• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  ChannelEngine Partner logo

  JEROME is ChannelEngine Partner

  JEROME is partner van ChannelEngine. Als registered partner zijn wij in staat om voor jou miljoenen nieuwe klanten te bereiken via de grootste online verkooppunten. Op deze wijze zorgen wij voor meer conversie en meer online omzet voor jou.

  IK WIL MEER VERKOOPPUNTEN
  ChannelEngine JEROME slider

  Voor lokale- en internationale groei

  INTEGRATIE VAN CHANNELENGINE

  Dankzij de software van ChannelEngine is het als bedrijf mogelijk om miljoenen nieuwe klanten te bereiken. ChannelEngine koppelt bedrijven aan de grootste Europese online verkooppunten, zoals bol.com, amazon, ebay en nog veel meer.

   

  De tool van ChannelEngine zorgt ervoor dat product informatie en voorraadhoeveelheden gesynchroniseerd en up-to-date- zijn op alle online verkooppunten. ChannelEngine biedt een volledige integratie met de belangrijkste lokale- en grootste online verkooppunten.

   

  ChannelEngine groeit snel om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf meer omzet genereert en zodat jij internationaal kan groeien.

   

  De voordelen van ChannelEngine:

  • Integratie via één connectie
  • Integreer met de grootste onlineverkooppunten en groei lokaal en internationaal
  • Constante vermeerdering van het aantal kanalen
  ChannelEngine JEROME slider

  Jouw ChannelEngine Partner

  OVER JEROME

  Wil jij zichtbaar zijn op alle grote online verkooppunten? Dankzij de software van ChannelEngine kunnen de marketing specialisten van JEROME dit voor jou bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen zodat jij meer omzet maakt. Dit is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die je bij ons aantreft, zijn:

   

   

  Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet jij precies waar je aan toe bent. JEROME fungeert als online verlengstuk van jouw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen zodat jij je kan focussen op je corebusiness. Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

   
   
  Kies voor JEROME

  Connect met JEROME

  UW IDEALE CHANNELENGINE PARTNER

  Naar boven