• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Wij zijn jouw digital marketing team header JEROME

Jouw digital marketingteam

Ben je op zoek naar een goede online marketeer? Goede marketeers zijn schaars en meestal niet op zoek. Daarnaast hebben ze vaak mooie bedrijven voor het uitkiezen. Daarom is er JEROME. Wij zijn jouw digital marketingteam.

Jouw digital marketingteam

Resultaatgerichte online marketeers

MEER ONLINE OMZET?

Online marketing wordt steeds lastiger. Daarnaast zijn goede digital marketeers duur en schaars. Wij merken dat bedrijven moeite hebben met het vinden van online marketeers.

  • Kun jij geen goed online marketeer vinden?
  • Is het lastig om een online marketeer aan te sturen?
  • Kun jij jouw online marketeers niet vasthouden?
  • Lukt het jouw niet om tot de gewenste online resultaten te komen?

Herken je dit? Schakel dan JEROME in. Met JEROME beschik je over een eigen team van digital marketing specialisten. Wij verzorgen de jouw online marketingactiviteiten en realiseren meer online omzet.

Jouw digital marketingteam

Focus op resultaat

HELDERE AANPAK

Voor een vast bedrag per maand nemen wij al het specialistische online marketing werk uit handen. Zo beschik jij over een team van specialisten met een vast aanspreekpunt. Op basis van onze resultaatgerichte aanpak gaan wij voor het maximale online resultaat.

  1. JEROME analyseert jouw huidige business en brengt de kansen in kaart
  2. JEROME ontwikkelt een krachtige digital marketingstrategie
  3. JEROME voert samen met jou de marketingactiviteiten uit
  4. JEROME stuurt bij en optimaliseert waar hij kansen ziet voor meer online omzet

Benieuwd hoe wij voor jou business meer online omzet kunnen realiseren? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over ons team van online marketing specialisten.

Jouw digital marketingteam slider team

Jouw digital marketingteam

OVER JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Met een team digital marketing specialisten realiseren wij dagelijks meer online omzet. Wij denken niet in uren maar in successen. Voor een vast tarief per maand weet je precies waar je aan toe bent.

Ons team is gespecialiseerd in verschillende marketingdisciplines. Op basis van een sterk marketingplan voeren wij de marketingactiviteiten voor je uit. Door jouw kennis van de markt te bundelen met onze kennis van alle online marketingkanalen (SEOSEACROsociale-mail en feed marketing) kunnen wij maximaal resultaat halen uit jouw website.

Contact JEROME

Naar boven