• FD Gazellen 2022
 • Volledig marketingteam
 • Vaste prijs per maand
Jerome logo

Expert in online leadgeneratie

Is online leadgeneratie een belangrijk onderdeel binnen jouw bedrijf? De kans is groot. Voor bijna elk bedrijf is het generen van leads een cruciaal onderdeel binnen de online activiteiten. Maar hoe werf je online potentiële klanten? Zonder de juiste kennis is de kans groot dat je het niet effectief aanpakt en dus niet de juiste doelgroep raakt. Wat uit blijft is de conversie naar de website, te hoge kosten en te weinig omzet. Wij van JEROME helpen je graag met rendabele online leadgeneratie!on.

JEROME sonline-leadgeneratie slider

Meer leads door JEROME

WAT IS ONLINE LEADGENERATIE?

Online leadgeneratie is een vorm van online marketing waarbij een adverteerder leads binnen wilt halen. Het komt neer op het werven van potentiële klanten via een website. Leads zijn een essentieel onderdeel van de hedendaagse marketing. Een lead ontstaat wanneer een potentiële klant zijn gegevens achterlaat. Dit kan door middel van een ingevuld contactformulier op je website of bijvoorbeeld door een abonnement op een nieuwsbrief.

 

De mogelijkheid om nu contact op te nemen met je ‘lead’ is het verschil tussen een bezoeker en een potentiële klant. Leads kun je bereiken via de gegevens die zij hebben achtergelaten. Je kan de bezoekers op je website triggeren om deze gegevens achter te laten door middel van verschillende marketingstrategieën.

 

Het uiteindelijk doel het binnenhalen van deze gegevens is het uiteindelijk overhalen van je lead tot een aankoop. In dat geval heb je van je lead een klant gemaakt.

JEROME Online-leadgeneratie

Samen naar succes

VOLLEDIGE ONLINE MARKETING ONTZORGING

Voorheen werden veel nieuwe klanten verworven via de  traditionele marketing kanalen zoals radio, TV en kranten/tijdschriften. Vandaag de dag zijn er veel online kanalen bijgekomen die ervoor kunnen zorgen dat jij leads genereert. Online leadgeneratie kan worden bewerkstelligd met de juiste kennis en uiteindelijk de inzet van de juiste kanalen. Maar hoe zet je deze kanalen goed in en realiseer je meer verkeer naar je website en vergroot je uiteindelijk de online leadgeneratie?

 

Daar zijn wij voor! JEROME fungeert als online verlengstuk van jouw organisatie. Je hebt toegang tot een compleet team van digital marketing specialisten die het beste uit jouw online marketing activiteiten halen. Zo kan jij je concurrenten online verslaan. Online leadgeneratie is één van de specialismen die team JEROME bevat. Onze kennis van de online marketing in combinatie met jouw kennis van de branche waarin je opereert, zorgen voor succes. Daar zijn wij van overtuigd.

 

Wij kunnen je helpen op alle vlakken van online marketing. Van online leadgeneratie tot Facebook adverteren.

 

Meer online leads genereren? Schakel ons in!

JEROME geeft gratis 3 conversietips weg voor jouw website!

GRATIS MARKETING QUICKSCAN

Online leadgeneratie

De specialismen van team JEROME

ALLE EXPERTISE TOT JOUW BESCHIKKING

Wil jij je plek binnen de organische zoekmachines verbeteren? Meer verkeer naar je website? Online adverteren? En je social media kanalen effectief inzetten? Wij bij JEROME hebben alle expertise in huis. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit jouw handen en zorgen voor een effectieve inzet van de kanalen die voor jou belangrijk zijn. Wij helpen jou online te groeien terwijl jij je richt op jouw corebusiness.

 

De specialismen van team JEROME bestaat onder andere uit: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) ,conversie optimalisatie, UI/UX design, social media marketing, affiliate marketing en e-mailmarketing.

 

Geen zorgen, wel meer online omzet? JEROME staat voor je klaar!

Vergroot je online zichtbaarheid

ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

Social media platformen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Niet alleen binnen de maatschappij maar ook vooral voor bedrijven. Het inzetten kan een krachtige tool zijn om je doelgroep te bereiken. JEROME is een gespecialiseerd online marketing team die je helpt de onderstaande social media kanalen in te zetten op de meest effectieve wijze.

