• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Datatrics Partner logo

  JEROME is Datatrics partner

  JEROME is partner van Datatrics. Als geregistreerd partner zijn wij in staat om voor jou data-driven customer journeys te bouwen die relevanter zijn, conversie verhogen en klantloyaliteit vergroten.

  IK WIL MEER CONVERSIE
  Datatrics JEROME slider

  De kracht van data

  OVER DATATRICS

  Datatrics helpt organisaties hun klanten te identificeren. Dankzij de slimme integraties van alle aanwezige data kan eenvoudig de koopfase en het klanttype worden voorspeld. Op deze manier krijg je beter inzicht in je klanten en vergroot je de omzet met minder moeite. 

   

  De software maakt het mogelijk om relevante content te tonen aan je klanten. Door de data te analyseren kan de koopfase worden geïdentificeerd en kan er gericht worden op specifieke klanttypen. Daarnaast is het eenvoudig om al je kanalen (CRM, e-mails, socials en meer) te koppelen.

   

  Datatrics bouwt en optimaliseert customer journeys en maakt deze zo persoonlijk mogelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van klassieke trechters op basis van klantsegmeenten, maar van journeys op basis van intentie. 

   

  Tot slot biedt Datatrics de mogelijkheid om gepersonaliseerde content op elk touchpoint te tonen aan je klanten. Uiteraard is deze content gebaseerd op data. Met de Datatrics editor is het eenvoudig om content te creëren voor maximaal resultaat. 

  Meer over Datatrics
  Datatrics JEROME slider

  Customer journey per persona

  CASE OSR

  Een mooi voorbeeld van de implementatie en resultaten is de samenwerking tussen OSR Juridische Opleidingen en JEROME in combinatie met de toepassingen van Datatrics. OSR heeft samen met JEROME voor elke persona een customer journey uitgewerkt. Deze moesten vervolgens vertaald worden op de online marketingkanalen. Een integrale aanpak was hierin gewenst voor zowel de nieuwe als bestaande klanten. 

   

  Als partner van Datatrics hebben wij samen gekeken naar de best passende oplossing en de mogelijkheden die Datatrics hierin biedt per customer journey. Hierin zijn we begonnen met het maken van een analyse van de persona’s en de bijbehorende touchpoints. Vervolgens hebben we per touchpoint gekeken hoe Datatrics hierin kon ondersteunen op basis van de verschillende gekoppelde kanalen, zoals Facebook, LinkedIn en Google Ads. Na het live zetten van de customer journeys en het verzamelen van voldoende significante data hebben we de touchpoints geoptimaliseerd.

  Datatrics JEROME slider

  De eerste resultaten waren al snel veelbelovend. Om niet te vroeg te juichen hebben we een langere periode gedraaid met Datatrics om ook OSR te overtuigen van de inzet. Vooraf zijn de verwachtingen en de benodigde aanlooptijd vanuit Datatrics helder geschetst. Het algoritme had bij OSR ongeveer 3 maanden nodig om de klantprofielen beter te leren kennen en de customer journey te optimaliseren. 

   

  De highlights:

  • 37% conversiestijging
  • 22% hogere ordewaarde
  • 41% extra inkomsten
  Neem contact op
  ChannelEngine JEROME slider

  uw Datatrics Partner

  OVER JEROME

  Wil je relevantere customer journeys die zorgen voor meer conversie en een hogere klantloyaliteit? Dankzij de software van Datatrics kunnen de marketing specialisten van JEROME dit voor jou bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen zodat jij meer omzet maakt. Dit is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die je bij ons aantreft, zijn:

   

   

  Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent. JEROME fungeert als online verlengstuk van uw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen zodat je jezelf kunt focussen op jouw corebusiness. Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

  Kies voor JEROME

  Connect met JEROME

  JOUW IDEALE DATATRICS PARTNER

  Naar boven