• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Futy logo JEROME

  JEROME is Futy partner

   Samen met Futy maken wij het met bots en widget templates mogelijk om je website bezoekers om te zetten in klanten. Dit doen we onder andere via WhatsApp, telefoon en e-mail. 

  Haal meer uit je websitebezoekers
  Futy partner jerome

  Zet je website bezoekers interactief om in klanten

  Futy Leadbots

  Futy zet je website bezoekers om in klanten aan de hand van bots & widget templates. De kanalen die hiervoor gebruikt worden zijn o.a.:

  • WhatsApp
  • Telefoon
  • E-mail.

   

  Bij JEROME weten wij als geen ander hoe we deze kanalen moeten inzetten. Wij maken het mogelijk om de persoonlijke leadbot templates snel in te richten!

   

  Een groot voordeel van Futy is dat je bij elk scenario een ander template kan gebruiken. Bijvoorbeeld per pagina, per device, per campagne, buiten openingstijden en meer.

   

  Deze templates kunnen verschillende knoppen en contactpersonen bevatten. Als ervaren partner van Futy kunnen wij efficiënt de geautomatiseerde chat afstemmen op jouw business. Onze marketingexperts weten hoe de chats opgezet moeten worden om jouw bezoekers zo relevant mogelijk te bedienen.

  Neem contact op

  Voor deze klanten zetten wij Futy in

  Hogere conversiepercentage

  Futy succes highlight

  Voor onze klant Ongediertewinkel.nl hebben wij Futy ingezet om meer conversie te realiseren. We zien dat het conversiepercentage afkomstig van Futy 3,5% hoger ligt dan wanneer Futy niet wordt ingezet. Daarnaast ligt de sessieduur 2x zo hoog bij gebruik van de futy bot. 

  Meer conversie realiseren?
  Futy partner jerome

  Jouw Futy Partner

  Over JEROME

  Het team van JEROME omvat vele specialismen. Eén van onze specialismen is conversie optimalisatie. Door Futy te combineren met de specialistische kennis van team JEROME behaal je maximale conversie op jouw website. Het voortdurend doormeten van de resultaten zorgt voor een betere conversiesturing die jou aan meer klanten helpt!

   

  Naast dat JEROME voor veel klanten Futy succesvol inzet, maken wij ook gebruik van de tool! 

  Kies voor JEROME

  Connect met JEROME

  JOUW IDEALE FUTY PARTNER

  Naar boven