• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
;
Instagram logo JEROME

Specialist op het gebied van Facebook Ads

Altijd al willen weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om Facebook adverteren? Of heb jij moeite met adverteren op Facebook? JEROME is dé online marketing specialist op dit gebied. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat jij het meeste rendement haalt uit je Facebook advertenties.

Direct contact

Adverteren op het grootste social media platform

WAAROM ADVERTEREN OP FACEBOOK?

Met ruim 2.3 miljard actieve Facebook-gebruikers is Facebook het grootste social media platform ter wereld! Van die miljarden gebruikers zijn er ruim 10 miljoen Nederlandse gebruikers actief. Dit biedt mogelijkheden als het gaat om het bereiken van jouw online doelgroep. Zo beschikt Facebook over verschillende segmentatie mogelijkheden, zoals demografische gegevens, interesses en gedrag. Op basis hiervan kunnen wij dié doelgroep targetten die voor jou het meest relevant is. Zo kan ons team voor jouw bedrijf meer online naamsbekendheid, betrokkenheid en online omzet genereren.

 

De voordelen van Facebook adverteren:

 

 • Social media platform met een zeer groot bereik
 • Mogelijkheid tot zeer gerichte targetting
 • Meer naamsbekendheid, engagement en conversie
Ja ik wil meer omzet
Facebook adverteren uitbesteden

Wij laten jouw bedrijf online groeien

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR JEROME?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te adverteren via Facebook. En terecht! Want via Facebook Ads kunnen zeer rendabele campagnes worden gerealiseerd. Voor bedrijven waar de core-business geen online marketing is, is het adverteren op Facebook lastig. En daar is JEROME voor. Ons team van online marketing specialisten is in staat rendabele Facebook campagnes op te stellen en te optimaliseren.

 

JEROME fungeert als ‘verlengstuk’ van jouw organisatie. Als digital marketingteam op locatie verslaan wij jouw concurrentie. Wij hebben de expertise in huis om alle online marketing kanalen te bedienen. Van Facebook adverteren tot zoekmachine optimalisatie. Geen zorgen, wel meer omzet? Schakel JEROME in.

Ja ik wil meer omzet

Experts in digital marketing

EEN COMPLEET MARKETING TEAM

Net als jij worden wij blij van meer conversie en meer omzet. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt alle online werkzaamheden uit handen. Je krijgt beschikking over een team van online marketing specialisten. Zo bestaat het team van JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten. Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle digital marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feedmarketing) zorgen voor een voorsprong op jouw online concurrentie. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Bekijk onze succesverhalen
Jerome instagram

Van strategie tot en met uitvoer

FACEBOOK ADVERTEREN UITBESTEDEN

Veel bedrijven hebben niet de juiste kennis in huis als het gaat om Facebook adverteren. Door verkeerde conclusies, te dure kliks en niet-gerichte targetting kan het resultaat uit een campagne tegenvallen. Schakel JEROME in als jouw social media specialist. Dan zorgen wij voor maximaal resultaat uit jouw Facebook advertenties.

 

Het is van belang dat je het juiste doelgroep target voor je bedrijf. Dit kan je doen op basis van verschillende segmentatiecriteria. Zo zorg je ervoor dat je campagne wordt getoond aan relevante personen of bedrijven. Een krachtig middel zijn look-a-like audiences, ook wel vergelijkbare doelgroepen genoemd. Hiermee kunnen we de perfecte doelgroep targetten die overeenkomst met jouw klanten of bezoekers die eerder interactie hebben gehad met jouw bedrijf.

 

Begin nu met Facebook adverteren indien je:

 

 • de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten
 • meer conversie wilt genereren
 • meer engagement wilt met je doelgroep
Schakel ons in!

Maximaal online succes

VOLLEDIG ONLINE MARKETING PAKKET

JEROME is ervan overtuigd dat online succes ontstaat indien er meerdere specialismen worden ingezet. Alleen adverteren op Facebook is logischerwijs minder zinvol in tegenstelling tot de inzet van meerdere of alle online kanalen. Dat is de reden dat wij een compleet online marketing pakket aanbieden. Zo kunnen wij alle online kanalen inzetten en het meeste uit jouw online marketing acties halen. Met de specialisatie in huis zorgen wij voor meer conversie meer omzet.

 

Wil jij ook alles eruit halen wat er in zit? Voor een vast bedrag per maand kun jij jouw online marketing uitbesteden aan JEROME.

 

Het volledige online marketing pakket:

 

 • Beschikking over jouw online marketingteam
 • Focus op resultaat
 • Persoonlijke en nauwe relatie
 • Inzet van alle online kanalen die voor jou relevant zijn
 • Dit alles voor een vast bedrag per maand
Bekijk de tarieven

Onze kwaliteiten

MARKETINGTEAM

KANAAL ONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

Vergroot je online zichtbaarheid

 

Social media platformen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Niet alleen binnen de maatschappij maar ook vooral voor bedrijven. Het inzetten kan een krachtige tool zijn om je doelgroep te bereiken. JEROME is een gespecialiseerd online marketing team die je helpt de onderstaande social media kanalen in te zetten op de meest effectieve wijze.

 
 

FACEBOOK

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

INSTAGRAM

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

 

TWITTER

Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

PINTEREST

Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

 

LINKEDIN

Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

 

 

YOUTUBE

Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

 

Schakel JEROME in

VERSLA JE CONCURRENTEN ONLINE

Jij streeft net als wij naar het maximale online resultaat. Wij zorgen ervoor dat wij jouw doelgroep zo effectief mogelijk bereiken. Hierdoor kun jij jouw online concurrentie op alle fronten van online marketing voor zijn. Het online marketing team van JEROME neemt al jouw online marketing activiteiten uit handen en zorgt ervoor dat jij online meer omzet haalt.

 

Wij kunnen jou op alle vlakken van online marketing van dienst zijn, waaronder:

 

 

Wil je ook jouw online concurrentie verslaan? Kies dan voor JEROME.

DIRECT CONTACT

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

Naar boven