• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Spotler Partner logo

  JEROME is Spotler Partner

  JEROME is partner van Spotler. Als registered partner zijn wij in staat om effectieve en doelgerichte e-mailcampagnes neer te zetten voor onze klanten. 

  Starten met e-mailmarketing
  email marketing

  E-mail marketing

  OVER SPOTLER

  Spotler ontwikkelt software voor organisaties in de online B2B en B2C markt waardoor de marketingcommunicatie via de e-mail effectiever kan worden ingezet. Voor Spotler is het belangrijk dat de e-mail campagnes functioneel zijn. Om die reden ontwerpen en voegen ze functies toe die relevent zijn en het rendement zullen stimuleren voor de organisatie in kwestie. Spotler streeft altijd naar betere marketingcommunicatie voor organisaties via de door hun ontwikkelde software. 

   

  Sinds 2004 zijn er al miljarden e-mails verstuurd via de servers van Spotler die op een optimale manier bij de miljoenen ontvangers per maand worden afgeleverd. Daarbij streeft Spotler naar een zo strikt mogelijke databeveiliging. Sinds 2017 zijn ze dan ook ISO 27001- gercertificeerd wat inhoudt dat alle procedures, technologie en platforms voldoen aan de eisen omtrent informatiebeveiliging.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Darts
  Spotler JEROME slider

  Jouw Spotler Partner

  OVER JEROME

  Wil jij gebruiken maken van e-mailmarketing maar weet je niet hoe dit op de meest effectieve manier kan? Dankzij de software van Spotler kunnen de marketing specialisten van JEROME dit voor jou bewerkstelligen. Wij weten precies hoe de integratie zo goed mogelijk tot stand kan komen zodat jij meer omzet maakt. E-mailmarketing is één van de specialismen van team JEROME. De andere specialismen die je bij ons aantreft, zijn:

   

   

  Dit alles bieden wij aan in één pakket voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet jij precies waar je aan toe bent. JEROME fungeert als online verlengstuk van jouw organisatie. Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen zodat jij je kan focussen op je corebusiness. Meer conversie en meer online omzet? Schakel ons in!

   
   
  Kies voor JEROME

  Connect met JEROME

  UW IDEALE SPOTLER PARTNER

  Naar boven