• Gespecialiseerd marketingteam
  • Vaste prijs
  • Kanaalonafhankelijk
  • Focus op resultaat
  • Flexibel & snel
;
conversie optimalisatie JEROME logo

Welkom Denzel

Denzel Sanches versterkt het team van JEROME. Hij zal de functie als salesmanager gaan vervullen. Maak kennis met onze nieuwe aanwinst.

Solliciteer nu ook
Denzel versterkt JEROME

Maak kennis met Denzel

Even voorstellen

Hi, 

Mijn naam is Denzel Sanches en ik zal binnen JEROME de functie van senior sales manager gaan vervullen.

Als senior sales manager ben ik verantwoordelijk voor de verbinding van JEROME met de klant. Mijn keuze is gevallen voor JEROME vanwege de ervaring en kundigheid op het gebied van online marketing plus de jonge en frisse uitstraling van het team.

 

Samen met JEROME kijk ik uit naar alle mooie bedrijven die we gaan helpen op het gebied van online autoriteit, meer conversie en meer omzet. 

 

conversie optimalisatie team slider

Jouw marketingteam

OVER JEROME

JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

 

Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

Bekijk de tarieven

Onze kwaliteiten

MARKETINGTEAM

KANAAL ONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

DIRECT CONTACT

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

Naar boven