• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Bakker Schoon Makelaardij

  Bakker Schoon Makelaardij

  "Een goede makelaar krijg je meestal op advies van anderen!" Een aanpak die werkt! Klantbelang voorop en gewoon goed werk afleveren. Het team van Bakker Schoon Makelaardij is pas tevreden als u het bent.

  Bezoek de website
  Denzel versterkt JEROME

  Persoonlijk en planmatig

  Over Bakker Schoon Makelaardij

  Bakker Schoon Makelaardij is gevestigd in Noord-Scharwoude en kenmerkt zich op een aantal punten: hun persoonlijke en planmatige aanpak, proactiviteit en klantgemak! Dit resulteert in het feit dat Bakker Schoon Makelaardij een gemiddeld cijfer van een 8.9 scoort na honderden beoordelingen. Maar de ambities van Bakker Schoon Makelaardij gaan verder dan enkel de beoordelingen.

   

  Wij van JEROME zijn dan ook zeer verheugd om met dit bedrijf op zoek te gaan naar nog meer online succes. 

  conversie optimalisatie team slider

  Jouw marketingteam

  OVER JEROME

  JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

   

  Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

  Bekijk de tarieven

  Onze kwaliteiten

  MARKETINGTEAM

  KANAAL ONAFHANKELIJK

  Resultaat gericht werken

  FOCUS OP RESULTAAT

  Flexibel en snel

  FLEXIBEL & SNEL

  JEROME marketing team handshake

  ERKENDE PARTNERS

  VASTE PRIJS

  DIRECT CONTACT

  Naar boven