• FD Gazellen 2022
 • Volledig marketingteam
 • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Instagram logo JEROME

Expert in Instagram Ads

Ben jij benieuwd wat de kansen zijn voor jouw bedrijf op het gebied van Instagram adverteren? Bij JEROME zit je daarvoor goed. Wij zijn jouw team van digital marketing specialisten. Door onze online expertise kunnen wij zeer effectief alle online marketing activiteiten overnemen en gericht toepassen op jouw bedrijf. Op deze wijze haal jij het meeste uit jouw Instagram advertenties.

Instagram adverteren

Adverteren op het snelst groeiende platform

WAAROM ADVERTEREN OP INSTAGRAM?

Instagram groeide afgelopen jaar met maar liefst 20% naar ruim 5 miljoen Nederlandse gebruikers. Daarmee is Instagram nog altijd het snelst groeiende social media platform ter wereld.  De kans is dan ook groot dat jouw doelgroep aanwezig is op dit platform.

Daarnaast zijn er veel verschillende manieren om te adverteren, namelijk via:

 • Stories-advertenties
 • Fotoadvertenties
 • Videoadvertenties
 • Carrouseladvertenties
 • Collectieadvertenties

Ook zijn er verschillende manieren om heel gericht je doelgroep te targetten. Je kan bijvoorbeeld targetten op locatie, demografische gegevens, interesses, gedrag, aangepaste doelgroepen, vergelijkbare doelgroepen en automatische doelgroepen. Dit maakt Instagram een goed medium om jouw doelgroep te bereiken.

De voordelen van Instagram adverteren:

 • Snelst groeiende social media platform
 • Veel verschillende advertentiemogelijkheden
 • Mogelijkheid tot specifieke targetting
Instagram adverteren

Wij hebben alle expertise en kennis in huis

DE REDEN DAT WIJ JOUW MATCH ZIJN

Instagram is het platform van nu en het platform van de toekomst. Redenen genoeg om te adverteren want er kunnen mooie resultaten worden behaald middels Instagram adverteren mits het juist wordt ingezet. Des te fijner is het dat wij, JEROME, als helpende hand fungeren op online marketing gebied. Ook als het gaat om rendabele Instagram advertenties.

JEROME kan worden gezien als verlengstuk van jouw organisatie. Een compleet team van digital marketing specialisten staat klaar om jouw online concurrenten te verslaan. De kennis die wij hebben slaat op alle vlakken van online marketing de plank raak. Van Instagram adverteren tot E-mail marketing. Meer online succes? Schakel ons in.

Wij fungeren als je online verlengstuk

JE ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

Heb jij SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en/of affiliate specialisten nodig? Goed nieuws: JEROME heeft al deze experts in huis. Wij nemen al jouw online werkzaamheden uit handen en zorgen voor een optimale benutting op online marketing gebied voor jouw bedrijf.

Wij gaan zeer persoonlijk te werk en zetten de kanalen in die voor jouw organisatie het meeste resultaat opleveren. Dankzij onze kennis van alle digital marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feedmarketing) blijf jij je online concurrenten voor.

Instagram adverteren

Een doel voor ogen

DOELSTELLINGEN INSTAGRAM ADVERTEREN

Bij Instagram adverteren wordt er, net als bij Facebook adverteren, gebruik gemaakt van de Facebook Business Advertentiebeheerder. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ook bij Instagram adverteren specifieke kennis en skills vereist zijn. Indien dit niet het geval is, wordt niet het optimale resultaat behaald uit een Instagram campagne. Een logische en zeer verstandige oplossing is dan om social media adverteren, waaronder Instagram, uit te besteden. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om Instagram campagnes op te stellen en te optimaliseren.

Er zijn verschillende doelstellingen die je kan hebben als het gaat om adverteren op Instagram.

 • Merkbekendheid vergroten: creëer bekendheid voor jouw merk, product, applicatie of service.
 • Engagement met je doelgroep vergroten: zorg ervoor dat je (potentiële) klanten meer te weten komen over je product of dienst.
 • Meer conversie genereren: zorg voor meer verkoop van je product, downloads van je eigen applicatie of bezoekers van je website of winkel.

Deze doelstellingen kunnen behaald worden dankzij verschillende advertentiemogelijkheden op Instagram. Het social media platform ontwikkelt zich snel en de mogelijkheden om te adverteren nemen alleen maar toe.

Geen kopzorgen als het gaat om Instagram adverteren

INSTAGRAM ADVERTEREN UITBESTEDEN

Zie jij Instagram net als wij als een platform dat je moet benutten? Weet je niet hoe of heb je gewoonweg niet de kennis en expertise in huis? Wij staan voor je klaar om je te helpen op alle gebieden van online marketing, ook Instagram adverteren!

Instagram adverteren

De beste benadering voor jouw doelgroep

MOGELIJKHEDEN INSTAGRAM ADVERTEREN

Stories-advertenties is een van de mogelijkheden om te adverteren op Instagram. 500 miljoen mensen gebruiken Instagram-stories dagelijks en dus liggen er kansen voor bedrijven, ook voor jou!

Fotoadvertenties is de meest gebruikte en meest eenvoudige manier voor Instagram adverteren. Vertel je verhaal met een overzichtelijk, eenvoudig en prachtig creatief canvas. Je kunt vierkante foto’s en foto’s in liggende indeling gebruiken.

Videoadvertenties zijn een krachtig middel dankzij de inzet van bewegende beelden in combinatie met geluid. Je hebt de mogelijkheid om je videoadvertenties op Instagram tot 60 seconden lang te maken.

