• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

jerome is jouw feedmarketing partner

Op zoek naar een partner voor je feedmarketing optimalisatie? 

Weinig tot geen kennis op het gebied van feedmarketing?

Wil je jouw producten verkopen op platformen als Bol.com, Beslist en Amazon?

Een optimale feed voor de verschillende platformen is cruciaal om goede resultaten te behalen. JEROME bouwt samen met je de ideale koppeling voor de juiste platformen. 

JEROME Zoekmachine slider

FEEDMARKETING SPECIALISTEN

Feedmarketing is het automatisch doorzetten van je productaanbod naar verkoop- en vergelijkingswebsites. Op deze platformen kunnen advertenties en productvermeldingen worden gecreëerd.

Onze feedmarketing specialisten zorgen ervoor dat jouw producten zichtbaar zijn op platformen zoals Google Shopping, Beslist.nl, marktplaats.nl en Bol.com. Dit resulteert in een betere vindbaarheid van jouw productaanbod en het realiseren van meer omzet.

GRATIS: 5 FEEDMARKETING Tips van JEROME

 

Benieuwd naar de 5 belangrijkste tips omtrent feedmarketing? Voor het gemak hebben wij speciaal voor jou onze meest waardevolle feedmarketing tips uiteengezet in één handige spreadsheet.

Neem contact op met Willem

Willem heeft jarenlange ervaring en weet alles op het gebied van feedmarketing. 

Feedmarketing slider

Verkoop meer via feedmarketing

MEER OMZET & MEER CONVERSIE

Feedmarketing vormt een belangrijk aspect van eCommerce marketing. Door middel van feedmarketing kan de vindbaarheid van het productaanbod worden vergroot waardoor meer omzet kan worden gerealiseerd. Door het aanbieden van een datafeed bij verkoop- en vergelijkingssites zorg je voor meer online zichtbaarheid. 

Vandaag de dag vergelijken steeds meer mensen producten met elkaar om op basis hiervan een keuze te maken voor een aankoop. Middels feedmarketing breng je jouw producten onder de aandacht van deze potentiële klanten.

JEROME is gespecialiseerd in feedmarketing. Ons team helpt je graag bij het aanbieden van een datafeed op relevante websites. Onze online marketing specialisten zorgen voor een kwalitatieve datafeed waardoor het actuele productaanbod online optimaal zichtbaar is. Wil je ook meer conversie en meer omzet via jouw webshop? Neem dan direct contact met ons op.

Onze FEEDMARKETING succesverhalen

+94% meer transacties na de inzet van feedmarketing

Binnen 3 maanden 20% meer omzet door de inzet van feedmarketing

Binnen 6 maanden tijd +57% meer conversies in 6 maanden tijd.​

Feedmarketing uitbesteden

Meer omzet via andere kanalen

RESULTAATGERICHTE STRATEGIE

Elke vergelijkings- of shoppingwebsite stelt zijn eigen eisen aan de datafeed. Het eenmalig opmaken van de feed voor alle kanalen is niet mogelijk. Daarom maken wij gebruik van de slimme tooling van onze partner Channable. Hiermee kunnen wij voor elk platform een feed creëren die voldoet aan de technische vereisten van het kanaal. Ook zorgen wij voor een optimale kwaliteit van de datafeed en monitoren wij de prestaties om de klikprijzen onder controle te houden. Onze feedmarketing specialisten hebben ervaring met o.a. de volgende platformen:

  • Google Shopping/Merchant Center
  • Bol.com
  • Beslist.nl
  • Marktplaats Admarkt
  • Kieskeurig.nl

Wil je ook meer producten verkopen via jouw webshop middels feedmarketing? Wij vertellen je graag hoe we voor jouw webshop feedmarketing optimaal kunnen inzetten.

Maximaal resultaat

FEEDOPTIMALISATIE

Het creëren van datafeeds voor alle platformen is een kostbaar en complex proces. Elk platform stelt specifieke aan de wijze waarop de data wordt aangeleverd. Hierdoor is inhoudelijke kennis vereist van de platformen en de mogelijkheden voor optimalisatie. Onze feedmarketing specialisten zorgen voor een datafeed die is toegespitst op elk afzonderlijk kanaal, die schoon is (geen lege velden, leestekens, etc.) die geen dubbele data bevat, die volledig actueel is en die is voorzien van de juiste trackingcodes. Wanneer je zelf geen kennis hebt van feedmarketing kun je dit online marketingkanaal uitbesteden. JEROME helpt je graag om meer verkopen te realiseren voor jouw webshop.

JEROME team in actie slider

Jouw digital marketingteam

OVER JEROME

JEROME is jouw team van online specialisten. Onze resultaatgedreven online marketeers zorgen dagelijks voor meer conversie en meer omzet. Wij werken voor zowel het MKB als corporates. Wij denken niet in uren maar maar in successen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij voor de strategie en uitvoering van alle online marketing werkzaamheden. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

Feedmarketing is één van de specialisaties van JEROME. Ons team beschikt over diverse marketeers die elk zijn eigen online marketing specialisatie vertegenwoordigd. Zo beschikken wij over SEO specialisten, SEA marketeers, conversie optimalisatie experts, e-mailmarketeers en feedmarketing specialisten. Via een vast aanspreekpunt krijg je toegang tot een team van ervaren online marketeers. Op basis van een goed uitgedacht marketingplan zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

ONTVANG 5 GRATIS FEEDMARKETING TIPS
Naar boven