• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Feedmarketing logo JEROME

  Feedmarketing specialisten

  Feedmarketing is het automatisch doorzetten van je productaanbod naar verkoop- en vergelijkingswebsites. Op deze platformen kunnen advertenties en productvermeldingen worden gecreëerd. Onze feedmarketing specialisten zorgen ervoor dat jouw producten zichtbaar zijn op platformen zoals Google Shopping, Beslist.nl, Marktplaats.nl en Bol.com.

  Direct contact
  Feedmarketing slider

  Verkoop meer via feedmarketing

  MEER OMZET & MEER CONVERSIE

  Feedmarketing vormt een belangrijk aspect van eCommerce marketing. Door middel van feedmarketing kan de vindbaarheid van het productaanbod worden vergroot waardoor meer omzet kan worden gerealiseerd. Door het aanbieden van een datafeed bij verkoop- en vergelijkingswebsites zorg je voor meer online zichtbaarheid. Vandaag de dag vergelijken steeds meer mensen producten met elkaar om op basis hiervan een keuze te maken voor een aankoop. Middels feedmarketing breng je de producten onder de aandacht van deze potentiële klanten.

   

  JEROME is gespecialiseerd in feedmarketing. Ons team helpt je graag met het aanbieden van een datafeed bij relevante websites. Onze online marketing specialisten zorgen voor een kwalitatieve datafeed waardoor het actuele productaanbod online optimaal zichtbaar is. Wil je ook meer conversie en meer omzet via jouw webshop? Neem dan direct contact met ons op.

  Ja, ik wil meer omzet
  Feedmarketing uitbesteden

  Meer omzet via andere kanalen

  RESULTAATGERICHTE STRATEGIE

  Elke vergelijkings- of shoppingwebsite stelt zijn eigen eisen aan de datafeed. Het eenmalig opmaken van de feed voor alle kanalen is niet mogelijk. Daarom maken wij gebruik van de slimme tooling van onze partner Channable. Hiermee kunnen wij voor elk platform een feed creëren die voldoet aan de technische vereisten van het kanaal. Ook zorgen wij voor een optimale kwaliteit van de datafeed en monitoren wij de prestaties om de klikprijzen onder controle te houden. Onze feedmarketing specialisten hebben ervaring met o.a. de volgende platformen:

   

  • Google Shopping/Merchant Center
  • Bol.com
  • Beslist.nl
  • Marktplaats Admarkt
  • Kieskeurig.nl

   

  Wil je ook meer producten verkopen via jouw webshop middels feedmarketing? Wij vertellen je graag hoe we voor jouw webshop feedmarketing optimaal kunnen inzetten.

  Vertel mij meer

  Maximaal resultaat

  FEEDOPTIMALISATIE

   

  Het creëren van datafeeds voor alle platformen is een kostbaar en complex proces. Elk platform stelt specifieke aan de wijze waarop de data wordt aangeleverd. Hierdoor is inhoudelijke kennis vereist van de platformen en de mogelijkheden voor optimalisatie. Onze feedmarketing specialisten zorgen voor een datafeed die is toegespitst op elk afzonderlijk kanaal, die schoon is (geen lege velden, leestekens, etc.) die geen dubbele data bevat, die volledig actueel is en die is voorzien van de juiste trackingcodes. Wanneer je zelf geen kennis hebt van feedmarketing kun je dit online marketingkanaal uitbesteden. JEROME helpt je graag om meer verkopen te realiseren voor jouw webshop.

   
   
  JEROME team in actie slider

  Jouw digital marketingteam

  OVER JEROME

  JEROME is jouw team van online specialisten. Onze resultaatgedreven online marketeers zorgen dagelijks voor meer conversie en meer omzet. Wij werken voor zowel het MKB als corporates. Wij denken niet in uren maar maar in successen. Voor een vast bedrag per maand verzorgen wij voor de strategie en uitvoering van alle online marketing werkzaamheden. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

   

  Feedmarketing is één van de specialisaties van JEROME. Ons team beschikt over diverse marketeers die elk zijn eigen online marketing specialisatie vertegenwoordigd. Zo beschikken wij over SEO specialisten, SEA marketeers, conversie optimalisatie experts, e-mailmarketeers en feedmarketing specialisten. Via een vast aanspreekpunt krijg je toegang tot een team van ervaren online marketeers. Op basis van een goed uitgedacht marketingplan zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

  Onze succesverhalen

  Onze kwaliteiten

  MARKETINGTEAM

  KANAAL ONAFHANKELIJK

  Resultaat gericht werken

  FOCUS OP RESULTAAT

  Flexibel en snel

  FLEXIBEL & SNEL

  JEROME marketing team handshake

  ERKENDE PARTNERS

  VASTE PRIJS

  DIRECT CONTACT

  Naar boven