Converterende e-mailmarketing campagnes

E-mailmarketing

Feedmarketing
E-mailmarketing specialisten

E-mailmarketing is nog altijd een krachtig marketingkanaal om eenvoudig en doeltreffend nieuwe én bestaande klanten te bereiken. Onze e-mailmarketing specialisten zorgen voor converterende e-mailcampagnes. Wil je meer uit e-mailmarketing halen? Kies dan voor JEROME.

Wil jij meer resultaat uit e-mailmarketing?

Succesvolle e-mailmarketing campagnes

Meer conversie. Meer omzet.

E-mailmarketing is een van de meest effectieve marketingkanalen als het gaat om conversie. Mits e-mailcampagne op de juiste wijze wordt ingezet. En daar is JEROME voor. Wij helpen jou om per e-mail de juiste boodschap over te brengen op jouw doelgroep, en dat op precies het goede moment. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het opzetten, monitoren en bijsturen van converterende e-mailcampagnes. Op basis van een goed uitgedachte e-mailstrategie zorgen wij ervoor dat jij maximaal haalt uit jouw uit jouw e-mailmarketing inspanningen.

Gerichte communicatie via e-mail is vandaag de dag nog steeds een effectief marketingkanaal met een zeer hoge ROI (return-on-investment). Of het nu gaat om eenmalige actiemailing, een wekelijkse nieuwsbrief of een mailing die aan specifieke segmantatie eisen moet voldoen. Via e-mailmarketing kunnen door de relatief lage kosten en personalisatie- en automatiseringsmogelijkheden verbluffende resultaten worden behaald.

Diverse klanten gingen je voor

ANWB

KARWEI

Remeha

Triora

Marketing automation

Geautomatiseerde e-mailcampagnes

E-mailmarketing is een goede tool om jouw customer journey optimaal in te richten. Door middel van marketing automation zijn wij in staat om e-mailcampagnes te automatiseren. Op basis van data en gedrag kan campagne worden getriggerd. Hierdoor kunnen gepersonaliseerde e-mails worden verstuurd op precies het goede moment. Door marketing automation op de juiste manier in te zetten is de kans op conversie aanzienlijk. Onze ervaren e-mailspecialisten zijn in staat sterke e-mailmarketing campagnes te realiseren.

Naast het opstellen van (geautomatiseerde) e-mailmarketing campagnes zorgt JEROME tevens voor databaseverrijkig. Op deze wijze kun jij (nog) meer rendement halen uit jouw klantenbestand. Door extra informatie over je klanten toe te voegen wordt de e-maildatabase betrouwbaarder. Hierdoor kunnen e-mails nog relevanter en persoonlijker worden gemaakt. Daarnaast zorgen wij tevens voor het optimaliseren van de opt-ins om de e-maildatase te vergroten.

Krachtige tools

E-mailmarketing

JEROME maakt uitsluitend gebruik van de bewezen e-mailmarketing tools. Onze e-mailmarketing specialisten beschikken over inhoudelijke kennis van de tooling. Hierdoor kunnen wij moeiteloos sterke e-mailcampagne opzetten, monitoren en bijsturen. Op basis van jouw wensen en doelstellingen zetten we dié e-mailmarketing software die het beste bij je past. JEROME is partner van verschillende gerenommeerde e-mailmarketing platformen. Zo maken we regelmatig gebruik van MailChimp. Daarnaast zijn we tevens Copernica Registered Partner en partner van MailPlus/Spotler. Wil je ook e-mailmarketing inzetten? Maar weet je niet welke tooling voor jou het beste is? Neem dan gerust contact met ons op.

MailChimp

Copernica

MailPlus

Spotler Partner

Jouw digital marketingteam

Over JEROME

JEROME is jouw team van resultaatgerichte online marketeers. Als klant van JEROME beschikt jij over een compleet marketingteam waarin alle facetten van online marketing zijn vertegenwoordigd. Vanuit één aanspreekpunt heb je o.a. toegang tot ervaren e-mailmarketing specialisten, zoekmachine marketeers, conversie optimalisatie experts en feedmarketeers.

Wij zijn geheel kanaalonafhankelijk. Op basis van jouw doelstellingen zetten wij dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Hierbij denken wij niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand beschik jij over een compleet marketingteam. Wij nemen alle marketingwerkzaamheden uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

Marketingteam
Kanaalonafhankelijk
Focus op resultaat
Flexibel & snel
Erkende partners
Vaste prijs
Meer conversie & meer omzet?

Kies voor JEROME.