• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Instagram logo JEROME

Specialist op het gebied van Facebook Ads

Altijd al willen weten wat de mogelijkheden zijn als het gaat om Facebook adverteren? Of heb jij moeite met adverteren op Facebook? JEROME is dé online marketing specialist op dit gebied. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen en zorgen ervoor dat jij het meeste rendement haalt uit je Facebook advertenties.

Adverteren op het grootste social media platform

WAAROM ADVERTEREN OP FACEBOOK?

Met meer dan 2,7 miljard maandelijkse actieve gebruikers is Facebook een van de grootste sociale media platforms ter wereld. Dit maakt het tot een krachtige tool voor adverteerders die op zoek zijn naar manieren om hun doelgroep te bereiken.

Van die miljarden gebruikers zijn er ruim 10 miljoen Nederlandse gebruikers actief. Dit biedt mogelijkheden als het gaat om het bereiken van jouw online doelgroep. Zo beschikt Facebook over verschillende segmentatie mogelijkheden, zoals demografische gegevens, interesses en gedrag. Op basis hiervan kunnen wij dié doelgroep targetten die voor jou het meest relevant is. Zo kan ons team voor jouw bedrijf meer online naamsbekendheid, betrokkenheid en online omzet genereren.

De voordelen van Facebook adverteren:

  • Social media platform met een zeer groot bereik
  • Mogelijkheid tot zeer gerichte targetting
  • Meer naamsbekendheid, engagement en conversie
Facebook adverteren uitbesteden

Wij laten jouw bedrijf online groeien

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR JEROME?

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te adverteren via Facebook. En terecht! Want via Facebook Ads kunnen zeer rendabele campagnes worden gerealiseerd. Voor bedrijven waar de core-business geen online marketing is, is het adverteren op Facebook lastig. En daar is JEROME voor. Ons team van online marketing specialisten is in staat rendabele Facebook campagnes op te stellen en te optimaliseren.

JEROME fungeert als ‘verlengstuk’ van jouw organisatie. Als digital marketingteam op locatie verslaan wij jouw concurrentie. Wij hebben de expertise in huis om alle online marketing kanalen te bedienen. Van Facebook adverteren tot zoekmachine optimalisatie. Geen zorgen, wel meer omzet? Schakel JEROME in.

Experts in digital marketing

EEN COMPLEET MARKETING TEAM

Net als jij worden wij blij van meer conversie en meer omzet. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt alle online werkzaamheden uit handen. Je krijgt beschikking over een team van online marketing specialisten. Zo bestaat het team van JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten. Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle digital marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feedmarketing) zorgen voor een voorsprong op jouw online concurrentie. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Jerome instagram

Van strategie tot en met uitvoer

FACEBOOK ADVERTEREN UITBESTEDEN

Veel bedrijven hebben niet de juiste kennis in huis als het gaat om Facebook adverteren. Door verkeerde conclusies, te dure kliks en niet-gerichte targetting kan het resultaat uit een campagne tegenvallen. Schakel JEROME in als jouw social media specialist. Dan zorgen wij voor maximaal resultaat uit jouw Facebook advertenties.

Het is van belang dat je de juiste doelgroep target voor je bedrijf. Dit kan je doen op basis van verschillende segmentatiecriteria. Zo zorg je ervoor dat je campagne wordt getoond aan relevante personen of bedrijven. Een krachtig middel zijn look-a-like audiences, ook wel vergelijkbare doelgroepen genoemd. Hiermee kunnen we de perfecte doelgroep targetten die overeenkomst met jouw klanten of bezoekers die eerder interactie hebben gehad met jouw bedrijf.

Begin nu met Facebook adverteren indien je:

  • de naamsbekendheid van je bedrijf wilt vergroten
  • meer conversie wilt genereren
  • meer engagement wilt met je doelgroep
Facebook adverteren uitbesteden

Bereik eenvoudig je toekomstige klanten

Hoe kan ik een Facebook advertentie maken?

Zoals bekend is Facebook een uitstekend platform om je doelgroep te bereiken. Het feit dat 1.6 miljard mensen op Facebook verbonden zijn met een mkb onderstreept dit. Maar hoe zet je een Facebook advertentie op? 

Allereerst bepaal je de doelstelling van je campagne. Welke resultaten wil je realiseren? Wil je de verkoop op je webshop stimuleren of wil je de naamsbekendheid vergroten?

Vervolgens is het zaak om de juiste doelgroep te targetten. Dit kan door de kenmerken van je doelgroep te selecteren. Denk hierbij aan demografische gegevens, interesses en gedragspatronen. 

Facebook for business, de tool die het opstellen van campagnes mogelijk maakt, vraagt daarna waar je advertentie getoond moet worden. Wil je je campagne op Facebook, Instagram, in Messenger of Audience Network?

De laatste stappen omvatten het instellen van je budget en de indeling. Facebook for business biedt je zes verschillende advertentie-indelingen. Je kunt ervoor kiezen één afbeelding of video in je advertentie te laten zien, maar je kunt ook gebruikmaken van een indeling voor meerdere afbeeldingen. 

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Vergroot je online zichtbaarheid

ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

Social media platformen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Niet alleen binnen de maatschappij maar ook vooral voor bedrijven. Het inzetten kan een krachtige tool zijn om je doelgroep te bereiken. JEROME is een gespecialiseerd online marketing team die je helpt de onderstaande social media kanalen in te zetten op de meest effectieve wijze.

 
 

FACEBOOK

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

INSTAGRAM

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden om zakelijk het social media platform te gebruiken.

 

TWITTER

Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

PINTEREST

Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

 

LINKEDIN

Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

 

 

YOUTUBE

Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

 

Schakel JEROME in

VERSLA JE CONCURRENTEN ONLINE

Jij streeft net als wij naar het maximale online resultaat. Wij zorgen ervoor dat wij jouw doelgroep zo effectief mogelijk bereiken. Hierdoor kun jij jouw online concurrentie op alle fronten van online marketing voor zijn. Het online marketing team van JEROME neemt al jouw online marketing activiteiten uit handen en zorgt ervoor dat jij online meer omzet haalt.

Wij kunnen jou op alle vlakken van online marketing van dienst zijn, waaronder:

Wil je ook jouw online concurrentie verslaan? Kies dan voor JEROME.

Contact JEROME

Naar boven