• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
retargeting

Dit is retargeting

RETARGETING VOOR MEER CONVERSIE

Goed bezig! De bezoeker heeft de weg gevonden naar je website. Helaas brengt je potentiele klant nog geen geld in het laatje omdat hij zonder conversie jouw website weer verlaat. Wat doe je dan? De oplossing is een retargetting campagne middels advertenties. De doelgroep die niet een aankoop heeft gedaan benader je opnieuw doormiddel van aantrekkelijke display en search campagnes. 

Wij zorgen voor een hogere conversie

SPECIALISTEN IN RETARGETING

Het Team van JEROME is bij uitstek 'de' retargeting specialist voor jouw business. Samen met ons gaan wij voor meer omzet en online autoriteit. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Retargeting weten de specialisten precies wat en hoe zij het beste de retargeting campagnes moeten inzetten voor jouw business!

 

Meer informatie?

retargeting

Groei Conversiepercentage

RETARGETING INGEZET MIDDELS GOOGLE ADS

Voor de ongedierte webshop Ongediertewinkel.nl hebben wij Google ads retargeting campagnes ingezet om meer conversies te realiseren. Mede door het succes van de retargeting campagnes is het conversiepercentage gegroeit met maar liefst 6,3% in 15 maanden tijd.

retargeting

Meer conversies

RETARGETING INGEZET MIDDELS FACEBOOK ADS

Truckland is één van de grootste bedrijfswagen dealers van Nederland. Onze partner Truckland gebruikt om meer conversie te realiseren wervende retargeting Facebook campagnes. Dit heeft geleidt tot een hogere relevantie score plus meer online conversies. 

 

 

Maximaal resultaat

MONITOREN & BIJSTUREN

Nadat de retargeting campagnes zijn opgesteld door de specialisten van JEROME blijven wij voordurend optimaliseren. Dit doen wij om het maximale rendement uit jouw campagnes te halen. Op basis van A/B testen en experimenten kunnen wij het rendement van de campagnes optimaliseren. 

 

Bent je beniewd naar hoe wij het maximale resultaat behalen voor je retargeting campagnes? Onder het genot van een bakje koffie vertellen wij je graag meer over retargeting en onze andere diensten. 

Social vs Google

Als het gaat om de Retargeting van je doelgroep heb je twee grote spelers die de dienst uitmaken. Namelijk Facebook en Google. Bij Facebook retargeting wordt uitsluitend alleen de social media kanalen Facebook en Instagram gebruikt. Google maakt gebruik van verschillende soorten retargeting mogelijkheden namelijk: Display retargeting of search retargeting.

 

Zowel Facebook als Google gebruiken surfgedrag van mensen (cookies) om een goede retargeting doelgroep te creëren. De retargeting adverenties van Google worden strategisch gepresenteerd tijdens het browsen in Google of op andere websites. Hierdoor wordt de naamsbekendheid vergroot of wordt de doelgroep eraan herrinert een aankoop te doen. 

 

Facebook maakt gebruik van de Facebook-Pixel. Middels deze tool kan in kaart gebracht worden welke bezoekers interactie hebben met je merk en wellicht tot actie komen om een aankoop te doen. De Facebook Pixel is een stukje code die op je website geplaatst moet worden. De pixel dient informatie te verzamelen van je doelgroep waarna je pas over kunt gaan op retargeting campagnes. 

 

De specialisten van JEROME hebben zowel ervaring met Facebook retargeting campagnes als Google remarketing campagnes. Meer informatie over retargeting? 

Contact JEROME

Naar boven