Vergroot je bereik op social media

Facebook adverteren

Facebook adverteren
Specialist op het gebied van Facebook Ads

Altijd al willen weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om Facebook adverteren? Of heb jij moeite met adverteren op Facebook?
JEROME is dé online marketing specialist op dit gebied. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat jij het meeste rendement haalt uit je Facebook advertenties.

Wil jij Facebook marketing optimaal inzetten?

Adverteren op het grootste social media platform

Waarom adverteren op Facebook?

Met ruim 2.3 miljard actieve Facebook-gebruikers is Facebook het grootste social media platform ter wereld! Van die miljarden gebruikers zijn er ruim 10 miljoen Nederlandse gebruikers actief. Dit biedt mogelijkheden als het gaat om het bereiken van jouw online doelgroep. Zo beschikt Facebook over verschillende segmentatie mogelijkheden, zoals demografische gegevens, interesses en gedrag. Op basis hiervan kunnen wij dié doelgroep targetten die voor jou het meest relevant is. Zo kan ons team voor jouw bedrijf meer online naamsbekendheid, betrokkenheid en online omzet genereren.

De voordelen van Facebook adverteren:

 • Social media platform met een zeer groot bereik
 • Mogelijkheid tot zeer gerichte targetting
 • Meer naamsbekendheid, engagement en conversie

Word ook een succesverhaal

ANWB

KARWEI

Remeha

Triora

Wij laten jouw bedrijf online groeien

Waarom kiezen bedrijven voor JEROME?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te adverteren via Facebook. En terecht! Want via Facebook Ads kunnen zeer rendabele campagnes worden gerealiseerd. Voor bedrijven waar de core-business geen online marketing is, is het adverteren op Facebook lastig. En daar is JEROME voor. Ons team van online marketing specialisten is in staat rendabele Facebook campagnes op te stellen en te optimaliseren.

JEROME fungeert als ‘verlengstuk’ van jouw organisatie. Als digital marketingteam op locatie verslaan wij jouw concurrentie. Wij hebben de expertise in huis om alle online marketing kanalen te bedienen. Van Facebook adverteren tot zoekmachine optimalisatie. Geen zorgen, wel meer omzet? Schakel JEROME in.

Experts in digital marketing

Een compleet marketingteam

Net als jij worden wij blij van meer conversie en meer omzet. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt alle online werkzaamheden uit handen. Je krijgt beschikking over een team van online marketing specialisten. Zo bestaat het team van JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten. Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle digital marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feedmarketing) zorgen voor een voorsprong op jouw online concurrentie. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Van strategie tot en met uitvoer

Facebook Adverteren uitbesteden

Veel bedrijven hebben niet de juiste kennis in huis als het gaat om Facebook adverteren. Door verkeerde conclusies, te dure kliks en niet-gerichte targetting kan het resultaat uit een campagne tegenvallen. Schakel JEROME in als jouw social media specialist. Dan zorgen wij voor maximaal resultaat uit jouw Facebook advertenties.

Het is van belang dat je het juiste doelgroep target voor je bedrijf. Dit kan je doen op basis van verschillende segmentatiecriteria. Zo zorg je ervoor dat je campagne wordt getoond aan relevante personen of bedrijven. Een krachtig middel zijn look-a-like audiences, ook wel vergelijkbare doelgroepen genoemd. Hiermee kunnen we de perfecte doelgroep targetten die overeenkomst met jouw klanten of bezoekers die eerder interactie hebben gehad met jouw bedrijf.

Begin nu met Facebook adverteren indien je:

 • de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten
 • meer conversie wilt genereren
 • meer engagement wilt met je doelgroep
Maximaal online succes

Volledig online marketing pakket

JEROME is ervan overtuigd dat online succes ontstaat indien er meerdere specialismen worden ingezet. Alleen adverteren op Facebook is logischerwijs minder zinvol in tegenstelling tot de inzet van meerdere of alle online kanalen. Dat is de reden dat wij een compleet online marketing pakket aanbieden. Zo kunnen wij alle online kanalen inzetten en het meeste uit jouw online marketing acties halen. Met de specialisatie in huis zorgen wij voor meer conversie meer omzet.

Wil jij ook alles eruit halen wat er in zit? Voor een vast bedrag per maand kun jij jouw online marketing uitbesteden aan JEROME.

Het volledige online marketing pakket:

 • Beschikking over jouw online marketingteam
 • Focus op resultaat
 • Persoonlijke en nauwe relatie
 • Inzet van alle online kanalen die voor jou relevant zijn
 • Dit alles voor een vast bedrag per maand
Vergroot je zichtbaarheid

Zichtbaar op alle social media

JEROME is een team van specialisten die op alle facetten van online marketing kan inspelen. Slechts één onderdeel hiervan is social media marketing. Op dit gebied liggen voor veel bedrijven ernorme kansen. Zo kunnen wij onder andere de volgende social media kanalen voor jouw bedrijf inzetten.

Facebook

Is jouw doelgroep te vinden op Facebook? Met ruim 10 miljoen gebruikers is deze kans zeer groot. JEROME helpt jou graag met Facebook adverteren.

Instagram

Instagram is het snelst groeiende social media kanaal vandaag de dag. Met op dit moment ruim vijf miljoen Nederlandse gebruikers zit Instagram flink in de lift. Begin nu met Instagram adverteren.

Twitter

Met bijna één miljoen Nederlandse gebruikers is Twitter nog steeds een platform met een enorm bereik welke voor veel bedrijven interessant kan zijn.

Pinterest

Het online platform Pinterest groeide het afgelopen jaar met ruim 25%. Met dagelijks ruim 700.000 Nederlandse gebruikers groeit dit platform enorm.

LinkedIn

Met ruim 4.6 miljoen Nederlandse gebruikers moet LinkedIn zeker niet vergeten worden. Vooral voor business-to-business markting is LinkedIn een krachtig medium.

YouTube

Het aantal Nederlandse gebruikers op YouTube groeide afgelopen jaar van  8 miljoen naar 8.7 miljoen. Een gemiste kans om hier nog niet aanwezig te zijn.

Schakel JEROME in

Versla je concurrenten online

Jij streeft net als wij naar het maximale online resultaat. Wij zorgen ervoor dat wij jouw doelgroep zo effectief mogelijk bereiken. Hierdoor kun jij jouw online concurrentie op alle fronten van online marketing voor zijn.  Het online marketing team van JEROME neemt al jouw online marketing activiteiten uit handen en zorgt ervoor dat jij online meer omzet haalt.

Wij kunnen jou op alle vlakken van online marketing van dienst zijn, waaronder:

Wil je ook jouw online concurrentie verslaan? Kies dan voor JEROME.

Marketingteam
Kanaalonafhankelijk
Focus op resultaat
Flexibel & snel
Erkende partners
Vaste prijs
Let’s go

Wil jij meer omzet uit Facebook?