• FD Gazellen 2022
 • Volledig marketingteam
 • Vaste prijs per maand
Online marketing bureau Bergen

Online marketingspecialisten in Bergen

Verhoog je omzet met JEROME

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor bedrijven in Bergen. De online wereld ontwikkeld zich voortdurend. De marketing specialisten van JEROME zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat jouw online kanalen optimaal worden ingericht.

Door online marketing in te zetten kun je de concurrentie aftroeven. Door een optimale inzet van de online marketing kanalen zorgen wij namelijk voor meer leads, conversies en omzet.

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van SEO, SEA, CRO, social media, e-mailmarketing en feedmarketing! Wij fungeren als verlengstuk van jouw organisatie. Op deze manier zorgen wij voor meer online succes!

MAXIMAAL ONLINE SUCCES

ONLINE MARKETINGBUREAU IN BERGEN

JEROME brengt jouw online marketing activiteiten naar een hoger niveau. Online marketing is een must voor iedere organisatie om te kunnen concurreren. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij ons gespecialiseerd in alle facetten van online marketing. JEROME is het dan ook het ideale marketing bureau te Bergen om maximale groei te bereiken.

Online marketing kan omschreven worden als het aanbieden van producten of diensten op het internet. Online marketing heeft het doel om klanten aan te trekken. De afgelopen jaren is de groei van online enorm toegenomen. Volgens het CBS is 96% van de Nederlandse bevolking actief op het internet en 88% van de Nederlanders is zelfs actief op social media

 

Conversie optimalisatie

 

Als hét online marketing bureau van Bergen en omstreken streven wij naar het hoogst haalbare online resultaat voor onze klanten. Conversie optimalisatie richt zich op het verwijderen van mogelijke obstakels op de website of webshop om de twijfel van een bezoeker weg te nemen. De factor gemak is hierbij van groot belang. Een bezoeker moet zo snel en gemakkelijk mogelijk kunnen overgaan tot een aankoop, een aanvraag of een inschrijving. 

 

Advertising 

 

JEROME is gespecialiseerd in adverteren in zoekmachines en op social media. Google en Bing kennen voor onze experts geen geheimen en adverteren op social media is een effectief online marketinginstrument die ons helpt om de juiste doelgroep op het juiste moment te bereiken. Wij halen het maximale rendement uit jouw online marketing campagnes en gaan voor het maximale online resultaat. Wil je snel groeien met hét online marketing bureau van Bergen en omstreken? Neem dan direct contact op!

Wij weten alles over online marketing

Online marketing bureau bij jou in de buurt

Online marketing specialisten Bergen

Binnen 1 week resultaat

WAT KUN JE VERWACHTEN?

JEROME is het online marketing bureauvoor bedrijven uit Bergen en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij veel kennis en expertise binnen de B2C en B2B branche opgebouwd. Met deze expertise en een uitgebreidt aanbod aan tools weten wij precies hoe bedrijven meer leads kunnen genereren. Door het gedrag van bezoekers te analyseren optimaliseren wij websites op het gebied van conversie, wat direct zal zorgen voor een toename aan verkeer en omzet. 

Onze online marketingspecialisten te Bergen en omstreken helpen jouw bedrijf graag verder om te ontwikkelen voor maximaal online succes. Online marketing te Bergen is een must voor iedere organisatie. Zowel consumenten als bedrijven zijn constant sociaal actief en dus ook online te bereiken. Online vindbaar worden is belangrijk om te kunnen groeien als organisatie.

Online marketing experts in Bergen

Een zinvolle investering

LAAT ONS JE OVERTUIGEN

Wij begrijpen natuurlijk dat je eerst resultaten wilt zien, voordat je volledig overtuigd bent. Hoe weet jij nou of een online marketing bureau inschakelen de juiste keuze is? De specialisten van JEROME zorgen voor aantoonbare resultaten. Mede hierom starten we kosteloos een online marketing campagne bij ons online marketing bureau te Bergen voor je op. Vervolgens stellen we de juiste doelen en bepalen de strategie.
 

Wij hebben een stappenplan ontwikkeld waar we precies laten zien wat voor je doen. We geven je inzicht in de campagnes en resultaten om vervolgens advies te kunnen geven over mogelijke vervolgstappen. Op basis van de resultaten, kun je zelf beslissen of je met JEROME verder gaat. Niks te verliezen dus!

Wij weten alles over online marketing

Klanten vinden ons op de volgende zoekwoorden:

Online marketing Bergen - online marketing uitbesteden Bergen - online marketing Bergen - SEO Bergen - zoekmachine optimalisatie Bergen - google Adwords Bergen - online marketing bureau Bergen - internetbureau Bergen - marketing Bergen

Online marketing bureau Alkmaar JEROME van Bluedesk

Het stappenplan

HOE GAAN WE TE WERK?

Samen stellen we doelen en bepalen met jou de strategie om vervolgens direct aan de slag te gaan. In een stappenplan ziet dit er als volgt uit:

 

 1. Kennismaking: Ten eerste nodigen we jouw team uit voor een kennismakingsgesprek waar we jouw wensen, behoeften en de doelstellingen van jouw organisatie in kaart brengen.
   
 2. Bepalen en ontwikkelen strategie: Hierna gaan we een passende strategie voor de online marketing campagne in Bergen bepalen. We onderzoeken de mogelijkheden en kansen om vervolgens de juiste keuze qua kanalen te kunnen maken.
   
 3. Ontwikkelen campagne: De online marketingspecialisten van JEROME ontwikkelen een campagne en zorgen dat verschillende kanalen afgestemd worden op de strategie. Wij stellen hierbij ook de meting van de conversiedoelen in
   
 4. Campagne optimaliseren: Tijdens de campagne meten we de resultaten en kijken we waar de verbeterpunten liggen om zo de campagne te optimaliseren. De ontwikkelingen worden duidelijk gecommuniceerd, zodat jij ook weet hoe de campagne presteert.
   
 5. Rapportage en resultaten van de campagne: na afloop van de campagne stellen we een rapportage op en evalueren we de resultaten. Als online marketing bureau te Bergen stellen wij vragen als "Wat zijn de resultaten geweest? En hoe kunnen we deze activiteiten in de toekomst verbeteren?"
Online marketing uitbesteden Hoofddorp

Verlengstuk van jouw organisatie

Daarom kiezen bedrijven uit Bergen en omstreken voor JEROME

Wanneer u kiest voor JEROME als online marketingpartner beschik je over een compleet team van online marketing specialisten. Het online marketing bureau van Bergen kan jou ondersteunen bij het ontwikkelen van een topstrategie tot het uitvoeren van de online marketingactiviteiten in Bergen en omstreken tot het behalen van de gestelde doelen. Door onze kennis over online marketing in Bergen en omstreken verslaan wij jouw concurrenten.

 

De voordelen van JEROME:

✔️ Compleet marketingteam 

✔️ Online marketing bureau Bergen

✔️ Doelgericht

✔️ Flexibel en snel

✔️ Erkende partners

✔️ Vaste prijs per maand

 

BEKIJK ONZE SUCCESVERHALEN

CONTACT OPNEMEN

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Naar boven