Carrouseladvertenties is een mogelijkheid die nog niet lang geleden is geïntroduceerd op Instagram. Voeg een extra laag toe aan je campagnes zodat mensen kunnen vegen om in één advertentie meerdere foto’s of video’s te bekijken.

Collectieadvertenties is de laatste mogelijkheid op het gebied van Instagram adverteren. Met collectieadvertenties kan je je doelgroep visueel triggeren en conversie genereren. Vertel een geïntegreerd verhaal met de focus op het product of lifestyle met behulp van video’s, afbeeldingen of allebei.

Instagram adverteren kosten

Jij hebt de touwtjes in handen

KOSTEN INSTAGRAM ADVERTEREN

De mogelijkheden voor Instagram Ads zijn dus zeer breed. De bijkomende kosten van adverteren op Instagram zijn afhankelijk van de manier waarop jij adverteert. De doelstelling van je advertentie is hierbij het uitgangspunt. Zoals eerder besproken kunnen Instagram advertenties ingezet worden om verschillende doelen te bereiken. Je doelstelling kan bijvoorbeeld zijn om je naamsbekendheid te vergroten of om meer websitebezoekers te realiseren. Indien je doel is om je naamsbekendheid te vergroten zal je inzetten op bereik. Voor meer websitebezoekers zal het aantal conversies belangrijker worden geacht. Dit vertaalt zich in de manier van betalen voor je advertenties op Instagram. Zo kan je betalen voor bereik, maar ook voor kliks en conversies.

De kosten van Instagram adverteren zijn ook afhankelijk van de looptijd en het (dagelijkse)budget dat jij instelt. 

Instagram adverteren

Eenvoudig met de juiste kennis

HOE ADVERTEER IK OP INSTAGRAM?

Instagram-advertenties kunnen met dezelfde hulpmiddelen als Facebook-advertenties worden gemaakt. Indien je een beginnende adverteerder bent, kan Instagram-advertenties maken vanaf een bedrijfspagina of Instagram-profiel. Gevorderde adverteerders kunnen advertenties voor Instagram maken via een andere functie, namelijk Creative Hub of de Facebook Ads API.

Om te kunnen adverteren op Instagram heb je een Facebook-advertentieaccount en een Facebook-pagina nodig. Instagram-advertenties kunnen worden gemaakt via de volgende functies:

 • Advertentiebeheer
 • Facebookpagina’s
 • Instagram-bedrijfsprofiel

Vervolgens kan je een doelstelling toekennen aan je advertentie, zoals merkbekendheid vergroten, meer engagement of conversie verhogen. Nadat je je doelstelling hebt bepaald, kan je je doelgroep specificeren. Wie wil je bereiken met Instagram adverteren? Je kunt doelgroepkenmerken kiezen, zoals leeftijd, geslacht, interesses en meer.

Een belangrijk onderdeel van het opstellen van je advertentie op Instagram is het gedeelte ‘Budget en planning’. Hier kun je een budget kiezen en de planning van je advertentie instellen. Hoe veel wil je maximaal vrijmaken voor je advertentie en in welke tijdsperiode wil je de advertentie tonen?

Daarna kan je het type advertentiemateriaal dat je advertentie moet bevatten selecteren. Een enkele foto/video in je advertentie of meerdere foto’s in één Instagram-advertentie.

Tot slot krijg je een advertentievoorbeeld te zien en na tevredenheid is je advertentie ‘ready to go’.

Wij van JEROME hebben ervaring met Instagram adverteren en doen dit graag voor jou!

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Instagram adverteren

Maximaal online resultaat

ALL-IN-ONE ONLINE MARKETING

Online succes is mogelijk indien er synergie ontstaat tussen meerdere online marketingkanalen. Instagram adverteren is slechts een onderdeel van dat succes. Maar bij JEROME zijn we ervan overtuigd dat je verder moet kijken dan alleen adverteren op Instagram. Vanuit die visie bieden wij een compleet online marketing pakket aan. Dat pakket houdt in dat wij alle online kanalen inzetten en op deze wijze jouw online succes vergroten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de specialisten in het team van JEROME.

In het kort bevat het online marketing pakket het volgende:

 • Een gespecialiseerd marketingteam dat voor jou klaar staat
 • Wij focussen op het optimale resultaat voor jouw bedrijf
 • Persoonlijke benadering en werkwijze
 • Optimale inzet van de online kanalen die voor jou relevant zijn

Voor een vast bedrag per maand halen wij het meeste uit jouw online marketing.

Vergroot je online zichtbaarheid

ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

Social media platformen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Niet alleen binnen de maatschappij maar ook vooral voor bedrijven. Het inzetten kan een krachtige tool zijn om je doelgroep te bereiken. JEROME is een gespecialiseerd online marketing team die je helpt de onderstaande social media kanalen in te zetten op de meest effectieve wijze.

 
 

FACEBOOK

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

INSTAGRAM

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

 

TWITTER

Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

PINTEREST

Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

 

LINKEDIN

Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

 

 

YOUTUBE

Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

 

Instagram adverteren

Alle specialismen op één plek

WEES DE GROOTSTE VIS IN DE VIJVER

Wil jij er met kop en schouders bovenuit steken op online marketing gebied en je concurrenten online de baas zijn? JEROME streeft naar het maximale online resultaat voor jouw bedrijf. Met specialismen op alle vlakken van digital marketing, zijn wij jouw persoonlijke online marketing team. Hoe lekker is het om al je online marketing activiteiten uit te besteden zodat jij je volledig kan richten op je core-business. Wij zorgen voor meer online omzet!

Het team van JEROME kan onder andere de volgende kanalen inzetten.

Schakel ons nu in en versla jouw online concurrentie!

Contact JEROME

Naar boven