct impact op de conversie en Return On Investment (ROI) van al jouw marketinginspanningen. Door jouw website de optimaliseren kan er meer conversie en omzet worden gerealiseerd.

  Ja, ik wil meer omzet
  conversie optimalisatie slider

  Focus op resultaat

  RESULTAATGERICHTE AANPAK

  Een structurele verbetering van het conversiepercentage zorgt voor meer converterende bezoekers. Dit resulteert in een hogere omzet en orderwaarde. JEROME werkt volgens een doeltreffende aanpak.

   

  1. Analyse van het bezoekersgedrag
  2. Hypotheses met mogelijke testen
  3. Testen van de opgestelde hypotheses
  4. Rapportage van de resultaten
  5. Advies met concrete verbeterpunten
  6. Implementatie van de conversie

   

  Benieuwd hoe wij de het conversiepercentage van jouw website kunnen verbeteren? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van conversie optimalisatie.

  Vertel mij meer

  Krachtige tools

  GOOGLE OPTIMIZE, VISUAL WEBSITE OPTIMIZER (VWO) & OPTIMIZELY

  JEROME maakt gebruik van krachtige tools om testen op jouw website uit te voeren. Door de inzet van onder andere Google Optimize, Visual Website Optimizer (VWO) en Optimizely kan het conversiepercentage worden verhoogd. Op basis van deze tools kan het bezoekersgedrag worden geanalyseerd en kunnen testen op de website worden uitgevoerd.

  Kies voor JEROME
  conversie optimalisatie slider

  Concrete verbeterpunten

  ANALYSEREN & TESTEN

  Op basis van het bezoekersgedrag kunnen hypotheses worden opgesteld. Op basis van de onderstaande analyses kan een goed beeld worden gekregen van de website bezoekers.

   

  • visitor analyses
  • heatmaps
  • form tracking

   

  Om tot concrete verbeterpunten te komen dienen de hypotheses worden bevestigd of ontkracht. Hiervoor kunnen verschillende testen worden ingezet, waaronder:

   

  • A/B testen
  • multivariate testen
  • split URL testen
  • conversietesten
  Neem contact op
  conversie optimalisatie team slider

  Jouw marketingteam

  OVER JEROME

  JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

   

  Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

  Bekijk de tarieven

  Onze kwaliteiten

  MARKETINGTEAM

  KANAAL ONAFHANKELIJK

  Resultaat gericht werken

  FOCUS OP RESULTAAT

  Flexibel en snel

  FLEXIBEL & SNEL

  JEROME marketing team handshake

  ERKENDE PARTNERS

  VASTE PRIJS

  DIRECT CONTACT

  Naar boven