• FD Gazellen 2022
 • Volledig marketingteam
 • Vaste prijs per maand
Jerome logo

Expert in LinkedIn ads

Ben jij iemand die de kansen van adverteren op LinkedIn inziet? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn op het gebied van LinkedIn adverteren? Wil je je online marketing op het grootste zakelijke platform ter wereld uitbesteden? Wij bij JEROME hebben alle online marketing kennis in huis. Aan jou de vraag of jij er online met kop en schouders bovenuit wilt steken?

Adverteren op het grootste zakelijke netwerk

REDENEN OM TE ADVERTEREN OP LINKEDIN

De populariteit van LinkedIn neemt enorm toe. Het is het grootste zakelijke netwerk van Nederland.  Maar liefst 74,5% van de totale Nederlandse beroepsbevolking heeft inmiddels een profiel. Een grote kans bestaat dan ook dat jouw doelgroep zich op dit platform bevindt. Vooral voor business-to-business bedrijven is dit platform een goudmijn.

Net als bij Instagram adverteren zijn er verschillende mogelijkheden om te adverteren op LinkedIn, namelijk:

 • Tekstadvertenties
 • Gesponsorde content
 • Gesponsorde InMail
 • Dynamische advertenties

Naast de verschillende advertentiemogelijkheden van LinkedIn zijn er ook verschillende targetmogelijkheden. Zo kan je met LinkedIn adverteren targetten op verschillende sectoren, bedrijfsgroottes, functietitels, bedrijfsnamen, vaardigheden en meer. Via LinkedIn adverteren kun je heel campagnegericht te werk gaan en jouw doelgroep echt bereiken.

Kortom, de voordelen van LinkedIn adverteren:

 • Grootste zakelijke netwerk van Nederland
 • Effectieve B2B marketing
 • Veel verschillende mogelijkheden qua adverteren
 • Specifiek gerichte targetmogelijkheden
Linkedin team slider

Blind vertrouwen op JEROME

JOUW DIGITAL MARKETING TEAM

Wereldwijd heeft LinkedIn zo’n 600 miljoen gebruikers. Het kan worden ingezet als B2B-marketingkanaal en en als B2C-marketingkanaal. Belangrijk is wel dat je dit netwerk op de juiste manier inzet en het meeste uit je LinkedIn advertenties haalt. JEROME van Bluedesk helpt je hier graag bij.

Wij zorgen voor effectieve en resultaatgerichte online campagnes. Wij nemen al jouw online marketing werkzaamheden uit handen nemen en ervoor zorgen dat dit op de juiste manier wordt ingezet.

JEROME is een team van digital marketing specialisten. Wij hebben alle kennis in huis op het gebied online marketing. Van social media marketing tot aan zoekmachine optimalisatie. JEROME fungeert als verlengstuk van jouw organisatie. Samen zorgen we ervoor dat je meer online succes behaalt en je je concurrenten online verslaat.

Wil je meer online omzet? Schakel ons in!

LinkedIn adverteren

Dat is JEROME

UITBLINKEN OP ALLE DISCIPLINES

Wij van JEROME zijn ervan overtuigd dat online succes te behalen is door kennis, enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke relatie te bundelen. Het digital marketing team van JEROME streeft samen met zijn partners naar het maximale online resultaat, iedere dag!

Wij hebben alle online marketing kennis in huis. Zo hebben wij specialisten op het gebied van:

Wij nemen jouw online werkzaamheden uit handen en zetten de kanalen in die het meeste resultaat opleveren. Heb jij SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en/of affiliate specialisten nodig?

Linkedin adverteren b2b

Een doel voor ogen

B2B MARKETING VIA LINKEDIN

LinkedIn is in 2003 geïntroduceerd en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste sociale platform voor de zakelijke markt. Het merendeel van de gebruikers bekijkt pagina’s van bedrijven om meer informatie te winnen, voor vacatures en interessante blogs. Het is dan ook niet voor niets een platform dat heel aantrekkelijk is voor de business-to-business markt.

In de B2B-markt (zakelijke markt) zijn de doelmarkten vaak kleiner dan in de business-to-consumer markt. Maar de ordewaarde is vaak hoger. Beslissingen worden op een andere manier genomen, namelijk door een decision making unit (DMU). De beslissingen zijn meestal rationeel en in mindere mate emotioneel. In de B2C-markt speelt emotie een grotere rol in het aankoopproces. Er zijn 610 miljoen LinkedIn gebruikers wereldwijd. Zo’n 80% daarvan zijn verantwoordelijk voor bedrijfsbeslissingen.

Uit onderzoek blijkt dat LinkedIn adverteren een hoog conversiepercentage oplevert vanuit advertenties in vergelijking tot adverteren op andere social media kanalen. Het kan dan ook als een zeer nuttige investering worden gezien voor bedrijven. Het levert meer klanten op en dus meer rendement.

Omdat de B2B-marketing complexer is dan B2C-marketing is het raadzaam om dit over te laten aan experts. Indien je core-business namelijk niet online marketing gerelateerd is wordt er vaak niet het maximale uit een advertentie gehaald. Dit vinden wij bij JEROME zonde.

