• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Online marketing Jerome logo

Verlengstuk van jouw organisatie

JEROME is gespecialiseerd in het helpen van bedrijven om het maximale rendement te halen uit hun online marketing inspanningen. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opzetten van een succesvolle social media campagne, het verbeteren van je zoekmachineresultaten of het opzetten van een effectief e-mailmarketingprogramma, wij hebben de kennis en ervaring om je te helpen om je doelen te bereiken.

Online marketing slider JEROME

Online kanalen optimaal inrichten

PROFITEER VAN IEDER KANAAL

Online marketing is hot! Als bedrijf kun je er naast niet meer om heen, daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw online kanalen optimaal zijn  ingericht. Om ervoor te zorgen dat je online kanalen optimaal zijn ingericht, optimaliseren wij de volgende items.

  • JEROME zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke website. Als je website langzaam laadt of moeilijk te navigeren is, zullen bezoekers snel afhaken en naar een andere site gaan. 
  • Onze digital marketing specialisten gaan actief en regelmatig jouw social media accounts bijwerken en van content voorzien. 
  • Maak gebruik van effectieve marketingstrategieën. Er zijn veel verschillende marketingstrategieën die je kunt gebruiken om je doelgroep te bereiken. Zoek de strategieën die het beste werken voor jouw bedrijf en maak hier gebruik van. 
online marketing specialisten slider

Het oog wil ook wat

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR EEN DIGITAL MARKETING BUREAU

Digital marketing wordt steeds lastiger voor bedrijven waar de core-business in een andere branche ligt. Door alle ontwikkelingen op het gebied van digital marketing zijn er tientallen specialismen ontstaan. De digital marketing specialisten van JEROME hebben uitgebreide kennis van ieder kanaal. 

- JEROME heeft de kennis en ervaring om je campagnes te optimaliseren voor het beste rendement. Onze digital marketing specialisten weten precies wat er nodig is om ervoor te zorgen dat je campagnes succesvol zijn en kunnen je helpen om het maximale rendement uit je budget te halen.

- Digital marketing specialisten beschikken over de juiste tools en technieken om je campagnes te meten en te analyseren, zodat je precies weet wat er wel en niet werkt. Dit maakt het gemakkelijker om je campagnes continu te verbeteren en ervoor te zorgen dat je het maximale rendement haalt.

- Ze kunnen je helpen om je tijd efficiënter te gebruiken. Door het werk uit te besteden aan een digital marketing specialist, kun je je tijd beter besteden aan andere belangrijke zaken.

Experts in digital marketing

EEN COMPLEET MARKETINGTEAM

Wij worden net als jouw blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. 

De wereld van digital marketing verandert dan ook voortdurend. Trends volgen elkaar dan ook in een rap tempo op. Wie deze snelle ontwikkelingen bij wilt houden heeft een digital marketing specialist nodig die volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied. JEROME heeft een team van specialisten in huis. Onze digital marketeers zorgen ervoor dat jouw digitale kanalen optimaal zijn ingericht.

 
 
Digital marketing team

Van strategie tot uitvoer

DIGITAL MARKETING UITBESTEDEN

Team JEROME kan jouw digital marketing als geheel uit handen nemen. Wij denken graag mee op strategisch vlak, maar verzorgen ook de uitvoer van de werkzaamheden. Op basis van een sterk digital marketingplan stelen wij duidelijke doelstellingen om maximaal online succes te realiseren. Onze strategen kijken onder andere naar het onderscheidend vermogen, de marktpositie, de concurrentie en doelgroep van jouw organisatie.

Online marketing specialisten

Ontvang 3 gratis tips

ONLINE MARKETING QUICKSCAN

Ben je benieuwd of je website voldoet aan de hedendaagse normen? Wij geven tijdelijk 3 gratis online marketing tips weg waarmee jij jouw online concurrentie en stap voor kunt zijn.

 

Onze quickscan is geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw website onder de loep en bekijken welke kanalen worden ingezet. Vervolgens nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om de verbeterpunten op online gebied te bespreken. Hierbij kijken we onder andere naar de mate waarin jouw website voor zoekmachines is geoptimaliseerd (meta-gegevens, titels, afbeeldingen, snelheid, linkbuilding, etc) maar ook naar de inzet van onder andere social media, online advertenties (Google Adwords, Bing Ads, social, retargetting) en datafeeds.

 

Wil je ook geheel vrijblijvend een drietal bruikbare tips ontvangen? Laat dan je (website)gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alle expertise in huis

ALLE DIGITAL MARKETINGKANALEN

JEROME is een team van specialisten die op alle facetten van digital marketing kan inspelen. Wij denken niet in uren, niet in kanalen met in successen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw het meeste resultaat opleveren. Door deze bewezen aanpak realiseren wij meer conversie & meer omzet.

Online marketing specialisten

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Door middel van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, zorgen wij voor optimale vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger staat dan jouw concurrenten in zoekmachines zoals Google & Bing. Door topposities te behalen kunnen wij meer relevante bezoekers naar jouw website trekken.

Online marketing specialisten

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Wil je snel meer bezoekers op jouw website? Dan kunnen wij je helpen met het verkrijgen van betaalde bezoekers op jouw website. Google Adwords & Bing Ads kennen voor onze specialisten geen geheimen. Wij zorgen voor strakke campagnes die meer opleveren dan het kost. Zo zorgen wij voor meer conversie & meer omzet.

Online marketing specialisten

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Heb jij al enige bezoekers op je website maar blijven de verkopen uit? Door middel van conversie optimalisatie, ofwel CRO, zorgen wij ervoor dat je meer rendement haalt uit jouw bezoekers. Door ons geheime conversie optimalisatieplan (analyse, hypothese, testen, monitoren, implementeren) zorgen wij voor meer conversie.

Online marketing

SOCIAL MEDIA

 

Onze social media experts weten alles over adverteren op social media platformen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube etc. Door middel van social media advertising kunnen wij jouw doelgroep bereiken en eerdere bezoekers retargetten.

E-mailmarketing

E-MAILMARKETING

E-mail niet meer van deze tijd? Echt niet! Wij weten hoe we jouw bestaande klanten met e-mail opnieuw kunnen prikkelen en stimuleren. Daarnaast zorgen wij voor het genereren van nieuwe e-mailadressen. Door middel van een goed uitgedachte e-mailmarketing strategie kunnen wij jouw omzet verhogen.

Feedmarketing

FEEDMARKETING

Door feedmarketing voor jouw webshop in te zetten kunnen wij producten geautomatiseerd doorzetten naar relevante platformen en vergelijkingsites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Wij zorgen voor een kwalitatieve productfeed en constante optimalisatie van de verschillende kanalen.

Jerome vrienden

Daag ons uit

WAT ZIJN JOUW DIGITALE AMBITIES?

Wat is jouw online uitdaging? Wil je digital marketing effectiefer inzetten? Wil je meer relevante bezoekers op jouw website? En wil je meer conversie en meer omzet uit de online kanalen. Dan zijn wij een match! JEROME helpt jouw graag verder om de volgende stap in online volwassenheid te maken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online ambities. We maken graag kennis om jouw online doelstellingen te bespreken.

Contact JEROME

Naar boven