• FD Gazellen 2022
 • Volledig marketingteam
 • Vaste prijs per maand
Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

beste online marketing bureau alkmaar

ALL-IN-ONE ONLINE MARKETING

Online marketing is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is een essentieel onderdeel om succesvol te zijn. Door een optimale inzet van de online marketing kanalen zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van SEO, SEA, CRO, social media, e-mailmarketing en feedmarketing! Wij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie. Op deze manier zorgen wij voor meer online succes!

JEROME van Bluedesk

ONLINE MARKETING BUREAU IN ALKMAAR

JEROME is het online marketing bureau in Alkmaar. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw digital marketing werkzaamheden uit handen. Wil jij meer bezoekers, meer conversie en meer omzet? Schakel ons in!

Neem nu contact met ons op voor een gratis campagne en boost jouw business!

Online marketing bureau Alkmaar JEROME van Bluedesk

Binnen 1 week resultaat

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Wil jij meer online resultaat en digitaal groeien? Dan is dit je kans! Neem contact met ons op en wij verzorgen een gratis campagne ter waarde van €1.000,-. 

Tijdens de campagne gaan we samen met jou voor maximaal resultaat. Deze resultaten worden behaald door verschillende conversiedoelen. Denk aan een inschrijving voor een evenement, een inschrijving voor de nieuwsbrief, een offerteaanvraag, een bestelling of een ander doel dat relevant is voor jouw business.

Omdat JEROME snel kan schakelen weten we binnen 1 week resultaat te behalen. Dus, ga je de uitdaging met ons aan? Vraag dan nu de gratis campagne aan!

Online marketing bureau Alkmaar JEROME van Bluedesk

Een zinvolle inverstering

EERST ZIEN. DAN GELOVEN.

Allemaal leuk en aardig, maak hoe weet je nou of een online marketing bureau in Alkmaar inschakelen zinvol is? Precies, door resultaten aan te tonen. Juist daarom zetten we kosteloos een online campagne voor je op. Samen bepalen we de doelen en zetten we de strategie uit.

In ons stappenplan laten we zien wat we voor je doen. We bieden je inzicht in de resultaten en geven je adviezen over de vervolgstappen. Op basis van de resultaten is het aan jou om verder te gaan. Niks te verliezen dus!

Online marketing bureau Alkmaar JEROME van Bluedesk

Het stappenplan

HOE GAAN WE TE WERK?

Samen met jou bepalen we de strategie en gaan we aan de slag. In een stappenplan ziet dit er als volgt uit:

 1. Kennis maken: vanzelfsprekend vindt er eerst een kennismaking plaats waar we jouw wensen en de doelstellingen van je business in kaart brengen.
   
 2. Strategie bepalen: vervolgens zullen we de strategie van de campagne bepalen. Daarbij kiezen we het kanaal dat het beste bij deze strategie past. Hiervoor wordt ook onderzoek gedaan naar de kansen voor de campagne. 
   
 3. Campagne opzetten: de specialisten van JEROME stellen de campagne op en zorgen ervoor dat alle kanalen goed afgestemd worden op de strategie. Ook worden de doelen gemeten.
   
 4. Optimaliseren van de campagne: gedurende de looptijd van de campagne meten we tussentijdse resultaten en sturen we bij waar nodig. De voortgang wordt duidelijk gecommuniceerd zodat ook jij weet hoe het ervoor staat.
   
 5. Rapportage en resultaten van de campagne: na afloop van de campagne stellen we een rapportage op en evalueren we de resultaten. Zo worden vragen als "Wat zijn de resultaten geweest? En welke methode is voor de volgende campagne de weg naar nog meer online succes?" beantwoord. 
Online marketing bureau JEROME van Bluedesk

Verlengstuk van jouw organisatie

DAAROM KIEZEN ALKMAARSE BEDRIJVEN VOOR JEROME

Met JEROME beschik je over een compleet team van marketing specialisten. Op strategisch, tactisch en operationeel niveau nemen wij de werkzaamheden uit handen. Door jouw marktkennis te bundelen onze kennis van de online marketingkanalen verslaan wij je concurrenten. 

De voordelen van JEROME:
✔️ Compleet marketingteam
✔️ Kanaalonafhankelijk
✔️ Resultaatgericht
✔️ Flexibel en snel
✔️ Erkende partners
✔️ Vaste prijs per maand

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

START JE EERSTE GRATIS CAMPAGNE
Naar boven