• FD Gazellen 2022
 • Volledig marketingteam
 • Vaste prijs per maand
MARKETING AUTOMATION Jerome logo

Geautomatiseerd meer klanten

Voor elk bedrijf zijn klanten belangrijk. Heb je geen klanten dan houdt het bestaansrecht van een bedrijf niet lang stand. Dankzij marketing automation kan je potentiële klanten snel en effectief benaderen en er uiteindelijk voor zorgen dat deze leads klant worden. JEROME heeft de kennis en ervaring in huis om dit zo succesvol mogelijk te doen voor elk bedrijf. Wij helpen jou graag bij de inzet van marketing automation.

Identificeer jouw klanten

WAT IS MARKETING AUTOMATION?

In één zin kan marketing automation als volgt worden omschreven: marketing automation is het gebruikmaken van verschillende geautomatiseerde systemen om op deze wijze leads/prospects te binden aan je bedrijf en door de customer journey heen te helpen.

Bij marketing automation gaat het erom om het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon te sturen. Door het inzetten van marketing automation zorg je ervoor dat je jouw leads al in een eerder stadium binnen de customer journey kunt bereiken en aan je kunt binden. Op deze wijze wordt de kans op een uiteindelijke conversie vergroot.

Doelen waar marketing automation vooral voor wordt ingezet zijn:

 • Het vergroten van de marketing Return On Investment (ROI)
 • Performance meten
 • Leads om te zetten in waardevolle klanten
marketing automation

Samen naar succes

SPECIALIST MARKETING AUTOMATION

Dankzij marketing automation is het mogelijk om fasen in het marketingproces of zelfs hele processen te automatiseren. Het is een grote stap naar meer schaalbaarheid, efficiency en effectiviteit. Marketing automation helpt marketeers relevant te zijn voor hun klanten op grote schaal. Voor bedrijven waarbij de core business niet gericht is op online marketing kan marketing automation een lastige kluif zijn. Ons team van marketingspecialisten helpt je hier graag bij.

JEROME is een gespecialiseerd digital marketing team. Wij weten precies hoe we het meeste uit online marketing activiteiten kunnen halen voor jouw bedrijf. Op deze wijze wordt jouw doelgroep op een efficiënte en effectieve manier bereikt. JEROME zorgt voor meer leads, meer conversie en dus meer omzet. Dankzij een intensieve samenwerking met onze klanten kunnen wij zorgen voor meer online succes, ook voor jou!

Marketing automation is slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de kennis en specialismen van team JEROME.

Wij kunnen je helpen op alle vlakken van online marketing. Van e-mailmarketing tot zoekmachine optimalisatie.

Jouw team specialisten staat klaar

VOLLEDIGE ONLINE MARKETING ONTZORGING

Wil je jouw positie binnen Google verbeteren en/of adverteren via de zoekmachines? Wil jij meer bezoekers naar je website en meer conversie realiseren? De digital marketing specialisten van JEROME zorgen ervoor dat jij online groeit. JEROME neemt alle online marketing werkzaamheden uit handen en zet de kanalen in die voor jou succes kan opleveren. Een volledige ontzorging op online marketing gebied, zodat jij je kan richten op je core business.

Geen online marketing zorgen, wel meer online omzet? JEROME staat voor jou klaar!

marketing-automation slider

Schaalvergroting, efficiency en effectiviteit

VOORDELEN VAN MARKETING AUTOMATION

Dat marketing automation vandaag de dag zeer belangrijk is om je klanten te bereiken en te laten converteren is geen geheim. Maar wat zijn de voordelen van marketing automation. Wij hebben de voordelen voor jou op  een rijtje gezet.

 • Het eerste voordeel en daarmee gelijk ook het belangrijkste voordeel van marketing automation is dat de software en de strategie direct ondersteunen in het realiseren van leads. Dat betekent dat je automatisch meer en betere leads binnenhaalt dankzij marketing automation.
 • Naast het voordeel op het gebied van leadgeneratie, leer je dankzij marketing automation meer over je bezoekers. Op deze wijze kunt jij je communicatie personaliseren, en zorg je er dus uiteindelijk voor dat leads gaan converteren.
 • Een ander voordeel is wanneer jij je marketing automation koppelt aan de registratie van verkoop en conversie in bijvoorbeeld een CRM-systeem, dan kunt je precies zien welke kanalen en acties tot resultaat leiden. Hier kun je in de toekomst je strategie weer op af stemmen om zo effectief mogelijk marketing automation in te zetten.

Ben je overtuigd van de voordelen die marketing automation met zich meebrengt voor uw bedrijf? Start dan nu direct met marketing automation! JEROME helpt je graag.

