• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

ROBIN Logo

JEROME is ROBIN partner

JEROME is partner van ROBIN. ROBIN maakt het mogelijk om de customer journey te personaliseren.

Customer journey

Conversational commerce

OVER ROBIN

ROBIN staat voor gepersonaliseerde marketing. Om jouw conversies te stimuleren en omzet te verhogen helpt ROBIN jou bij deze gepersonaliseerde marketing via online klantenservice. Volgens ROBIN wordt de online markt gedicteerd door de millenials en de generatie die nooit zonder internet geleefd hebben, ofwel generatie Z. Deze generaties vragen om individuele aandacht bij het realiseren van een aankoop, wanneer ze deze niet krijgen stappen ze over naar de concurrent.

ROBIN is gespecialiseerd in het creëeren van gepersonaliseerde marketing en het creëeren van een platform dat een individuele klantenservice biedt. Zo heeft ROBIN de conversation console geintroduceerd. Met deze handige tool kunnen de medewerkers te allen tijde individuele klantvragen beantwoorden via verschillende kanalen. Door een geavanceerde widget wordt er dynamisch geschakeld tussen e-mail en live chat en komen deze vragen altijd bij de juiste medewerker terecht, waardoor de workflow overzichtelijk blijft. Daarbij wordt tegelijkertijd met de klantvraag relevante klantdata weergegeven om de vraag nog concreter te kunnen beantwoorden en de customer journey te verbeteren.

Duim omhoog

ROBIN PARTNERS

ROBIN heeft ondere andere gewerkt voor:

  • Body & Fit
  • America Today
  • Voetbalshop.nl
  • Van den Assem
  • Sanitait Winkel
  • Your Surprise

Jouw specialist

JEROME

Kies voor JEROME als jouw online marketing specialist. JEROME kan jou verder helpen en je bedrijf online laten groeien. Wij hebben expertise van alle kanalen op het gebied van online marketing, zo kunnen wij je uitstekend verder helpen met al je campagnes. Zo hebben we onder andere specialisten op het gebied van:

Wil je online groeien en meer omzet genereren? Kies dan voor JEROME. Wij staan altijd klaar voor je.

Meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gesprek.

Connect met JEROME

JOUW IDEALE ROBIN PARTNER

Naar boven