• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

JEROME VS EIGEN ONLINE MARKETEER

Een eigen online marketeer aannemen of inhuren is een behoorlijke investering. Zeker als je een online marketeer aanneemt met veel ervaring.

 

Met JEROME heb je vanaf €1.700,- per maand een heel team van online marketeers tot je beschikking. Alle online marketeers zijn volledig gecertificeerd en hebben hun eigen specialisme. Hierdoor weten we met JEROME de beste resultaten halen. Geen onverwachte hoge kosten, geen lange opstart tijd.  We kunnen direct starten.

de vergelijking is snel gemaakt

JEROME

 

✔️ Jarenlange ervaring

✔️ Up-to-date kennis

✔️ Direct beschikbaar

✔️ Heldere communicatie 

✔️ Heel marketingteam

✔️ Aansprekende cases

 

per maand

€1.700,-

EIGEN MARKETEER

 

  ➜ Vaak weinig ervaring

  ➜ Beperkte kennis

  ➜ Beperkte capaciteit

  ➜ Lastig aan het sturen

  ➜ One man army

  ➜ Arbeidsmarkt ligt open

 

vanaf

€3.500,-

VERLENGSTUK VAN JOUW ORGANISATIE

Online marketing uitbesteden

Bij JEROME weet je zeker dat je ervaring in huis haalt. Onze specialisten werken dagelijks voor toonaangevende bedrijven in verschillende soorten branches. Het team van JEROME heeft specialisten op het gebied van:

Conversie optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie 
Zoekmachine adverteren
E-mailmarketing
Social media
Feedmarketing

Meer informatie over onze diensten?

ONZE SUCCESVERHALEN

Waarom JEROME?

Online marketing wordt steeds lastiger voor bedrijven waar de core-business in een andere branche ligt. Door alle ontwikkelingen op het gebied van online zijn er tientallen specialismen ontstaan (Bijv: SEO, CRO, SEA). Wanneer marketing niet de kerncompetentie van jouw bedrijf is, wordt het lastig om bij te blijven en de online werkzaamheden op een effectieve wijze uit te voeren. Het inhuren danwel aannemen van een eigen marketeer is daarop een logische keuze.

Daarentegen is het vinden van een goede online marketeer erg lastig. Het aanbod is schaars, specialisten zijn duur en online marketeers hebben de leukste bedrijven voor het uitkiezen. Bovendien ontbreekt vaak de capaciteit om eigen online marketeers aan te sturen en vast te houden. 

Wij biedt de oplossing. Met JEROME beschik je over een heel team van online marketing specialisten. Wij nemen al jouw online marketing werkzaamheden uit handen. Wij doen dit al vanaf €1.700,- per maand. 

Tarieven

 

Ons assortiment bestaat uit 3 pakketen. Voor een vaste prijs per maand heb je garantie op online resultaat. 

Contact JEROME

Naar boven