JEROME is jouw team van eCommerce marketing specialisten

ecommerce marketing

JEROME online marketing
Online marketing voor webshops

Levert jouw webshop niet het gewenste resultaat op? Of wil je graag de volgende stap maken in online volwassenheid. Maak dan kennis met JEROME. Wij zijn gespecialiseerd in eCommerce marketing. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw digital marketingwerkzaamheden uit handen. Ons team van marketing specialisten zet dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Haal jij maximaal rendement uit jouw online marketing kanalen?

Meer online omzet

Maximaal succes voor jouw webshop

JEROME is jouw team van eCommerce marketing specialisten. Wij zorgen voor meer online omzet. Wij helpen jou bij het aantrekken en converteren van bezoekers op jouw webshop.

Als klant van JEROME heb jij één vast aanspreekpunt die je makkelijk kunt bereiken. Wij zijn kanaalonafhankelijk en werken samen met erkende partners en bewezen tools in de eCommerce.  Door een perfecte mix tussen SEO, SEA, CRO, social media, e-mail en feed marketing verslaan wij jouw online concurrenten.

Bij JEROME weet je precies waar je aan toe bent: een compleet digital marketingteam voor een vaste prijs per maand. Wij hebben alle kennis in huis om maximaal online succes te realiseren.

Diverse bedrijven kiezen al voor JEROME

ANWB

KARWEI

Remeha

Triora

Een team van eCommerce marketing specialisten

Waarom kiezen bedrijven voor JEROME?

Online marketing voor webshops wordt steeds lastiger. Internetmarketing is volop in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar in een snel tempo op. Hierdoor zijn er tientallen marketing specialismen ontstaan. Wanneer digital marketing niet de core-business van jouw bedrijf is, dan wordt het steeds moeilijker om bij te blijven en de werkzaamheden effectief uit te voeren. Veel bedrijven en webshops kiezen er dan ook voor om een eigen online marketeer aan te nemen.

Het aantrekken van een goede online marketeer is vandaag de dag lastig. Goede specialisten zijn schaars en duur. Bovendien hebben ervaren marketeers de bedrijven voor het uitkiezen. Daarnaast ontbreekt vaak de kennis en capaciteit om een eigen online marketeer aan te sturen en vast te houden.

Met JEROME beschik je over een heel team van digital marketingspecialisten. Vanuit één aanspreekpunt heb je toegang tot diverse marketing specialisten. Zo beschikken onze ervaren marketeers over aantoonbare ervaring in eCommerce marketing. Voor een vast bedrag per maand is JEROME de vaste schakel binnen jouw organisatie.

See Do Think Care

In alle fases van de customer journey

Wij werken aan de hand van het See Think Do Care model. Door dit model te hanteren kunnen wij de doelgroep van jouw webshop bereiken in iedere fase van de customer journey. Deze inbound marketing strategie zorgt ervoor de juiste kanalen inzetten zodat jouw webshop op de juiste momenten aanwezig is tijdens de klantreis. Op deze wijze kunnen wij meer online omzet realiseren voor jou webshop. Het rendement is hierdoor ook vaak aanzienlijk hoger dan bij traditionele marketing.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_eye.svg

01. See

In deze fase van de customer journey gaat het om het verkrijgen van merkbekendheid en en het creeëren top-of-mind awareness. Hierbij zorgen wij ervoor dat potentiële klanten bekend raken met jouw webshop en het aanbod.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_lightbulb.svg

02. Think

De think-fase is jouw potentiële klant al verder in de customer journey. De klant gaat op zoek naar informatie en wilt geinspireerd raken. Hierbij zal de potentiële klant jouw webshop en enkele concurrenten in overweging nemen.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_gunsight.svg

03. Do

Tijdens de do-fase gaat het om het daadwerkelijk doen van de aankoop. De potentiële klant heeft een afweging gemaakt en is ervan overtuigd om iets in jouw webshop aan te schaffen. In deze fase van de customer journey vindt de conversie dan ook plaats.

https://jeromehq.nl/app/themes/wordpress-salient-thema/css/fonts/svg/basic_heart.svg

04. Care

Nadat de klant een aankoop heeft gedaan is het van belang om deze klant om te zetten in een loyale klant. Door loyale klanten te blijven binden én te boeien zullen ze geneigt zijn om vaker terug te komen en jouw webshop te promoten.

Verbeter je eCommerce marketing

eCommerce marketing quickscan

Ben je benieuwd of je webshop nog voldoet aan de hedendaagse standaarden? Vraag dan onze gratis quickcan aan. Je ontvangt dan een drietal gratis tips waarmee jij jouw online concurrentie een stap voor kunt zijn.

Onze eCommerce marketing quickscan is gratis én geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw website onder de loep en bekijken welke kanalen worden ingezet. Hierbij kijken we onder andere of jouw website SEO is geoptimaliseerd (meta-gegevens, titels, alt-tags, linkprofiel, etc.) maar ook naar de inzet van andere kanalen zoals Google Adwords (o.a. search, display en Google Shopping), Bing Ads, social media, affiliates, etc. Nadat wij de verbeterpunten in kaart hebben gebracht nemen wij contact met je op om de quickwins te bespreken.

