• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Profitmetrics partner jerome

Houd realtime jouw winst bij

Profitmetrics data

ProfitMetrics versterkt je dagelijkse inspanningen door middel van een real-time winstoverzicht en een laserfocus op de orders, advertenties, campagnes en kanalen waarmee je winst maakt en - nog belangrijker - waarmee je geen winst maakt.

Met één klik op de knop kun je jouw dagelijkse brutowinst, winst na advertentie-uitgaven en zelfs winst na jouw vaste kosten zien. Geen spreadsheets meer - reageer onmiddellijk op veranderingen in jouw bedrijf.

Profitmetrics winstgegevens

Naadloze integraties

Eenvoudig en snel koppelen

Profitmetrics zorgt ervoor dat jouw winstgegevens beschikbaar is op ieder platform, zodat jouw bedrijf optimaal kan renderen. Zo kan Profitmetrics jouw gegevens eenvoudig integrereren vanuit onder andere Shopify, Google Analytics, Magento en WooCommerce.

De winstgegevendheid van jouw advertenties kun je ook laten integreren in Google, Instagram en Facebook ads. Deel hiermee jouw verkeer, campagnes en bestellingen op met winstgegevens, in plaats van inkomsten.

Profitmetrics partner jerome

Winstgegevens in Google Ads

Optimaliseer jouw omzet

ProfitMetrics.io verrijkt de algoritmes van Google automatisch met winstgegevens om jou te helpen de meest winstgevende klanten en bestelcombinaties te vinden. Hiermee kun je op basis van winst, in plaats van inkomsten, doelen stellen in betaalde advertenties 

De voordelen van ProfitMetrics.io:

  • Real-time winstgegevens in Google Ads
  • Winst optimalisatie
  • Server-side tracking voor nauwkeurige en veilige gegevens

ProfitMetrics.io werkt met zowel Google Performance Max als Google Smart Bidding

Profitmetrics door jerome

Integratie in Facebook ads

Meten is weten

Optimaliseer jouw Facebook advertenties en stuur je advertenties op basis van winstdata. Deze naadloze integratie is de oplossing voor betere resulaten.

De voordelen van ProfitMetrix.io:

  • Real-time winstgegevens in Facebook Ads
  • Integratie van server-side naar server-side
  • Eenvoudige één-klik verbinding
  • Best mogelijke basis voor iOS 14.5

Profitmetrics berekent jouw winst op basis van POAS, een KPI die wordt berekend op basis door de brutowinst te delen door jouw advertentie-uitgaven. Hierbij is het breakeven point altijd 1, de resulaten worden gebaseerd op realtime winst en het is 100% transparant.

Connect met JEROME

JOUW IDEALE PROFITMETRICS PARTNER

Naar boven