• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
SEO specialist Alkmaar

Search engine optimization

Wat is SEO?

SEO (search engine optimization) oftewel zoekmachine optimalisatie zijn alle processen en verbeteringen die als doel hebben een website bovenaan in de zoekmachines te laten verschijnen. De werkzaamheden zijn er op gericht om de hoogste positie in de organische zoekresultaten te behalen.

Het grote verschil met SEA is dat bij SEO de zoekmachines niet betaald hoeven te worden. Hoe SEO precies werkt is van veel factoren afhankelijk en voor velen een raadsel.

JEROME is op de hoogte van de laatste innovaties van Google en Bing en weet precies wat er nodig is om bovenaan in de zoekmachines te komen. Dit is een van de redenen waarom jij de SEO specialist van Alkmaar, JEROME moet inschakelen.

 

SEO specialist Alkmaar

GRATIS: 5 ultieme SEO Tips

 

Benieuwd naar de 5 belangrijkste tips omtrent SEO? Speciaal voor jou hebben we onze meest waardevolle SEO tips gebundeld in één handige spreadsheet.

Zoekmachine specialist Alkmaar

Bovenaan in de zoekresultaten

De lokale SEO specialist Alkmaar

Voor elke webshop en website is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn. Zoekmachine optimalisatie is het perfectioneren van jouw website om beter vindbaar te worden in Google. De juiste activiteiten op het gebied van SEO zorgen voor een hoge postitie van jouw website binnen de zoekmachines, JEROME weet exact wat hier voor nodig is. 

Onze SEO specialisten kunnen zorgen voor gratis verkeer naar jouw website. Dit doen we door de juiste SEO strategie te bepalen om zo hoog mogelijk te scoren bij de organische zoekresultaten. Eerlijk gezegd kijkt toch eigenlijk niemand op de tweede of derde pagina bij Google. Daarnaast is de juiste SEO strategie niet alleen gebaseerd op het behalen van de hoogste positie. Een goede SEO zorgt er ook voor dat de webpagina goed leesbaar is voor de bezoekers op de website. De combinatie van een goed leesbare website, meer bezoekers en, nog belangrijker, de juiste bezoekers resulteert vrijwel altijd meer omzet.

Door jarenlange ervaring en specialistische kennis van onze consultants kan de beste SEO strategie gevormd worden. Wij zijn actief voor klanten door heel het land en zelfs internationaal. Toch zijn wij erg trots op ons Alkmaarse karakter en ons kantoor in Alkmaar. We gaan graag met je in gesprek om jouw bedrijf samen online te laten groeien.

Onze SEO succesverhalen

Meer dan 10 content pagina's op nummer 1 in Google.

Het conversiepercentage is met 225,4% verhoogt in vergelijking met vorig jaar. 

27% meer leads in 6 maanden tijd.

SEO specialist Alkmaar

Samenwerken met JEROME

Hoe kunnen de SEO specialisten uit Alkmaar bijdragen aan jouw bedrijf?

Het begrip SEO en de voordelen daarvan zijn nu kort beschreven. Het is natuurlijk belangrijk te weten hoe zoekmachineoptimalisatie concreet kan bijdragen aan jouw bedrijf. Het maakt voor SEO niet uit of je een dienst of product verkoopt via een webshop of fysieke winkel. Door goed vindbaar te zijn worden er meer klanten aangetroken en die zijn natuurlijk altijd welkom. Door een goede en persoonlijke samenwerking wordt jouw kennis verbonden aan de specialistische SEO kennis van JEROME. 

 

Wij vinden het belangrijk jou als onze klant betrokken te houden bij de activiteiten die wij voor jou uitvoeren. We gaan wekelijks met je in gesprek om de werkzaamheden, ontwikkelingen en resultaten te bespreken. Maandelijks wordt er een rapportage verstuurd waarbij de belangrijkste resultaten voor jouw bedrijf overzichtelijk worden gemaakt. Het team van JEROME verzorgt de SEO voor onder andere ANWB, Ongediertewinkel.nl, Telstar en vele andere bedrijven. Lees hieronder over de successen die onze Alkmaarse SEO specialisten behaald hebben. 

