• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Denzel Sanchez Salesmanager JEROME

  SALESMANAGER

  DENZEL VERSTERKT JEROME

  Hi, 

   

  Mijn naam is Denzel Sanches en ik zal binnen JEROME de functie van senior sales manager gaan vervullen.

   

  Als senior sales manager ben ik verantwoordelijk voor de verbinding van JEROME met de klant. Mijn keuze is gevallen voor JEROME vanwege de ervaring en kundigheid op het gebied van online marketing plus de jonge en frisse uitstraling van het team.

   

  Samen met JEROME kijk ik uit naar alle mooie bedrijven die we gaan helpen op het gebied van online autoriteit, meer conversie en meer omzet. 

  Solliciteer nu ook
  conversie optimalisatie team slider

  Jouw marketingteam

  OVER JEROME

  JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

   

  Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

  Bekijk de tarieven

  Onze kwaliteiten

  MARKETINGTEAM

  KANAAL ONAFHANKELIJK

  Resultaat gericht werken

  FOCUS OP RESULTAAT

  Flexibel en snel

  FLEXIBEL & SNEL

  JEROME marketing team handshake

  ERKENDE PARTNERS

  VASTE PRIJS

  DIRECT CONTACT

  Naar boven