• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

ChannelEngine Partner logo

JEROME is ChannelEngine Partner

JEROME is partner van ChannelEngine. Als registered partner zijn wij in staat om voor jou miljoenen nieuwe klanten te bereiken via de grootste online verkooppunten. Op deze wijze zorgen wij voor meer conversie en meer online omzet voor jou.

ChannelEngine JEROME slider

Voor lokale- en internationale groei

INTEGRATIE VAN CHANNELENGINE

Dankzij de software van ChannelEngine is het als bedrijf mogelijk om miljoenen nieuwe klanten te bereiken. ChannelEngine koppelt bedrijven aan de grootste Europese online verkooppunten, zoals bol.com, amazon, ebay en nog veel meer.

 

De tool van ChannelEngine zorgt ervoor dat productinformatie en voorraadhoeveelheden op alle online verkooppunten gesynchroniseerd en up-to-date zijn. ChannelEngine biedt een volledige integratie met de belangrijkste lokale- en grootste online verkooppunten.

 

ChannelEngine groeit snel om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf meer omzet genereert en zodat jij internationaal kan groeien.

 

De voordelen van ChannelEngine:

  • Integratie via één connectie;
  • Integreer met de grootste onlineverkooppunten en groei lokaal en internationaal;
  • Constante vermeerdering van het aantal kanalen.
ChannelEngine JEROME slider

Jouw ChannelEngine Partner

OVER JEROME

Wil jij zichtbaar zijn op alle grote online verkoopplatformen? Dankzij de software van ChannelEngine kunnen de marketing specialisten van JEROME dit voor jou bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen, zodat jij meer omzet maakt. Dit is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die je bij ons aantreft, zijn:

 

 

Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. JEROME fungeert als online verlengstuk van jouw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen, zodat jij je kan focussen op je corebusiness. Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

 

Connect met JEROME

JOUW IDEALE CHANNELENGINE PARTNER

Naar boven