• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
SPRAYPARTNER LOGO

JEROME is Spraypay partner

JEROME is officieel partner van SprayPay. SprayPay biedt klanten de mogelijkheid om online aankopen tussen de € 250,- en € 2.500,- gespreid te betalen. Door deze nieuwe betaalmethode kunnen wij zorgen voor meer conversie (en dus online omzet) uit jouw webshop.

SPRAYPAY PARTNER JEROME

Online gespreid betalen

BETALEN MET SPRAYPAY

SprayPay biedt de mogelijkheid om producten gespreid te betalen. Het kredietproces is volledig geautomatiseerd. Jouw klanten weten direct of ze in aanmerking komen om online aankopen gespreid te betalen. SprayPay is zowel voor de webshop als de consument simpel en eenvoudig in gebruik. De consument kan gespreid betalen vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot € 2500,-.

 

De voordelen voor jouw als webshop:

 

  • Aansluiting is eenvoudig, snel en kosteloos
  • Gegarandeerde betaling na 30 dagen
  • Significante omzet stijging/webshop bereikbaar voor een nieuwe doelgroep

 

De voordelen voor jouw klanten:

 

  • Het aanvraagproces is volledig geautomatiseerd
  • De consument hoeft geen fysieke (getekende) documenten op te sturen
  • Direct uitslag of de bestelling gespreid betaald kan worden
SprayPay slider JEROME

Jouw SprayPay partner

OVER JEROME

Wil jij meer online omzet uit jouw webshop? Kies dan voor gespreid betalen via SprayPay. Het online betaalsysteem is eenvoudig te integreren in jouw webshop. Door jouw klanten de optie te bieden om gespreid te betalen zorg je voor meer conversie in jouw webshop. Betalen jouw klanten op tijd? Dan doneert SprayPay een gedeelte van het aankoopbedrag aan een goed doel naar keuze. Nog een reden om te kiezen voor SprayPay als online betaalmethode met gespreid betalen.

 

JEROME werkt graag met SprayPay. Ons team van gedreven markerting specialisten heeft slechts één doel voor ogen: het realiseren van meer online omzet. Wij zijn kanaalonafhankelijk en denken niet in uren. Voor een vast maandtarief beschik jij over een compleet marketingteam. Wij hebben verschillende specialisten in huis op het gebied van SEO, SEA, CRO (conversie optimalisatie) social mediae-mailmarketing en feedmarketing. Door deze superkrachten verslaan wij jouw concurrenten. Wil je ook meer omzet in jouw webshop?

Connect met JEROME

JOUW IDEALE SPRAYPAY PARTNER

Naar boven