Vraag nu onze quickscan aan en ontvang een drietal bruikbare eCommerce marketing tips. Laat je (website)gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag gratis een quickscan aan

Erkende partners

JEROME is partner van o.a. Google & Bing

JEROME werkt samen met erkende partner in de branche. Zo zijn wij partner van Bing en hebben een exclusief partnerschap met Google. Als Premier Google Partner hebben voldoen de campagnes die wij in beheer hebben aan strenge eisen. Door deze partnerschappen zijn wij als één van de eerste digital marketingbureau’s op de hoogte van ontwikkelingen. Hierdoor weten onze eCommerce marketing specialisten precies wat er speelt. Doordat wij op de hoogste zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en algoritme updates kunnen wij jouw concurrentie net een stapje voor zijn. Naast onze partnerships werken we tevens samen met bewezen tools zoals Channable, Mailplus, Mailchimp, Visual Website Optimlizer, etc.

Google Partner

Channable

ROBIN

MailPlus

Copernica

VWO

Van strategie tot uitvoer

eCommerce marketing uitbesteden

Overweeg jij om de marketingwerkzaamheden uit te besteden? Ons team kan jouw eCommerce marketing uit handen nemen. Wij denken mee op strategisch gebied en verzorgen tevens voor de uitvoer van de marketingwerkzaamheden. Als klant heb je regelmatig contact met onze specialisten en ontvang je maandelijks een rapportage van de behaalde resultaten.

JEROME heeft jarenlange ervaring in diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in eCommerce marketing voor B2B en voor B2C geörienteerde markten. Diverse webshops werken al succesvol met ons samen. Wil jij ook jouw digital marketing uitbesteden? Kies voor JEROME.

B2B & B2C eCommerce

Gespecialiseerd in internetmarketing

JEROME is gespecialiseerd in alle facetten van internetmarkting. Wij weten als geen ander dat online succes ontstaat uit een synergie tussen de verschillende marketingkanalen. In veel gevallen levert de inzet van één marketingkanaal niet het gewenste resultaat op. Daarom kunnen wij alle marketingkanalen uit handen nemen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw webshop optimaal vindbaar is door een ideale mix. Wij zetten de juiste kanalen in waarmee jouw business het meeste resultaat haalt.

Wij denken niet in uren maar in successen. Voor een vast tarief per maand nemen jouw volledige digital marketing uit handen. Van strategie tot uitvoer. Afhankelijk van jouw doelstellingen kunnen wij onder andere zoekmachine marketing en e-mailmarketing tot contentmarketing en affiliate marketing voor je inzetten en optimaliseren.

Alle kennis in huis

Alle facetten van online marketing

JEROME is een team van specialisten die op alle facetten van online marketing kan inspelen. Wij denken niet in uren, niet in kanalen met in successen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw het meeste resultaat opleveren. Zo realiseren onze digital marketingspecialisten meer online omzet.

Zoekmachine optimalisatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, zorgen wij voor optimale vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger staat dan jouw concurrenten in zoekmachines zoals Google & Bing. Door topposities te behalen kunnen wij meer relevante bezoekers naar jouw website trekken.

Zoekmachine adverteren

Wil je snel meer bezoekers op jouw website? Dan kunnen wij je helpen met het verkrijgen van betaalde bezoekers op jouw website. Google Adwords & Bing Ads kennen voor onze specialisten geen geheimen. Wij zorgen voor strakke campagnes die meer opleveren dan het kost. Zo zorgen wij voor meer online omzet.

Conversie optimalisatie

Heb jij al enige bezoekers op je website maar blijven de verkopen uit? Door middel van conversie optimalisatie, ofwel CRO, zorgen wij ervoor dat je meer rendement haalt uit jouw bezoekers. Door ons geheime conversie optimalisatieplan (analyse, hypothese, testen, monitoren, implementeren) zorgen wij voor meer conversie.

Social media

Onze social media experts weten alles over adverteren op social media platformen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube etc. Door middel van social media advertising kunnen wij jouw doelgroep bereiken en eerdere bezoekers retargetten.

E-mailmarketing

E-mail niet meer van deze tijd? Echt niet! Wij weten hoe we jouw bestaande klanten met e-mail opnieuw kunnen prikkelen en stimuleren. Daarnaast zorgen wij voor het genereren van nieuwe e-mailadressen. Door middel van een goed uitgedachte e-mailmarketing strategie kunnen wij jouw omzet verhogen.

Feedmarketing

Door feedmarketing voor jouw webshop in te zetten kunnen wij producten geautomatiseerd doorzetten naar relevante platformen en vergelijkingsites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Wij zorgen voor een kwalitatieve productfeed en constante optimalisatie van de verschillende kanalen.

JEROME gaat geen uitdaging uit de weg

Wat zijn jouw online ambities?

Hoeveel wilt jouw webshop komend jaar groeien? Wil je online marketing op een effectieve wijze inzetten? Of wil je jouw online concurrentiepositie versterken? Laat het ons dan weten. Ons team van eCommerce marketing specialisten zorgt voor meer online omzet. Wij helpen je graag om de volgende stap in online volwassenheid te maken.

Ons gedreven team gaat geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online ambities. We maken graag kennis om de online uitdagingen van jouw webshop te bespreken.

Compleet marketingteam
Kanaalonafhankelijk
Focus op resultaat
Wil jij ook online groeien?

Kies voor JEROME.