JEROME zorgt voor online succes

UITBESTEDEN MARKETING AUTOMATION

Wil jij meer leads en meer conversie? Marketing automation is de geschikte manier om dat te bereiken. Mits het goed wordt ingezet. Wanneer de kennis en ervaring niet aanwezig is op het gebied van marketing automation dan wordt het niet effectief ingezet. JEROME heeft wél de kennis en ervaring in huis. Wij reiken graag onze hand toe om jou online succesvoller te maken. Door het bundelen van jouw kennis over de markt en onze kennis op online marketing gebied zorgen we voor online groei voor jouw bedrijf.

 
 
marketing automation

Minimale kosten, maximaal resultaat

COMPLEET ONLINE MARKETING PAKKET

Marketing automation is een zeer handige manier om leads te generen, een beter inzicht te krijgen van je doelgroep en om meer conversie te bewerkstelligen. Echter is enkel marketing automation inzetten niet de enige manier die nodig is om tot online succes te komen. Daarvoor heb je meerdere kanalen nodig die effectief ingezet worden. Wij van JEROME zijn gespecialiseerd in alle online marketing werkzaamheden. De specialismen die team JEROME bevat zijn onder andere:

 • Conversie optimalisatie
 • Zoekmachine optimalisatie
 • Zoekmachine adverteren
 • Social media marketing
 • E-mailmarketing
 • Feedmarketing

Wij bieden je een volledig online marketing pakket aan waarin we alle kanalen optimaal benutten. Wij kijken hoe we de kanalen voor jou zo effectief mogelijk in kunnen zetten. Op deze wijze zorgen we voor een voorsprong op jouw concurrenten en meer online succes. Het online marketing zorgt voor:

 • Een compleet team digital marketing specialisten
 • Persoonlijke aandacht en werkwijze
 • Een volledige ontzorging
 • Maximaal resultaat
 • Dit alles voor een vast bedrag per maand.

Nog niet overtuigd? Lees meer over onze online marketing dienstverlening.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

JEROME marketing-automation 2 slider

Een frisse blik op jouw bedrijf

VOORDELEN ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

Online marketing is een vakgebied dat continue in ontwikkeling is. De kennis over deze ontwikkelingen en trends zijn van essentieel belang om mee te doen, of nog beter, er bovenuit te steken. Dat is precies wat JEROME is. Een team van up-to-date online marketing specialisten.

Wij raden je aan om je online marketing activiteiten uit te besteden, en wel om de volgende redenen:

 • Verbeterde efficiency op arbeidskosten: Bij JEROME krijg je toegang tot een gespecialiseerd team op online marketing gebied. Deze beschikken over alle competenties die nodig zijn. Een volledig intern team is duurder dan wanneer je deze activiteiten uitbesteedt.
 • Focus op je core business: Online marketing is een vak waarbij up-to-date kennis uitermate belangrijk is. Bij bedrijven waar dit niet de core business is, is deze kennis niet aanwezig en bovendien kost het tijd om deze kennis op te doen. Hierdoor loop je online een achterstand op. Bij JEROME is de kennis en ervaring wel aanwezig omdat online marketing onze hoofdactiviteit is.
 • Een frisse blik: Wanneer je je activiteiten uitbesteedt, wordt er op een andere manier naar de gang van zaken binnen je bedrijf gekeken. Dit kan tot nieuwe inzichten en kansen leiden voor jouw bedrijf.

Het uitbesteden van de online marketing activiteiten aan JEROME vergroot online succes!

See Do Think Care

MAXIMAAL SUCCES IN ALLE FASES VAN DE KLANTREIS

JEROME werkt aan de hand van het See Think Do Care model. Aan de hand van dit model kunnen wij jouw doelgroep bereiken in iedere fase van de customer journey. Deze vorm van inbound marketing (pull-strategie) zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de juiste momenten aanwezig is tijdens de klantreis. De kans op conversie is hierdoor aanzienlijk groter dan bij traditionele marketing.

See

01. SEE

In de see-fase draait het om potentiële klanten met een koopintentie. In deze fase gaat het voornamelijk om merkbekendheid (branding) en top-of-mind awareness.

 

Think

02. THINK

In deze fase van het aankoopproces neemt de potentiële klant jouw bedrijf in overweging. Het gaat hierbij voornamelijk om informeren, inspireren en verdiepen.

Do

03. DO

In de do-fase gaat het om het daadwerkelijk doen van de aankoop. De potentiële klant is overtuigd van zijn of haar keuze en is klaar om iets aan te schaffen. In deze fase vindt de conversie dan ook plaats.

Care

04. CARE

In deze fase heeft de klant een aankoop gedaan. Tijdens de care-fase is het van belang om je loyale klanten te blijven binden én te boeien. Loyale klanten zijn vaak de beste promotors.

Contact JEROME

Naar boven