• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Channable Partner logo

JEROME is Channable Partner

JEROME is partner van Channable. Als geregistreerd partner zijn wij in staat om jouw producten op de grootste online verkooppunten aan te bieden. Dankzij onze feedmarketing specialisten zorgen wij voor meer omzet voor jou!

Channable JEROME slider

Succesvolle feedmarketing campagnes

FEEDMARKETING MET CHANNABLE

Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Stuur je items naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, of genereer ads voor Google Ads en Microsoft Advertising.

 

Channable biedt een directe koppeling met marktplaatsen, waardoor jouw producten hierop automatisch worden bijgewerkt.

 

Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van jouw productfeed. Zodoende blijven de advertenties altijd up-to-date.

e-commerce

JEROME helpt jou met channable

CHANNABLE KOPPELEN

De experts van JEROME kunnen jou uitstekend helpen om Channable op de juiste manier te koppelen en verzorgen jouw feedmarketing volledig. Laat je online omzet groeien door de feedmarketing uit handen te geven aan de Channable specialisten van JEROME.

 

Juiste feedmarketing kan complicaties met zich meebrengen en is vaak tijdrovend. Om dit te automatiseren is Channable de perfecte tool. De prijs, stock en alle andere productdetails zijn altijd actueel. Echter moet Channable nog wel op de correcte manier gekoppeld worden om de tool optimaal te kunnen gebruiken.

 

Hulp nodig bij het koppelen van Channable? Schakel JEROME in.

Channable JEROME slider

Jouw Channable Partner

OVER JEROME

Wil je feedmarketing succesvol inzetten? Kies dan voor de marketing specialisten van JEROME. Ons team zijn is Channable expert. Wij bieden jouw producten op de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor jou!  Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor je bedienen. Door middel van onze superkrachten (SEA, SEO, CRO, social media, e-mail of feedmarketing) verslaan wij jouw concurrenten.

 

JEROME is kanaalonafhankelijk en denkt niet in uren. Voor een vast bedrag per maand weet je precies waar je aan toe bent. Zo beschik jij over een compleet digital marketingteam die thuis is in alle marketing specialiaties. Wij zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Of het nu gaat om een e-mailcampagne of een krachtige zoekmachine marketingstrategie. Op basis van jouw doelstellingen gaan onze specialisten aan de slag om voor jou meer conversie en meer omzet te realiseren.

Connect met JEROME

JOUW IDEALE CHANNABLE PARTNER

Naar boven