• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Jerome logo

Ervaar jij problemen met Google Maps?

Onlangs heeft Google een update doorgevoerd in het API platform waardoor de Google Maps kaart op jouw website mogelijk niet goed wordt getoond. Het gevolg is dat (potentiële) klanten jouw bedrijf niet goed kunnen vinden.

Online zichtbaarheid

For development purposes only

PROBLEMEN MET DE GOOGLE MAPS API'S?

Wordt de Google Maps kaart op jouw website niet goed weergegeven? Mogelijk wordt de volgende tekst in de kaar getoond: “For development purposes only”. Door wijzigingen in het Google Maps platform is het verplicht om een betaalmethode toe te voegen.

Voor een equivalent van $200,- kun je gratis gebruik maken van de Google Maps API’s. Ook wanneer dit bedrag maandelijks niet wordt overschreden is het verplicht om een betaalmethode toe te voegen. Door een budget in te stellen kun je voorkomen dat je een hoge rekening krijgt.

Het toevoegen van een betaalmethode kan via de Google Gloud Console. Benieuwd hoe je dit verder kunt oplossen? 

JEROME google-maps-niet-goed-weergegeven slider

Jouw digital marketingteam

OVER JEROME

JEROME is een team van digital marketing specialisten. Als klant van JEROME heb jij één vast aanspreekpunt die je makkelijk kunt bereiken. Wij zijn kanaal onafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.  Zo kan ons team onder andere de volgende online marketing specialismen inzetten.

Bij JEROME weet je precies waar je aan toe bent: een compleet digital marketingteam voor een vaste prijs per maand. JEROME heeft alle kennis in huis om maximaal online resultaat te realiseren.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Contact JEROME

Naar boven