• Winnaar FD Gazellen 2021
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Online marketing Jerome logo

Verlengstuk van jouw organisatie

JEROME is jouw team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij al jouw digital marketing werkzaamheden uit handen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw relevant zijn. Zo zorgen wij voor meer bezoekers op jouw website en zorgen wij voor meer conversie en meer omzet uit de online kanalen.

Direct contact
Online marketing slider JEROME

Online kanalen optimaal inrichten

RESULTAATGERICHTE ONLINE MARKETING

Online marketing is hot! Vandaag de dag is internet niet meer weg te denken. Als bedrijf kun je er naast niet meer om heen: een goed converterende website met veel verkeer. Via digital marketing kunnen relevante bezoekers naar een website worden getrokken. Het gegenereerde verkeer mag uiteraard niet verlaten, maar moet worden geconverteerd naar een lead of sale. En dat is nou precies wat JEROME doet. Door een optimale inzet van de online marketing kanalen zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

 

De wereld van digital marketing verandert dan ook voortdurend. Trends volgen elkaar dan ook in een rap tempo op. Wie deze snelle ontwikkelingen bij wilt houden heeft een online marketing specialist nodig die volledig op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen op online gebied. JEROME heeft een team van specialisten in huis. Onze digital marketeers zorgen ervoor dat jouw online kanalen optimaal zijn ingericht.

online marketing specialisten slider

Het oog wil ook wat

WAAROM KIEZEN BEDRIJVEN VOOR JEROME?

Online marketing wordt steeds lastiger voor bedrijven waar de core-business in een andere branche ligt. Door alle ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing zijn er tientallen specialismen ontstaan. Wanneer marketing niet de kerncompetentie van jouw bedrijf is, dan wordt het lastig om bij te blijven en de online werkzaamheden op een effectieve wijze uit te voeren. Het inhuren danwel aannemen van een eigen marketeer is daarop een logische keuze.

 

Goede online marketeers zijn schaars en meestal niet op zoek. Bovendien zijn online specialisten duur en hebben ze de leukste bedrijven voor het uitkiezen. Veel marketeers kiezen dan ook voor een functie bij een marketingbureau. Voor bedrijven waar de core-business anders is dan marketing is het vinden van een online marketeer moeilijk. Bovendien ontbreekt vaak de capaciteit om eigen online marketeers aan te sturen en vast te houden.

 

JEROME biedt de oplossing voor het bovenstaande probleem. Met JEROME beschik je over een eigen team van digital marketing specialisten. Wij nemen de online marketing werkzaamheden uit handen. Op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Voor een vast bedrag per maand is JEROME het verlengstuk van jouw organisatie.

Vertel mij meer

Experts in digital marketing

EEN COMPLEET MARKETINGTEAM

Wij worden net als jouw blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexibiliteit en een persoonlijke contact zijn voor JEROME belangrijke drivers naar online resultaat. JEROME fungeert als vaste schakel en neemt al het specialistische online marketing werk uit handen. Vanuit één aanspreekpunt heb je direct toegang tot een team van online marketeers. Onze marketeers hebben elk zijn eigen specialismen, zo bestaat team JEROME uit onder andere SEO specialisten, e-mailmarketeers, online strategen, conversie specialisten, UI/UX designers, social marketeers en affiliate specialisten. Door jouw marktkennis te bundelen met onze kennis van alle digital marketingkanalen (CRO, SEO, SEA, social, e-mail en feed marketing) zorgen voor een voorsprong op jouw online concurrentie. Wij zijn kanaalonafhankelijk en zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

 
 
Online marketing Slider

Van strategie tot uitvoer

ONLINE MARKETING UITBESTEDEN

Team JEROME kan jouw online marketing als geheel uit handen nemen. Wij denken graag mee op strategisch vlak, maar verzorgen ook de uitvoer van de werkzaamheden. Op basis van een sterk marketingplan stelen wij duidelijke doelstellingen om maximaal online succes te realiseren. Onze strategen kijken onder andere naar het onderscheidend vermogen, de marktpositie, de concurrentie en doelgroep van jouw organisatie.

 

JEROME heeft ervaring in diverse branches. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere leadgeneratie en e-commerce marketing in voor zowel B2C als B2B bedrijven. Diverse bedrijven zijn jouw voorgegaan en werken al samen met JEROME.

Bekijk de cases
Online marketing specialisten

Ontvang 3 gratis tips

ONLINE MARKETING QUICKSCAN

Ben je benieuwd of je website voldoet aan de hedendaagse normen? Wij geven tijdelijk 3 gratis online marketing tips weg waarmee jij jouw online concurrentie en stap voor kunt zijn.

 

Onze quickscan is geheel vrijblijvend. Wij nemen jouw website onder de loep en bekijken welke kanalen worden ingezet. Vervolgens nemen wij telefonisch of per e-mail contact met je op om de verbeterpunten op online gebied te bespreken. Hierbij kijken we onder andere naar de mate waarin jouw website voor zoekmachines is geoptimaliseerd (meta-gegevens, titels, afbeeldingen, snelheid, linkbuilding, etc) maar ook naar de inzet van onder andere social media, online advertenties (Google Adwords, Bing Ads, social, retargetting) en datafeeds.

 

Wil je ook geheel vrijblijvend een drietal bruikbare tips ontvangen? Laat dan je (website)gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact op
Online marketing JEROME

Maximaal online succes

VOLLEDIGE INTERNETMARKETING

Wij denken niet in kanalen. Online succes ontstaat uit synergie tussen de verschillende specialismen. Het is vaak niet zinvol om bijvoorbeeld alleen Google Adwords of zoekmachine optimalisatie in te zetten. Daarom bieden wij een compleet dienstenpakket aan waarin alle onderdelen van online marketing zijn opgenomen. Op deze wijze kunnen onze specialisten meer bezoekers, meer conversie en meer omzet realiseren.

