• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Partners JEROME

Krachtige partnerships

JEROME werkt samen met erkende partners. Onze partners zijn vaak de beste in hun soort. Door intensieve partnerships kunnen wij nog meer conversie en meer omzet genereren.

Partners JEROME

Een team van online specialisten

Verlengstuk van de marketing

JEROME is een team van online marketing specialisten. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle werkzaamheden op het gebied van digital marketing uit handen van de klant. Volledige ontzorging! We kijken per klant welke kanalen relevant zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de doelstellingen van de klant worden behaald. Van meer bezoekers naar de website tot meer omzet uit de online kanalen.

De reden dat bedrijven kiezen voor JEROME is vanwege het specialisme en de volledige ontzorging. Het is tegenwoordig namelijk erg lastig voor bedrijven om zelf het heft in handen te nemen als het gaat om online marketing indien dit niet de core-business is van het bedrijf. Door dit uit te besteden kan de klant zich richten op datgene waar zij goed in zijn en dat zelfde geldt voor ons, namelijk meer conversie en meer omzet genereren!

Let's grow together

Partnership met JEROME

Minstens net zo belangrijk als de klanten, zijn de partnerships die JEROME opbouwd. Bij zo'n samenwerking komen waarden als vertrouwen, transparantie en het benutten van elkaars kwaliteiten naar voren. Maar ook is resultaat voor alle partijen een belangrijke graadmeter voor een gezonde relatie. Een samenwerking kan verschillende vormen aannemen. Partners kunnen een aantal aspecten verwachten bij een partnership met JEROME.

Meer business

Divers klantportfolio

Divers klantportfolio

Kennisdeling

Kennisdeling

gezamenlijke events

Gezamenlijke events

Hoge commissie

Hoge commissie

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Partners JEROME

Alle specialismen in huis

ALL-IN-ONE ONLINE MARKETING

Net als bij onze klanten worden wij blij van meer conversie en meer omzet. Enthousiasme, flexbiliteit en persoonlijk contact zijn voor JEROME belangrijke drijfveren naar online resultaat. Wij fungeren als vaste schakel en nemen alle digital marketing activiteiten uit handen van de klant. Vanuit één aanspreekpunt hebben klanten toegang tot een volledig team van online marketeers. Team JEROME bestaat uit SEO specialisten, e-mailmarketeers, strategen, conversie specialisten,  UI/UX designers, social media experts en affiliate specialisten. Wij bundelen de kennis van de klant met onze digital marketing kennis.

 
SEO specialist

SEO specialist

E-mailmarketing

E-mail marketeer

Conversie optimalisatie

Conversie specialist

Strateeg

Strateeg

UI/UX designer

UI/UX Developer

Feedmarketing

Feed Marketeer

SEA specialist

SEA Guru

Social media specialist

Social Marketeer

Samen staan we sterker

Onze partners

Samen kan altijd meer worden bereikt dan alleen. Vanuit die visie is JEROME al vele succesvolle samenwerkingen aangegaan met onder meer Google, Bing en Channable Het bundelen van de krachten zorgt ervoor dat wij het optimaal kunnen presteren en meer online succes kunnen behalen voor onze klanten.

What goes in does come out

De pakketten van JEROME

Hoe meer aandacht en energie ergens in wordt gestoken, hoe meer resultaat dit zal opleveren. Op basis hiervan bieden wij drie verschillende partnervormen aan. De partnervormen verschillen op het gebied van samenwerkingsintensiteit en exposure. Hieronder is overzichtelijk weergegeven wat de samenwerking Bronze, Silver en Gold kunnen opleveren voor uw organisatie.

Landelijke dekking

GEWOON VANUIT ALKMAAR

JEROME opereert landelijk vanuit Alkmaar. Wij werken voor verschillende bedrijven door heel Nederland. Daarnaast verzorgen we tevens de online marketing voor internationale websites. Zo zijn we al actief in onder andere: Belgie, Duitsland, Engeland en Spanje.

 

Ons team beschikt over een gezonde dosis Alkmaarse recht-door-zee metaliteit. Afspraak is afspraak. Een persoonlijke aanpak en een nuchtere Noord-Hollandse manier van communiceren, daar houden wij van. En dat werkt. Want wij hebben al online succes gerealiseerd voor verschillende bedrijven.

Contact JEROME

Naar boven