• Gespecialiseerd marketingteam
  • Vaste prijs
  • Kanaalonafhankelijk
  • Focus op resultaat
  • Flexibel & snel
;
Channable partner

CHANNABLE PARTNER

Channable Partner logo

JEROME is Channable Partner

JEROME is partner van Channable. Als registred partner zijn wij in staat om jouw producten op de grootste online verkooppunten aan te bieden. Dankzij onze feedmarketing specialisten zorgen wij voor meer omzet voor jou!

IK WIL MEER VERKOOPPUNTEN
Channable JEROME slider

Succesvolle feedmarketing campagnes

FEEDMARKETING MET CHANNABLE

Channable is de ultieme tool voor feed management en SEA automatisering. Stuur je items naar meer dan 2500 vergelijkingssites, affiliate netwerken en marktplaatsen, of genereer ads voor Google Ads en Microsoft Advertising.

 

Channable biedt een directe koppeling met marktplaatsen, waardoor je producten hierop automatisch worden bijgewerkt.

 

Creëer dynamische tekstadvertenties, campagnes en adgroups aan de hand van jouw productfeed. Zodoende blijven de advertenties altijd up-to-date.

Vertel mij meer

Bekijk onze succesverhalen

Channable JEROME slider

Jouw Channable Partner

OVER JEROME

Wil jij feedmarketing succesvol inzetten? Kies van voor de marketing specialisten van JEROME. Ons team zijn ware Channable experts. Wij bieden jouw producten op de juiste verkoopkanalen aan en zorgen daarmee voor meer omzet voor jou!  Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor jouw bedienen. Door middel van onze superkrachten (SEA, SEO, CRO, social media, e-mail of feedmarketing) verslaan wij jouw concurrenten.

 

JEROME is kanaalonafhankelijk en denkt niet in uren. Voor een vast bedrag per maand weet jij precies waar je aan toe bent. Zo beschik je over een compleet digital marketingteam die thuis is in alle marketing specialiaties. Wij zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Of het nu gaat om een e-mailcampagne of een krachtige zoekmachine marketingstrategie. Op basis van jouw doelstellingen gaan onze specialisten aan de slag om voor jou meer conversie en meer omzet te realiseren.

Kies voor JEROME

Connect met JEROME

JOUW IDEALE CHANNABLE PARTNER

Naar boven