 

FACEBOOK

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

INSTAGRAM

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

 

TWITTER

Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

PINTEREST

Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

 

LINKEDIN

Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

 

 

YOUTUBE

Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

 

JEROME online leadgeneratie slider

Kwaliteit boven kwantiteit

MANIEREN OM LEADS TE GENEREREN

Er bestaan verschillende manieren om leads te genereren. Jouw aanpak is erg afhankelijk van het soort bedrijf dat je hebt en het doel van je leadcampagne. Helaas is het niet zo dat je met één druk op de knop je leads binnenhaalt. Er zijn een aantal dingen die je moet doen voor online leadgeneratie, namelijk:

 

 • Zorg voor een website die goed vindbaar is via de organische zoekfuncties. Een groot deel van de bezoekers van jouw website komen via zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijke marketing tool om goede inkomende links naar je site te krijgen. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) zorg je ervoor dat je website zo hoog mogelijk komt te staan bij relevante zoektermen voor jouw bedrijf.
 • Zorg voor een contactformulier op je website. Eenmaal op je website is de kans al weer een stuk groter dat de bezoekers geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst. Zorg dus voor een goed follow-up systeem. Een contactformulier is de manier om gegevens van je leads te verkrijgen. Je kan verschillende triggers gebruiken om ervoor te zorgen dat bezoekers hun E-mailadres en naam achterlaten.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

JEROME online leadgeneratie

Kijk verder

... MAAR ER ZIJN NOG MEER MANIEREN

Zoekmachine optimalisatie is de bekendste manier om bezoekers naar je website te krijgen. Eenmaal op de website is een contactformulier erg nuttig om je leads te kunnen benaderen. Echter houdt het hierbij niet op als het gaat om het online generen van leads. 

 

 • Aan de hand van social media kan je ook leads genereren. Zorg ervoor dat je doelgroep je gaat volgen en kom op deze manier meer te weten over je doelgroep. Bovendien kan je je doelgroep via social media bereiken en meer conversie naar je website bewerkstelligen.
 • Online adverteren in combinatie met segmentatiemogelijkheden kan effectief zijn voor het genereren van leads. Hoe specifieker je segmentatie is hoe meer kwalitatieve leads uit je advertentie zullen komen. Een manier van online adverteren is zoekmachine adverteren (SEA). Op deze wijze kom je bovenaan bij de zoekmachine indien er op bepaalde zoekwoorden wordt gezocht.

Wij zorgen dat jij online groeit

UITBESTEDING ONLINE LEADGENERATIE

Heb jij behoeft aan meer online leads? Weet je niet hoe of zou je hulp willen krijgen? Bij het uitbesteden van je online marketing werkzaamheden aan JEROME kan jij je richten op je corebusiness. Wij zorgen voor alle online marketing werkzaamheden, waaronder de online leadgeneratie. Door het bundelen onze kennis zorgen we samen voor de online groei die jij wenst en stijg je online boven je concurrenten uit.

jerome online leadgeneratie slider

Maximaal online resultaat

JEROME'S ONLINE MARKETING PAKKET

Volledige ontzorging van de online marketing werkzaamheden. Wij zijn ervan overtuigd dat online succes behaald wordt indien er afstemming en synergie tussen de verschillende kanalen is. Online leadgeneratie is daar een onderdeel van. Leads worden gegenereerd door de kanalen op een effectieve manier in te zetten. Over welke kanalen hebben wij het dan?

 

 

Dit alles wordt aangeboden in een volledig online marketing pakket. Met een gericht plan gaan wij aan de slag met alle online marketingkanalen die voor jou relevant zijn. Wil jij meer online succes? Dan zorgt JEROME daar voor. Het online marketing pakket omvat het volgende:

 

 • Een compleet team digital marketing specialisten
 • Persoonlijke aandacht en werkwijze
 • Volledige ontzorging
 • Maximaal resultaat
 • Vast bedrag per maand

 

Nog niet overtuigd? Lees meer over ons  online marketing pakket

JEROME Online leadgeneratie slider

Het zien is één ding, het uitvoeren is een tweede

DE KANSEN VAN ONLINE MARKETING

Online marketing is een vakgebied dat continue in ontwikkeling is. De kennis over deze ontwikkelingen en trends zijn van essentieel belang om mee te doen, of nog beter, er bovenuit te steken. Dat is precies wat JEROME is. Een team van up-to-date online marketing specialisten.

 

De keuze voor online marketing is snel gemaakt in ons optiek:

 

 • De online markt blijft groeien. De online activiteit van mensen neemt toe, hoogstwaarschijnlijk ook de online activiteit van jouw doelgroep.
 • Online resultaten zijn gemakkelijker te meten dan traditionele vormen van marketing. Het conversiepercentage ligt doorgaans hoger.
 • Via online marketing kan je op een zeer gerichte manier je doelgroep bereiken.

 

De bovenstaande punten zijn slechts ‘het topje van de ijsberg’ als het gaat om de voordelen van online marketing. Wij zorgen dat deze voordelen optimaal worden benut voor jouw bedrijf.

 

Schakel ons in en behaal meer online omzet.

Contact JEROME

Naar boven