 

JEROME denkt niet in uren maar in online successen. Wij zijn glashelder in alles wat we doen. Voor een vast bedrag per maand kun jij jouw online marketing uitbesteden. Wij nemen je volledige internetmarketing uit handen. Van zoekmachine marketing en e-mailmarketing tot contentmarketing en affiliate marketing.

Bekijk de tarieven

Alle expertise in huis

ALLE DIGITAL MARKETINGKANALEN

JEROME is een team van specialisten die op alle facetten van online marketing kan inspelen. Wij denken niet in uren, niet in kanalen met in successen. Wij zetten dié kanalen in die voor jouw het meeste resultaat opleveren. Door deze bewezen aanpak realiseren wij meer conversie & meer omzet.

Online marketing specialisten

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Door middel van zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO, zorgen wij voor optimale vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw website hoger staat dan jouw concurrenten in zoekmachines zoals Google & Bing. Door topposities te behalen kunnen wij meer relevante bezoekers naar jouw website trekken.

Meer over SEO
Online marketing specialisten

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Wil je snel meer bezoekers op jouw website? Dan kunnen wij je helpen met het verkrijgen van betaalde bezoekers op jouw website. Google Adwords & Bing Ads kennen voor onze specialisten geen geheimen. Wij zorgen voor strakke campagnes die meer opleveren dan het kost. Zo zorgen wij voor meer conversie & meer omzet.

Meer over SEA
Online marketing specialisten

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Heb jij al enige bezoekers op je website maar blijven de verkopen uit? Door middel van conversie optimalisatie, ofwel CRO, zorgen wij ervoor dat je meer rendement haalt uit jouw bezoekers. Door ons geheime conversie optimalisatieplan (analyse, hypothese, testen, monitoren, implementeren) zorgen wij voor meer conversie.

Meer over CRO
Online marketing

SOCIAL MEDIA

 

Onze social media experts weten alles over adverteren op social media platformen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube etc. Door middel van social media advertising kunnen wij jouw doelgroep bereiken en eerdere bezoekers retargetten.

Meer over social media
E-mailmarketing

E-MAILMARKETING

E-mail niet meer van deze tijd? Echt niet! Wij weten hoe we jouw bestaande klanten met e-mail opnieuw kunnen prikkelen en stimuleren. Daarnaast zorgen wij voor het genereren van nieuwe e-mailadressen. Door middel van een goed uitgedachte e-mailmarketing strategie kunnen wij jouw omzet verhogen.

Meer over e-mailmarketing
Feedmarketing

FEEDMARKETING

Door feedmarketing voor jouw webshop in te zetten kunnen wij producten geautomatiseerd doorzetten naar relevante platformen en vergelijkingsites. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Beslist, Marktplaats en Google Shopping. Wij zorgen voor een kwalitatieve productfeed en constante optimalisatie van de verschillende kanalen.

Meer over feedmarketing
Jerome vrienden

Daag ons uit

WAT ZIJN JOUW ONLINE AMBITIES?

Wat is jouw online uitdaging? Wil je online marketing effectiefer inzetten? Wil je meer relevante bezoekers op jouw website? En wil je meer conversie en meer omzet uit de online kanalen. Dan zijn wij een match! JEROME helpt jouw graag verder om de volgende stap in online volwassenheid te maken.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Vertel ons jouw online ambities. We maken graag kennis om jouw online doelstellingen te bespreken.

Neem contact op

See Do Think Care

MAXIMAAL SUCCES IN ALLE FASES VAN DE KLANTREIS

JEROME werkt aan de hand van het See Think Do Care model. Aan de hand van dit model kunnen wij jouw doelgroep bereiken in iedere fase van de customer journey. Deze vorm van inbound marketing (pull-strategie) zorgt ervoor dat jouw bedrijf op de juiste momenten aanwezig is tijdens de klantreis. De kans op conversie is hierdoor aanzienlijk groter dan bij traditionele marketing

 
 
See

01. SEE

In de see-fase draait het om potentiële klanten met een koopintentie. In deze fase gaat het voornamelijk om merkbekendheid (branding) en top-of-mind awareness.

Think

02. THINK

In deze fase van het aankoopproces neemt de potentiële klant jouw bedrijf in overweging. Het gaat hierbij voornamelijk om informeren, inspireren en verdiepen.

Do

03. DO

In de do-fase gaat het om het daadwerkelijk doen van de aankoop. De potentiële klant is overtuigd van zijn of haar keuze en is klaar om iets aan te schaffen. In deze fase vindt de conversie dan ook plaats.

Care

04. CARE

In deze fase heeft de klant een aankoop gedaan. Tijdens de care-fase is het van belang om je loyale klanten te blijven binden én te boeien. Loyale klanten zijn vaak de beste promotors.

Landelijke dekking

GEWOON VANUIT ALKMAAR

JEROME opereert landelijk vanuit Alkmaar. Wij werken voor verschillende bedrijven door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we tevens de online marketing voor internationale websites. Zo zijn we al actief in onder andere: Belgie, Duitsland, Engeland en Spanje.

 

Ons team beschikt over een gezonde dosis Alkmaarse recht-door-zee metaliteit. Afspraak is afspraak. Een persoonlijke aanpak en een nuchtere Noord-Hollandse manier van communiceren, daar houden wij van. En dat werkt. Want wij hebben al online succes gerealiseerd voor verschillende bedrijven.

DIRECT CONTACT

Naar boven