• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Partner van JEROME


Doormiddel van het partnerprogramma vergroot jij jouw klantwaarde! Als partner van JEROME stimuleer jij de klantgroei, waardoor je een langdurige klantrelatie opbouwt. Door de gestimuleerde klantgroei, zal de klant meer werk genereren voor jou en je bedrijf.

Jij bent bezig met een pro-actieve uitbouw in het partnerprogramma, groei is slechts 1 knop van je verwijdert! Je krijgt daarnaast ook toegang tot gezamenlijke events, waarbij er veel kennis wordt gedeeld, waardevol voor jou en je klant.

Er is sprake van een hoge commisie, wanneer jij voor een nieuwe klant zorgt. Wij hebben een nieuwe klant en jij verdient eraan, een echte win-win!

JEROME social media slider

Proactieve SAMENWERKING

Als partner van JEROME begrijpen wij dat je heel druk kan zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat het contact met de gezamenlijke klanten jouw werkzaamheden niet zal verstoren. Wij zullen ervoor zorgen dat jij geen extra tijd kwijt ben, maar dat jouw klanten er wel op vooruit gaan.

Jij zal ook profijt hebben van de groeiende klanten, want die klanten bieden meer werk aan voor jou!

Alle specialismen in huis

ALL-IN-ONE

SEO Specialist

E-mail Marketeer

UI/UX Developer

Strateeg

Conversie Specialist

Affiliate Pro

SEA Guru

Social Marketeer

Feed Marketeer

App Marketeer

JEROME Social media slider

Partnership

Samen groeien

1. Analyse

Wij analyseren de huidige business van jouw klant en brengen de kansen in kaart. Met onze ervaring en expertise, zijn wij altijd in staat om kansen te zien.

2. Strategie 

Wij ontwikkellen vervolgens een digital marketingstrategie en roadmap en delen deze met jou. Hierdoor wordt het voor jou duidelijk wat er met de klant gaat gebeuren, waardoor jij ook je werkzaamheden kan aanpassen.

Groei in partnerschap


3. Uitvoer

Jullie focussen op development, wij op online marketing voor jullie klant. Door deze samenwerking zorgen wij gezamenlijk voor een complete dienstverlening.

4. Optimalisatie

Zodra wij nieuwe kansen zien voor meer conversie en omzet, genereert dit weer gezamenlijk werk. Hierdoor zal jouw klant meer afnemen, waardoor jouw omzet stijgt.

Samenwerken is de key tot succes

Onze Vrienden

Bij JEROME hebben we een vaste groep partners waarmee we samenwerken om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken, omdat we geloven in de kracht van samenwerking!

Jerome met jouw klant

Jerome biedt drie verschillende pakketten aan om alle marketingwerkzaamheden te voltooien. De pakketten hebben een vaste prijs, zodat jij en je klant precies weet waar ze aan toe zijn.

Elk pakket bevat het volledige team van JEROME, dat bestaat uit experts op de gebieden van SEO, SEA, CRO, social media, e-mailmarketing en feedmarketing. Door het combineren van de klant zijn marktkennis en de specialismen van JEROME, zijn wij overtuigd van online groei.

Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen wij ons vakmanschap aanpassen op elke branche. Hierdoor dient JEROME niet alleen als een partner, maar ook als een verlenging van jouw organisatie.

Bij elk pakket wordt er per klant zorgvuldig gekeken naar het bedrijf om zo de diverse marketingkanalen in te zetten, met het uiteindelijke doel om meer leads en conversies te creëren.

Wat levert het op?


Bij JEROME geloven we in partnerschappen die verder gaan dan alleen zakelijk succes. Daarom hebben wij een speciaal pakket voor jou als partner opgezet.

Als partner van JEROME kan jij rekenen op:

  • Hoge commissies: Verdien maar liefst 1500 euro per successvolle samenwerking.
  • Actieve leaddeling: Blijft altijd op de hoogte van nieuwe kansen.
  • Exclusieve JEROME partnerbadge: Een teken van samenwerking en duurzaamheid.
  • Persoonlijke partnermanager: Wij ondersteunen je in elk process.
  • Eigen partnerpagina: Deel je successen en vergroot je online zichtbaarheid.
  • Jaarlijkse partnerevent: Ontmoet andere partners en ontdek nieuwe kansen.
  • Duurzaamheid: Voor elke samenwerking planten wij 100 bomen.

Contact JEROME

Naar boven
Cookies bij JEROME

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.