• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Computable Awards 2020 JEROME en Bluedesk Nominatie

  Categorie Digital & E-commerce

  JEROME IS GENOMINEERD VOOR DE COMPUTABLE AWARDS 2020

  Samen met negen andere genomineerden is JEROME in de reace voor de Computable Award 2020 binnen de categorie Digital & E-commerce.

   

  Wij voelen ons zeer vereerd met deze nominatie. De stembussen zijn geopend! Op dinsdag 24 november zal de winnaar bekend worden gemaakt.

  Stem op JEROME
  Denzel versterkt JEROME

  Een onderscheidend marketingconcept

  OVER DE COMPUTABLE AWARDS 2020

  Welke ICT-ontwikkelingen verdienen een onderscheiding? Op dinsdag 24 november 2020 worden de Computable Awards voor de vijftiende keer op rij uitgereikt. Jij bepaalt samen met de vakjury welke projecten, aanbieders en personen deze prijzen verdienen. De publieksstem telt voor 50% mee in de einduitslag, de professionele vakjury bepaalt de resterende 50%.

   

  ICT-vaktitel Computable heeft tien nominaties uitgedeeld binnen de Computable Awards 2020 in de categorie Digital & E-commerce. Een groep van 25 Computable-experts heeft de voordrachten in de categorie Digital & E-commerce beoordeeld. Op basis van hun oordeel werden vervolgens tien genomineerden aangewezen. De voordrachten zijn beoordeeld op het onderscheidende vermogen van de leverancier, het onderscheidende vermogen van het product / de dienst en wat het bedrijf bijzonder maakt volgens de inzender.

  conversie optimalisatie team slider

  Jouw marketingteam

  OVER JEROME

  JEROME staat voor Jouw Eigen Resultaatgerichte Online Marketing Experts. Ons topteam van digital marketing specialisten gaat voor het maximale online resultaat. JEROME denkt niet in uren maar in successen. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Wij nemen de complete online marketing activiteiten uit handen en zorgen voor meer conversie en meer omzet.

   

  Conversie optimalisatie is slechts één marketingdiscipline waar JEROME jouw in kan ondersteunen. Ons team bestaat uit specialisten in verschillende vakgebieden. Zo kunnen wij de volledige online marketing voor jouw verzorgen. Wij werken op basis van een doordachte strategie en een sterk marketingplan. Door het bundelen van jouw kennis met onze superkrachten (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) kan het maximale uit jouw website worden gehaald.

  Bekijk de tarieven

  Onze kwaliteiten

  MARKETINGTEAM

  KANAAL ONAFHANKELIJK

  Resultaat gericht werken

  FOCUS OP RESULTAAT

  Flexibel en snel

  FLEXIBEL & SNEL

  JEROME marketing team handshake

  ERKENDE PARTNERS

  VASTE PRIJS

  DIRECT CONTACT

  Naar boven