Met een team van online marketing experts weet je zeker dat het maximale resultaat uit een LinkedIn advertentie wordt gehaald. Zo kun jij je focussen op je core-business en nemen wij al jouw online marketing werkzaamheden uit handen.

Samen online succes behalen. Dat is JEROME!

LINKEDIN ADVERTEREN UITBESTEDEN

Ben jij benieuwd of LinkedIn een platform is die nuttig voor jouw bedrijf kan zijn? Of heb je niet de kennis in huis als het gaat om LinkedIn adverteren? Het digital marketing team van JEROME biedt graag zijn expertise aan op het gebied van online marketing. Wij laten jou online groeien!

Linkedin adverteren

De beste benadering voor jouw doelgroep

MOGELIJKHEDEN LINKEDIN ADVERTEREN

Er zijn veel verschillende advertentiemogelijkheden op LinkedIn. Elk met een andere functie en impact. Zo heb je de mogelijkheid tot tekstadvertenties, gesponsorde content, gesponsorde InMail en dynamische advertenties.

Tekstadvertenties zijn de meest eenvoudige manier van adverteren. Deze advertenties verschijnen alleen op desktopapparaten. Tekstadvertenties zijn de snelste manier om je doelgroep te bereiken en kunnen worden ingesteld op cost per click (CPC) of cost per impression (CPM).

Gesponsorde content verschijnt op desktopapparaten en de meeste mobiele apparaten en tablets. Ze worden vertoond in de feed op de homepagina van leden in je doelgroep. 

Gesponsorde InMail verschijnt in LinkedIn-postvakken van leden op desktopapparaten en mobiele apparaten. Gesponsorde InMail wordt alleen afgeleverd indien een lid zich aanmeld bij zijn/haar LinkedIn-account. Deze manier van LinkedIn adverteren maakt het makkelijk om je doelgroep te targetten via LinkedIn messenger met relevante content.

Dynamische advertenties zijn gepersonaliseerde advertenties. De advertentie wordt gepersonaliseerd op basis van profielfoto, naam en functietitel. 

Andere manieren om te adverteren via LinkedIn zijn d.m.v. video ads, carousel ads en display ads.

Linkedin adverteren

Alle specialismen aanwezig

COMPLEET ONLINE MARKETING PAKKET

Er zijn veel kansen op het gebied van LinkedIn adverteren. Maar om online te groeien zijn wij bij JEROME ervan overtuigd dat meerdere online kanalen ingezet moeten worden. Vandaar dat wij een compleet online marketing pakket aanbieden, waarin wij alle online marketing werkzaamheden uit handen nemen.

We zijn een verlengstuk van jouw organisatie en jij krijgt toegang tot een gespecialiseerd digital marketing team. Dit alles vanuit één aanspreekpunt.

JEROME werkt op een flexibele manier samen. We gaan persoonlijk te werken en zetten de kanalen in die voor jou belangrijk zijn. Onze diensten worden voor een vast bedrag aangeboden. Zo weet jij waar je aan toe bent!

Door jouw kennis van de markt met ons te delen, kunnen wij met onze specialismen meer online succes behalen voor jou. Wij hebben alle kennis op het gebied van SEO, SEA, conversie optimalisatie, social media, e-mail marketing en feedmarketing.

De voordelen van team JEROME:

 • Alle online werkzaamheden worden uit handen genomen. Zodat jij kan focussen op je core-business
 • Toegang tot een gespecialiseerd digital marketing team
 • Flexibele en persoonlijke samenwerking
 • Vast bedrag per maand

Vergroot je online zichtbaarheid

ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

Vandaag te dag is online zichtbaarheid voor een bedrijf enorm belangrijk. Waar traditionele media inleveren qua effectiviteit groeit de aandacht voor social media. Bedrijven kunnen er niet meer om heen: hun doelgroep is te vinden op social media. JEROME is jouw team van digital marketing specialisten. Wij helpen je de social media kanalen op een effectieve manier in te zetten. Bekijk hier welke sociale platformen interessant kunnen zijn voor jou!

FACEBOOK

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

INSTAGRAM

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

 

TWITTER

Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

PINTEREST

Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

 

LINKEDIN

Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

 

 

YOUTUBE

Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

 

JEROME Linkedin slider

Ga voor het hoogst haalbare

MEER ONLINE SUCCES

Wil jij meer omzet uit je online activiteiten behalen? Of wil je meer online zichtbaarheid? Wij bij JEROME weten precies hoe we dit kunnen bewerkstelligen. Wij verslaan samen met jou je concurrenten online en zorgen ervoor dat jij online groeit. Dit is mogelijk vanwege de kennis en expertise die het team van JEROME bevat. Wij zijn het verlengstuk van jouw organisatie en nemen al jouw online marketing werkzaamheden uit handen zodat jij je kan focussen op je core-business!

Ben je benieuwd hoe wij voor jouw bedrijf meer online omzet kunnen realiseren? Kom dan in contact met één van onze specialsten. Zij vertellen je graag hoe wij jouw online concurrentie een stap voor kunnen zijn.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Contact JEROME

Naar boven