• FD Gazellen 2023
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Daisycon logo JEROME

JEROME is Daisycon partner

Door het sterke affiliatenetwerk van Daisycon maken wij het mogelijk om bij jouw doelgroep in beeld te komen. Door de ervaring met Daisycon weet JEROME jouw bereik te vergroten en meer leads en verkopen te genereren.

Futy partner jerome

Behaal jouw online marketingdoelstellingen

Daisycon

Daisycon is een affiliate netwerk dat jou ondersteunt bij het behalen van diverse online doelstellingen. 

 

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van online marketing waarbij adverteerders enkel de affiliates belonen die een lead of sale hebben gegenereerd.

 

Een affiliate is eigenaar van een website of ander online platform. JEROME plaatst links naar jouw website op voor jou relevante websites om zichtbaarder te worden en meer omzet te genereren. Wanneer een bezoeker bij de affiliate de door jou gewenste actie uitvoert (bijv. een aankoop plaatst of zich inschrijft voor de nieuwsbrief), beloon je de affiliate met een commissie.

 

Waarom werken wij samen met Daisycon?

Daisycon is een affiliate netwerk waar affiliates zich kunnen aanmelden, waaronder interessante affiliates voor jouw doelgroep. JEROME kan via Daisycon gemakkelijk jouw link op diverse relevante affiliatewebsites plaatsen om zichtbaarder te worden, de doelgroep te bereiken en meer omzet en leads te genereren.

Hogere conversiepercentage

Daisycon succes highlight

Voor onze klant Ongediertewinkel.nl zetten wij al sinds november 2019 Daisycon in de om meer conversie te realiseren. Tot en met december 2021 leverde dit in totaal 1.449 transacties en 126.663 unieke kliks extra op. De link naar www.ongediertewinkel.nl was zichtbaar op 265 affiliates uit het netwerk van Daisycon waarvan 110 affiliatelinkjes een lead opleverden.

 

Geïnteresseerd in affiliate marketing voor jouw business? Neem contact op met de marketingexperts van JEROME.

Daisycon partner jerome

Jouw Daisycon Partner

Over JEROME

Kies voor JEROME als jouw online marketing specialist. JEROME kan jou verder helpen en je bedrijf online laten groeien. Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij je uitstekend ondersteunen bij al je campagnes.

 

Eén van onze specialismen is conversie optimalisatie. Door Daisycon te combineren met de specialistische kennis van team JEROME behaal jij jouw online doelen.

 

Onze andere specialismen zijn:

 

Wil je online groeien en meer omzet genereren? Kies dan voor JEROME. Neem contact met ons op voor een gesprek.

Connect met JEROME

JOUW IDEALE DAISYCON PARTNER

Naar boven