• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  BING logo JEROME

  JEROME is Bing partner

  JEROME is Bing Partner. Onze digital marketingspecialisten hebben met succes het “Accredited Professional program” doorlopen. Met accreditatie zijn wij in staat om Bing Ads campagnes op te zetten, te monitoren en te optimaliseren.

  Wil je meer rendement halen uit SEA?
  Bing partner slider JEROME

  Succesvolle SEA campagnes

  ADVERTEREN OP BING

  Adverteren op Bing Ads is erg interessant omdat er in Nederland nog relatief weinig adverteerders actief zijn. De kosten per klik zijn hierdoor gemiddeld 40% lager dan bij Google Adwords. Wanneer de markt in jouw branch op Google Adwords al verzadigd is, of als de kosten per klik hoog zijn is Bing Ads een interessant platform op te adverteren. Maar ook wanneer jouw doelgroep goed aansluit bij de gebruikers die gebruik maken van Bing.

   

  De interface van Bing toont grote overeenkomsten met die van Google Adwords. Het is zelf mogelijk om data uit Google Adwords te importeren in je Bing Ads campagne. In de regel is het conversiepercentage uit Bing Ads gemiddeld 1,5% hoger dan bij Google advertenties. In combinatie met de lage kosten per klikt maakt dit Bing Ads erg rendabel. Ook met Bing Ads kan er nauwkeurig worden getarget op specifieke doelgroepen. Daarnaast kan er worden geadverteerd op grote media kanalen zoals Yahoo! en Microsoft. Op deze wijze kun je met een minimaal advertentiebudget jouw doelgroep bereiken.

  Neem contact op
  Bing partner slider JEROME

  Jouw Bing Ads Partner

  OVER JEROME

  JEROME is jouw digital marketingteam. Onze specialisten werken dagelijks aan het online succes van onze klanten. Met een team van specialisten kunnen wij alle marketingkanalen voor jou inzetten. Hierin zijn wij geheel kanaalonafhankelijk. Zo kunnen wij onder andere SEA, SEO, CRO, social media, e-mailmarketing of feedmarketing inzetten. Wij zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren.

   

  Onze SEA specialisten zijn in staat om succesvolle Bing Ads campagnes te realiseren. Echter kunnen we voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen, zoals Google Adwords, voor jou inzetten. Hierin denken wij niet in uren, maar in successen. Met ons glasheldere tarief weet je precies waar je aan toe bent. Je hebt via één vast aanspreekpunt toegang tot een team van digital marketing specialisten. Wil je ook meer omzet en meer conversie? Kies voor JEROME.

  Kies voor JEROME

  Connect met JEROME

  JOUW IDEALE BING PARTNER

  Naar boven