• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
SEA specialist

Search engine advertising

Wat is SEA?

SEA (search engine advertising) is het betaald adverteren voor producten en diensten binnen de zoekmachines. Door SEA in te zetten en dit te laten beheren door de beste specialisten komt jouw bedrijf bovenaan in de zoekresultaten. Dit leidt tot meer bezoekers op jouw site en nog belangrijker meer omzet. De SEA specialisten van JEROME hebben hier veel ervaring mee en hebben al diverse bedrijven geholpen met de volgende stap. Op de afbeelding wordt een voorbeeld gegeven van een SEA campagne.

SEA specialist

MEER OMZET REALISEREN MET SEA

De SEA specialist

Ben je op zoek naar een SEA specialist? De online marketing consultants van JEROME zijn ware specialisten op het gebied van SEA. Deze SEA specialisten kunnen de juiste doelgroep benaderen door te adverteren via onder andere Google Ads en Bing Ads. Ons team kan helpen met het opzetten, monitoren en bijsturen van advertentiecampagnes om zo het beste uit SEA te halen.

Onze specialisten kunnen door de inzet van SEA op korte termijn relevante bezoekers naar jouw website trekken. Uiteraard zorgt team JEROME ervoor dat je advertentiecampagnes maximaal renderen. Zo hebben we succes gerealiseerd voor onder andere Remeha, Karwei, DesignOnline24 en Fietsenconcurrent.

Wil je ook meer omzet via zoekmachine adverteren? Neem dan direct contact met ons op.

SEA specialist

Sterke partners

JEROME IS PARTNER VAN GOOGLE & BING

Als partner van Google & Bing  zijn wij als één van de eerste marketingbureau’s op de hoogte van ontwikkelingen rondom het adverteren in de zoekmachines. Onze specialisten weten wat er speelt en zijn bekend met de laatste trends, technieken en algoritme updates. Hierdoor kunnen wij er voor zorgen dat jouw website online goed vindbaar is. Bekijk al onze andere partners hier.

Search engine advertising specialist

Laat JEROME je verbazen

Hoe kan SEA bijdragen aan jouw bedrijf?

Het belang van adverteren wordt nog steeds wel eens onderschat. Het is geen nieuws dat de concurrentie online hevig is, daarom is het voor jouw bedrijf van levensbelang om online goed vindbaar te zijn. Door de specialistische kennis van JEROME in te schakelen, kun jij online het verschil maken. De SEA experts van JEROME zorgen voor een goeie balans tussen de juiste zoekwoorden, budget en advertenties. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw advertenties het beste naar voren komen, wat leidt tot lage kosten per conversie.

Anders dan bij SEO moet bij SEA de zoekmachine betaald worden, hier staat dus een kleine investering tegenover. De advertentiekosten worden echter makkelijk weggepoetst als je de juiste en converterende bezoekers naar jouw site kan krijgen. JEROME is gespecialiseerd in het benaderen van de doelgroep op het juiste moment. Laat JEROME je verbazen en neem contact met ons op, velen gingen je al voor.

ONZE SUCCESVERHALEN

SEA specialist Alkmaar

Een team van experts

Wie zijn de SEA specialisten?

Het team van JEROME kan jou volledig ontzorgen op het gebied van online marketing. De SEA specialisten van JEROME zijn landelijk actief vanuit Alkmaar en verzorgen tevens de online marketing voor een aantal interationale ondernemingen. Dat wij gevestigd zijn in Noord-Holland is terug te zien in onze werkwijze. Wij houden van een persoonlijke benadering, afspraak is afspraak en we beschikken over een goede dosis gezond verstand.

Onze SEA specialisten zijn gefocust op conversie en omzet. De werkwijze is resultaatgericht, verspreid over meerdere kanalen en specifiek afgestemd per klant. Wij helpen je graag jouw ambities te realiseren, deel jouw ambities met ons.

Wij ontzorgen jou online voor een vaste prijs per maand. Zo zorgen wij onder andere voor meer bezoekers, conversie, omzet en dit zonder verrassingen. Bekijk hieronder onze pakketten, wij doen dit al vanaf €1.700,- per maand. 

Onze groeipakketten

Corporate pakket

CORPORATE

Meer Leads

✔️ 14 uur capaciteit
✔️ 1 website
✔️ Leadgeneratie
✔️ Branding & awareness
✔️ Digital marketingplan
✔️ Vast aanspreekpunt
✔️ Team van specialisten

 

€1.700,-

per maand

e-commerce

E-COMMERCE

Meer Online Verkopen

✔️ 20 uur capaciteit
✔️ 1 website
✔️ Leadgeneratie
✔️ Online verkopen
✔️ Digital marketingplan
✔️ Vast aanspreekpunt
✔️ Team van specialisten

 

€2.400,-

per maand

Maatwerk pakket

MAATWERK

Meer Leads & Online Verkopen

✔️ Vanaf 26 uur capaciteit
✔️ Meerdere platformen
✔️ Leadgeneratie
✔️ Online verkopen
✔️ Hybride model
✔️ Vast aanspreekpunt
✔️ Team van specialisten

 

€3.100,-

v.a. per maand

Strippenkaart

UREN VOUCHER

Quickboost jouw marketing

✔️ Vanaf 16 uur eenmalig
✔️ 1 website/webshop
✔️ Leadgeneratie
✔️ Resultaatgericht
✔️ Alle online kanalen
❌ Digital marketingplan
❌ Vast aanspreekpunt
❌ Vaste beschikbaarheid
❌ Hybride model

 

€2.000,-

v.a. per maand

SEA specialist

Maximaal rendement

MONITOREN & BIJSTUREN

Nadat onze SEA specialisten jouw campagne opgesteld hebben, blijven wij voortdurend optimaliseren. Op basis van A/B testen en experimenten kunnen wij de rendabiliteit van jouw campagnes vergroten. Wij monitoren de resultaten en rapporteren je hierover. Waar nodig sturen we bij. Tenslotte willen wij net als jou meer online resultaat behalen.

Benieuwd hoe wij maximaal resultaat kunnen halen uit jouw SEA campagnes? Neem contact op met JEROME. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden omtrent zoekmachine adverteren.

Michelle Schoute (Marketeer) JEROME

Lees wat klanten over ons zeggen

Alles voor een tevreden klant

"JEROME laat ons inzien wat er allemaal online mogelijk is. Een fijne partner om mee samen te werken. Luistert aandachtig, denkt graag mee & schakelt snel."​

Contact JEROME

Naar boven