• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Copernica Partner logo

  JEROME is Copernica partner

  JEROME is partner van Copernica. Als registred partner zijn wij in staat om slimme e-mail campagnes op te zetten met de marketing software van Copernica. Zo zorgen wij voor meer conversie via e-mailmarketing.

  Meer rendement uit e-mailmarketing
  CORPERNICA PARTNER JEROME

  Succesvolle e-mailcampagnes

  MAILEN MET COPERNICA

  Met de Copernica e-mail marketing software maak je van e-mail een krachtig marketingkanaal. Vanuit een applicatie kunnen alle e-mailmarketingcampagnes worden beheert. Copernica biedt de mogelijkheid om automatisch e-mails te versturen op basis van gedrag en data. De drag-and-drop of HTML editor maakt het mogelijk om de e-mailtemplates naar eigen wens aan te passen. Daarnaast beschikt Copernica over een flexibele databasestructuur waarin de gebruikers kunnen worden beheert en segmenten in kunnen worden aangemaakt.

   

  Copernica is erg geschikt om persoonlijke e-mails te versturen. Ons team helpt je graag bij het creëren, verzenden en het volgen van e-mails. Op basis van een goed uitgedacht plan automatiseren wij jouw e-mailcampagnes via Copernica. Daarnaast zorgen wij tevens voor database verrijking en de optimalisatie van opt-in mogelijkheden.

  Ja, ik wil meer omzet
  CORPERNICA PARTNER JEROME

  Jouw Copernica Partner

  OVER JEROME

  Wil jij e-mailmarketing succesvol inzetten? Kies van voor de marketing specialisten van JEROME. Onze gedreven e-mailmarketeers zijn ware Copernica experts. Wij weten precies hoe wij het rendement uit jouw e-mailkanaal kunnen vergroten. Daarnaast kunnen wij voor een vast maandbedrag ook andere marketingkanalen voor jou bedienen. Door middel van onze superkrachten (SEASEOCROsocial mediae-mail of feedmarketing) verslaan wij jouw concurrenten.

   

  JEROME is kanaalonafhankelijk en denkt niet in uren. Voor een vast bedrag per maand weet jij precies waar je aan toe bent. Zo beschik je over een compleet digital marketingteam die thuis is in alle marketing specialiaties. Wij zetten dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Of het nu gaat om een e-mailcampagne of een krachtige zoekmachine marketingstrategie. Op basis van jouw doelstellingen gaan onze specialisten aan de slag om voor jou meer conversie en meer omzet te realiseren.

   
  Schakel ons in!

  Connect met JEROME

  JOUW IDEALE COPERNICA PARTNER

  Naar boven