• FD Gazellen 2022
  • Volledig marketingteam
  • Vaste prijs per maand
Jerome logo

Social media specialisten

JEROME helpt je graag om meer resultaat te behalen via social media marketing. Onze social media specialisten weten als geen ander hoe ze jouw doelgroep kunnen bereiken via social media platformen. Wij helpen om organisch en middels betaalde campagnes de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten.

JEROME social media slider

Meer resultaat uit social media campagnes

MEER OMZET & MEER CONVERSIE

Social media is voor veel mensen niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het overgrote gedeelte maakt gebruik van populaire platformen zoals Whatsapp, Facebook, YouTube en Instagram (bron: Newcom). Voor bedrijven in zowel zakelijke als consumenten markten is het een gemiste kans om social media links te laten liggen. Social media is geen doel, maar een middel om je online marketingdoelstellingen te behalen.

De kracht van social media marketing wordt vaak onderschat. Door de enorme reikwijdte kan het worden ingezet als een krachtig marketingkanaal. De verschillende platformen zijn erg geschikt om in contact te komen met je doelgroep, het verkeer op je website te laten toenemen, je omzet te laten stijgen en aan je merkbekendheid te bouwen. De social media specialisten van JEROME helpen je graag om jouw online doelstellingen te bereiken.

JEROME Social media slider

Focus op resultaat

RESULTAATGERICHTE STRATEGIE

Wil je social media beter inzetten? Onze specialisten helpen je graag een resultaatgerichte content marketing strategie te ontwikkelen en uit te voeren. JEROME kan jou helpen met het opzetten, monitoren en bijsturen van je social media campagnes. Wij hebben aantoonbare ervaring met onder andere de onderstaande social media platformen:

Afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt zetten wij het juiste platform in. Meer weten over hoe jouw bedrijf social media beter kan inzetten?

Leer van de specialisten

SOCIAL MEDIA TRAINING

De social media kan net zoals de andere online marketing werkzaamheden worden uitbesteed aan JEROME. Maar ga je liever zelf aan de slag of wil je jouw kennis van social media naar het volgende niveau tillen? Dan kunnen wij tevens een training voor jou verzorgen. Je gaat samen met onze specialisten aan de slag om vorm te geven aan jouw social media strategie en deze te integreren in jouw marketingmix. Je leert meer over het creëren van meer bereik, interactie en conversies voor jouw bedrijf. Daarnaast helpen wij je met opstellen van concrete contentplanning zodat je zelf aan de slag kunt met social media. Wil je ook een maatwerk training gericht voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

Vergroot je online zichtbaarheid

ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

Social media platformen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Niet alleen binnen de maatschappij maar ook vooral voor bedrijven. Het inzetten kan een krachtige tool zijn om je doelgroep te bereiken. JEROME is een gespecialiseerd online marketing team die je helpt de onderstaande social media kanalen in te zetten op de meest effectieve wijze.

 
 

FACEBOOK

Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

INSTAGRAM

Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

 

TWITTER

Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

PINTEREST

Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

 

LINKEDIN

Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

 

 

YOUTUBE

Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

 

JEROME Social media slider

Jouw digital marketingteam

WIJ ZIJN JEROME

JEROME is jouw team van online marketing experts. Onze resultaatgedreven online marketing specialisten werken dagelijks voor meer conversie en meer omzet. Wij denken niet in uren maar in successen. Voor een vast maandtarief weet je precies waar je aan toe bent. JEROME ontzorgt in zowel de strategie als uitvoering van alle online marketing werkzaamheden.

Social media marketing is slechts één specialisatie van JEROME. Als team beschikken wij over de kennis én ervaring in alle online marketing facetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onder andere SEO, SEA, CRO (conversie optimalisatie) e-mailmarketing en feed marketing. Op basis van jouw doelstellingen maken we een marketingplan en zetten we dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Zo zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

ONZE KWALITEITEN

MARKETINGTEAM

KANAALONAFHANKELIJK

Resultaat gericht werken

FOCUS OP RESULTAAT

Flexibel en snel

FLEXIBEL & SNEL

JEROME marketing team handshake

ERKENDE PARTNERS

VASTE PRIJS

Contact JEROME

Naar boven