• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
E-mailmarketing logo JEROME

E-mailmarketing specialisten

E-mailmarketing is nog altijd een krachtig marketingkanaal om eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten te bereiken. Onze e-mailmarketing specialisten zorgen voor converterende e-mailcampagnes. Wil je meer uit e-mailmarketing halen? Kies dan voor JEROME.

E-mailmarketing slider

Succesvolle e-mailmarketing campagnes

MEER CONVERSIE. MEER OMZET.

E-mailmarketing is een van de meest effectieve marketingkanalen als het gaat om conversie. Mits het op de juiste wijze wordt ingezet, en daar is JEROME voor. Wij helpen jou om per e-mail de juiste boodschap op het juiste moment over te brengen op jouw doelgroep. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het opzetten, monitoren en bijsturen van converterende e-mailcampagnes. Op basis van een goed uitgedachte e-mailstrategie zorgen wij ervoor dat jij maximaal succes haalt uit jouw e-mailmarketing inspanningen.

Gerichte communicatie via e-mail is vandaag de dag nog steeds een effectief marketingkanaal met een zeer hoge ROI (return-on-investment). Of het nu gaat om eenmalige actiemailing, een wekelijkse nieuwsbrief of een mailing die aan specifieke segmentatie-eisen moet voldoen. Via e-mailmarketing kunnen door de relatief lage kosten en personalisatie- en automatiseringsmogelijkheden verbluffende resultaten worden behaald.

E-mailmarketing

Marketing automation

GEAUTOMATISEERDE E-MAILCAMPAGNES

E-mailmarketing is een goede tool om jouw customer journey optimaal in te richten. Door middel van marketing automation is JEROME in staat om e-mailcampagnes te automatiseren. Data en gedrag zijn triggers waardoor campagnes worden verstuurd naar een bepaalde groep ontvangers. Hierdoor kunnen gepersonaliseerde e-mails worden verstuurd op precies het goede moment. Door marketing automation op de juiste manier in te zetten is de kans op conversie aanzienlijk hoger. Onze ervaren e-mailspecialisten zijn in staat sterke e-mailmarketing campagnes te realiseren.

Naast het opstellen van (geautomatiseerde) e-mailmarketing campagnes zorgt JEROME tevens voor databaseverrijking. Op deze wijze kun jij (nog) meer rendement halen uit jouw klantenbestand. Door extra informatie over je klanten toe te voegen wordt de e-maildatabase betrouwbaarder. Hierdoor kunnen e-mails nog relevanter en persoonlijker worden gemaakt. Daarnaast zorgen wij tevens voor het optimaliseren van de opt-ins om de e-maildatabase te vergroten.

Krachtige tools

E-MAILMARKETING

JEROME maakt uitsluitend gebruik van de bewezen e-mailmarketing tools. Onze e-mailmarketing specialisten beschikken over inhoudelijke kennis van de tooling. Hierdoor kunnen wij moeiteloos sterke e-mailcampagne opzetten, monitoren en bijsturen. 

Op basis van jouw wensen en doelstellingen zetten we dié e-mailmarketing software in die het beste bij jou past. JEROME is partner van verschillende gerenommeerde e-mailmarketing platformen. Zo maken we regelmatig gebruik van MailChimp. Daarnaast zijn we tevens Copernica Registered Partner en partner van Spotler.

Wil je ook e-mailmarketing inzetten? Weet je niet welke tooling het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op.

Jouw digital marketingteam

OVER JEROME

JEROME is jouw team van resultaatgerichte online marketeers. Als klant van JEROME beschikt jij over een compleet marketingteam waarin alle facetten van online marketing zijn vertegenwoordigd. Vanuit één aanspreekpunt heb je o.a. toegang tot ervaren e-mailmarketing specialisten, zoekmachine marketeers, conversie optimalisatie experts en feedmarketeers.

Wij zijn geheel kanaalonafhankelijk. Op basis van jouw doelstellingen zetten wij dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Hierbij denken wij niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand beschik jij over een compleet marketingteam. Wij nemen alle marketingwerkzaamheden uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

Kortom, door te werken met pakketten als Perfion en Dynamicweb worden er grote stappen gezet in digitale groei. Daarnaast is het gedrag van de bezoekers meetbaar gemaakt middels Google Analytics, Tag Manager, Visual Website Optimizer en kan het marketingteam van JEROME daar waar nodig inspelen op nieuwe online kansen.

Contact JEROME

Naar boven