• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Google premium partner Logo

  JEROME IS GOOGLE PREMIER PARTNER

  JEROME is premier partner van Google. Google zorgt met haar zoekmachine voor meer organisch en betaald verkeer. Dit doen zij door gebruik te maken van data en machine learning.

  Partner worden
  Google Premier Partner

  Zoekmachine gigant

  OVER GOOGLE PARTNERS

  Een Google Partner-badge toont aan dat een partner is geslaagd voor Google Ads-productcertificeringsexamens. Dit betekent dat JEROME over de Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de vereisten voor uitgaven aan Google-advertenties voldoet, opbrengsgroei heeft gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten, bestaande klanten heeft vastgehouden nieuwe klanten heeft aangetrokken.

   

  Google maakt onderscheidt tussen twee verschillende Partner-badges: de Google Partner-badge en de Google Premier Partner-badge. JEROME is Premier Partner van Google. Dit betekent dat JEROME een solide totale advertentieopbrengst en groei heeft gerealiseerd en het klantenbestand goed heeft onderhouden en uitgebreid.

   

   

  Google Premier Partner

  Hoe zetten wij Google in voor onze klaten?

  Google als marketingkanaal

  Het feit dat JEROME Premier Partner van Google brengt verschillende voordelen met zich mee op het gebied van trainingen, ondersteuning en groei. Google Partners kunnen zich daarnaast specialiseren op de volgende Google Ads-productgebieden:

   

  • Search Advertising
  • Video Advertising
  • Display Advertising
  • Shopping Advertising

   

  JEROME bezit alle specialismen. Dit komt zeer ten goede bij het bedienen van onze klanten. In samenwerking met de klant wordt er bepaald wat de doelstellingen zijn en hoe wij denken dat die het beste bereikt kunnen worden. Door de marktkennis van de klant te bundelen met de online marketingkennis van JEROME kan er zeer effectief worden ingespeeld op de markt. 

  Uw specialist

  JEROME

  Kies voor JEROME als jouw online marketing specialist. JEROME kan je verder helpen en je bedrijf online laten groeien. Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zou kunnen wij je uitstekend verder helpen met al je campganes. Zou hebben we onder andere specialisten op het gebied van:

   

   

  Wil je online groeien en meer omzet genereren? Kies dan voor JEROME. Wij staan altijd klaar voor je.

   

  Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek.

  Neem contact op

  Connect met JEROME

  JOUW IDEALE GOOGLE PARTNER

  Naar boven