JEROME online marketing
Welkom bij JEROME!

ALKMAAR – Wederom een nieuw lid binnen team JEROME! Nancy Bleeker is begonnen aan haar uitdaging bij JEROME. Ze zal als salesmanager fungeren binnen het team. Wij heten Nancy van harte welkom bij JEROME van Bluedesk en wensen haar veel werkplezier en succes toe!

Onderdeel worden van Team JEROME?

"Ik wil klanten aan een mooie conversiestijging helpen"

Maak kennis met Nancy

Om Nancy beter te leren, introduceert ze zich graag!

“Hi,

Mijn naam is Nancy, 26 jaar jong en woonachtig in het mooie Alkmaar.

Sinds april ben ik werkzaam als salesmanager bij Bluedesk en JEROME. Met al een aantal jaar e-commerce ervaring op zak ben ik de uitdaging aangegaan om bij Bluedesk en JEROME nieuwe klanten aan een mooie conversiestijging te mogen helpen.

Naast mijn baan bij Bluedesk en JEROME houd ik mij bezig met mijn eigen onderneming en mijn driejarige dochter. Daarbuiten lees ik graag en hou ik van lekker eten en reizen, ik ga graag naar de zon. Mensen om mij heen zouden mij omschrijven als positief, zorgzaam en ambitieus.

Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan en te leren van een mooi avontuur bij Bluedesk en JEROME, en hoop zoals zo velen binnen dit bedrijf op een langdurige loopbaan.”

Solliciteer nu

Ben jij onze nieuwe collega?

CV: