• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Futy logo JEROME

JEROME is Futy partner

 Samen met Futy maken wij het met bots en widget templates mogelijk om je website bezoekers om te zetten in klanten. Dit doen we onder andere via WhatsApp, telefoon en e-mail. 

Futy partner jerome

Zet je websitebezoekers interactief om in klanten

Futy Leadbots

Futy zet jouw websitebezoekers om in klanten aan de hand van bots & widgettemplates. De kanalen die hiervoor gebruikt worden zijn o.a.:

  • WhatsApp;
  • Telefoon;
  • E-mail.

Bij JEROME weten wij als geen ander hoe we deze kanalen moeten inzetten. Wij maken het mogelijk om de persoonlijke leadbot-templates snel in te richten!

Een groot voordeel van Futy is dat je bij elk scenario een ander template kunt gebruiken. Bijvoorbeeld per pagina, per device, per campagne, buiten openingstijden en meer.

Deze templates kunnen verschillende knoppen en contactpersonen bevatten. Als ervaren partner van Futy kunnen de geautomatiseerde chat zo efficiënt mogelijk afstemmen op jouw business. Onze marketingexperts kunnen de chats precies zo inrichten dat jouw bezoekers zo relevant mogelijk worden bediend.

Voor deze klanten zetten wij Futy in:

Hoger conversiepercentage

Futy succes highlight

Voor onze klant Ongediertewinkel.nl hebben wij Futy ingezet om meer conversie te realiseren. We zien dat het conversiepercentage met Futy 3,5% hoger ligt dan wanneer Futy niet wordt ingezet. Daarnaast ligt de sessieduur 2x zo hoog bij gebruik van de Futy bot. 

Futy partner jerome

Jouw Futy Partner

Over JEROME

Het team van JEROME omvat vele specialismen. Eén van onze specialismen is conversie optimalisatie. Door Futy te combineren met de specialistische kennis van team JEROME behaal je maximale conversie op jouw website. Het voortdurend doormeten van de resultaten zorgt voor een betere conversiesturing die jou aan meer klanten helpt!

Naast dat JEROME voor veel klanten Futy succesvol inzet, maken wij zelf ook gebruik van de tool! 

Connect met JEROME

JOUW IDEALE FUTY PARTNER

Naar boven