• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Partner van JEROME

Door middel van het partnerprogramma vergroot jij jouw klantwaarde! Als partner van JEROME stimuleer jij de klantgroei, waardoor je een langdurige klantrelatie opbouwt. Door de gestimuleerde klantgroei, zal de klant meer werk genereren voor jou en je bedrijf.

Samen bouwen wij het partnerprogramma pro-actief uit, groei is slechts één knop van je verwijdert! Je krijgt daarnaast ook toegang tot gezamenlijke events, waarbij er veel kennis wordt gedeeld, waardevol voor jou en je klant.

Er is sprake van een hoge commissie voor jou, wanneer jij een nieuwe klant aandraagt. Wij hebben een nieuwe klant en jij verdient eraan, een echte win-win!

JEROME social media slider

Proactieve SAMENWERKING

Als partner van JEROME begrijpen wij dat je heel druk kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat het contact met de gezamenlijke klanten jouw werkzaamheden niet zal verstoren. Wij zorgen ervoor dat jij geen extra tijd kwijt ben, maar dat jouw klanten er wel op vooruit gaan.

Jij zal ook profijt hebben van de groeiende klanten, want die leggen meer opdrachten bij je neer.

Alle specialismen in huis

ALL-IN-ONE

SEO Specialist

E-mail Marketeer

UI/UX Developer

Strateeg

Conversie Specialist

Affiliate Pro

SEA Guru

Social Marketeer

Feed Marketeer

App Marketeer

JEROME Social media slider

Partnership

Samen groeien

1. Analyse

Wij analyseren de huidige business van jouw klant en brengen de kansen in kaart. Met onze ervaring en expertise, weten wij wat werkt en halen we resultaat in elke branche. Ongeacht de moeilijkheidsgraad van de uitdaging.

2. Strategie 

Wij ontwikkelen vervolgens een digital marketingstrategie en roadmap en delen deze met de klant en met jou. Hierdoor wordt voor jou duidelijk wat er met de klant gaat gebeuren, waardoor jij eventueel ook je werkzaamheden kan aanscherpen.

Groei in partnerschap

3. Uitvoer

Jullie focussen op jullie expertise, wij op online marketing voor jullie klant. Door deze samenwerking zorgen wij gezamenlijk voor een complete dienstverlening.

4. Optimalisatie

Zodra wij nieuwe kansen zien om meer conversie en omzet te halen, genereert dit weer gezamenlijk werk. Hierdoor zal jouw klant meer afnemen, waardoor jouw omzet stijgt. Gezamelijk evalueren we de aanpak en campagnes en scherpen deze continu aan.

Samenwerken is de key tot succes

Onze Vrienden

Jerome met jouw klant

JEROME biedt drie verschillende pakketten aan om alle marketingwerkzaamheden te voltooien. De pakketten hebben een vaste prijs, zodat jij en je klant precies weet waar jullie aan toe zijn.

Bij elk pakket krijgen jullie het hele team van JEROME ter beschikking. Daarmee profiteer je van de kennis van SEO-, SEA-, CRO-, social media-, e-mailmarketing- en feedmarketingexpertsDoor het combineren van onze online specialismen én de marktkennis van jou en de klant, zijn wij overtuigd van online groei.

Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij ons vakmanschap aanpassen op elke branche. Hierdoor dient JEROME niet alleen als een partner, maar ook als een verlenging van jouw organisatie.

Bij elk pakket kijkt JEROME naar het bedrijf om de beste marketingkanalen voor de klant in te zetten, met het uiteindelijke doel om meer leads en conversies te creëren.

Wat levert het op?

Bij JEROME geloven we in partnerschappen die verder gaan dan alleen het realiseren van zakelijk succes van de klant. Daarom hebben wij een speciaal pakket voor jou als partner opgezet.

Als partner van JEROME kan jij rekenen op:

  • Hoge commissies: Verdien maar liefst 1.500 euro per succesvolle samenwerking.
  • Actieve leaddeling: Blijf altijd op de hoogte van nieuwe kansen.
  • Exclusieve JEROME partnerbadge: Een teken van een duurzame samenwerking.
  • Persoonlijke partnermanager: Een direct aanspreekpunt voor onze gezamenlijke klant welke je in elk proces ondersteunt.
  • Eigen partnerpagina op www.jeromehq.nl: Deel je successen en vergroot je online zichtbaarheid.
  • Jaarlijks partnerevent: Ontmoet onze andere partners en ontdek nieuwe kansen.
  • Duurzaamheid: Voor elke samenwerking planten wij 100 bomen.

Contact JEROME

Naar boven