• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Meer omzet? Meer conversie?072-303 0379

We zijn beschikbaar tot 17:30

Spotler Partner logo

JEROME is Spotler Partner

JEROME is partner van Spotler. Als registered partner zijn wij in staat om effectieve en doelgerichte e-mailcampagnes neer te zetten voor onze klanten. 

email marketing

E-mailmarketing

OVER SPOTLER

Spotler ontwikkelt software voor organisaties in de online B2B en B2C markt waardoor de marketingcommunicatie via de e-mail effectiever kan worden ingezet. Voor Spotler is het belangrijk dat de e-mailcampagnes functioneel zijn. Om die reden ontwerpen en voegen ze functies toe die relevant zijn en het rendement stimuleren voor de organisatie in kwestie. Spotler streeft altijd naar betere marketingcommunicatie voor organisaties via de door hun ontwikkelde software.

 

Sinds 2004 zijn er al miljarden e-mails verstuurd via de servers van Spotler die op een optimale manier bij de miljoenen ontvangers per maand worden afgeleverd. Daarbij streeft Spotler naar een zo strikt mogelijke databeveiliging. Sinds 2017 zijn ze dan ook ISO 27001- gecertificeerd wat inhoudt dat alle procedures, technologie en platforms voldoen aan de eisen omtrent informatiebeveiliging.

Darts
Spotler JEROME slider

Jouw Spotler Partner

OVER JEROME

Wil jij gebruik maken van e-mailmarketing maar weet je niet hoe dit op de meest effectieve manier kan? Dankzij de software van Spotler kunnen de marketing specialisten van JEROME dit voor jou bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen zodat jij meer omzet maakt. E-mailmarketing is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die je bij ons aantreft, zijn:

 

 

Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet jij precies waar je aan toe bent. JEROME fungeert als online verlengstuk van jouw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen zodat jij je kan focussen op jouw corebusiness. Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

Connect met JEROME

UW IDEALE SPOTLER PARTNER

Naar boven