SEO specialist Alkmaar

SEO vs SEA

Organisch VS Betaald

Onze SEO specialisten krijgen vaak de vraag: "Wat is het verschil tussen organische zoekresultaten en betaalde zoekresultaten in Google?" Om duidelijk het verschil te laten zien tussen betaalde en organische zoekresultaten hebben wij een screenshot toegevoegd van de SERP (Search Engine Result Page). Hierin is duidelijk te zien waar het betaalde en organische zoekverkeer staat. Betaald verkeer (SEA) wordt altijd als eerst, boven de organische resultaten laten zien in de SERP. De SERP kent twee verschillende soorten zoekcampagnes:

  • Search campagnes (zie voorbeeld)
  • Shopping campagnes (product campagnes)

 

Idealiter wil je met je website op de eerste plaats komen in de organische resultaten. Onderzoek wijst uit dat de doorklikpercentages (CTR) van organische resultaten hoger liggen dan die van betaalde resultaten. Uiteindelijk leidt dit tot meer leads en conversie.

SEO specialist Alkmaar

Een team van experts

Wie zijn de SEO specialisten uit Alkmaar?

De SEO specialisten van JEROME zijn er om jou volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing. Ons resultaatgerichte team bestaat uit online marketing specialisten binnen elk kanaal. Bij een samenwerking met JEROME krijg je een vast aanspreekpunt maar daarbij toegang tot specialisten op het gebied van onder andere SEO, SEA, mailmarketing, feedmarketing en conversie optimalisatie. 

Dit team van SEO specialisten denkt in conversie en omzet voor de klant. De aanpaak is resultaatgericht, gespreid over meerdere kanalen en specifiek afgestemd per klant. Dat wij gevestigd zijn in Noord-Holland,  Alkmaar, komt naar voren in onze werkwijze. Wij houden ons aan de afspraken, houden van een persoonlijke aanpak en beschikken over een dosis gezond verstand. Wij helpen je graag jouw online ambities te realiseren, vertel ons over jouw ambities.

Dit doen wij voor een vaste prijs per maand. Zo zorgen wij onder andere voor meer bezoekers, conversie, omzet en dit zonder verrassingen. Wij doen dit al vanaf €1.700,- per maand. Bekijk hieronder onze pakketten.

Onze groeipakketten

Corporate pakket

CORPORATE

Meer Leads

✔️ 14 uur capaciteit
✔️ 1 website
✔️ Leadgeneratie
✔️ Branding & awareness
✔️ Digital marketingplan
✔️ Vast aanspreekpunt
✔️ Team van specialisten

 

€1.700,-

per maand

e-commerce

E-COMMERCE

Meer Online Verkopen

✔️ 20 uur capaciteit
✔️ 1 website
✔️ Leadgeneratie
✔️ Online verkopen
✔️ Digital marketingplan
✔️ Vast aanspreekpunt
✔️ Team van specialisten

 

€2.400,-

per maand

Maatwerk pakket

MAATWERK

Meer Leads & Online Verkopen

✔️ Vanaf 26 uur capaciteit
✔️ Meerdere platformen
✔️ Leadgeneratie
✔️ Online verkopen
✔️ Hybride model
✔️ Vast aanspreekpunt
✔️ Team van specialisten

 

€3.100,-

v.a. per maand

Strippenkaart

UREN VOUCHER

Quickboost jouw marketing

✔️ Vanaf 16 uur eenmalig
✔️ 1 website/webshop
✔️ Leadgeneratie
✔️ Resultaatgericht
✔️ Alle online kanalen
❌ Digital marketingplan
❌ Vast aanspreekpunt
❌ Vaste beschikbaarheid
❌ Hybride model

 

€2.000,-

v.a. per maand

Search engine optimization

SEO resultaten

Investering voor op de langere termijn

Bij de inzet van betaalde advertenties (SEA) sta je snel bovenaan. Immers betaal je om bovenaan in de SERP te staan.Wanneer de advertentie uitstaat of je budget op is, zie je direct het aantal bezoekers teruglopen. 

SEO daarentegen is een investering voor de langere termijn. Het kan namelijk even duren voordat je resultaten zichtbaar zijn in Google. Er zijn verschillende factoren, waaronder zoekvolume, concurrentie en de indexatie van Google die ervoor zorgen dat er niet binnen 1 of 2 weken resultaat zichtbaar is. Normaliter kan pas na 2-3 maanden zichtbaar worden of de zoekmachine optimalisatie zijn vruchten heeft afgeworpen. 

Je hebt veel voordelen wanneer je door zoekmachineoptimalisatie de toppositie in Google hebt bereikt (top 5). De website bezoekers, leads en conversies nemen toe omdat jij als één van eerste relevante pagina's in Google staat. Zoekmachine optimalisatie heeft dus een veel langere houdbaarheidsdatum dan zoekmachine adverteren (SEA). 

Contact JEROME

Naar boven