• Gespecialiseerd marketingteam
 • Vaste prijs
 • Kanaalonafhankelijk
 • Focus op resultaat
 • Flexibel & snel
  Jerome logo

  Social media specialisten

  JEROME helpt je graag om meer resultaat te behalen via social media marketing. Onze social media specialisten weten als geen ander hoe ze jouw doelgroep kunnenbereiken via social media platformen. Wij helpen om organisch de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten en via betaalde social media campagnes.

  Direct contact
  JEROME social media slider

  Meer resultaat uit social media campagnes

  MEER OMZET & MEER CONVERSIE

  Social media is voor veel mensen niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Het overgrote gedeelte maakt gebruik van populaire platformen zoals Whatsapp, Facebook, YouTube en Instagram (bron: Newcom). Voor bedrijven in zowel zakelijke als consumenten markten is het een gemiste kans om social media links te laten liggen. Social media is geen doel, maar een middel om je online marketingdoelstellingen te behalen.

   

  De kracht van social media marketing wordt vaak onderschat. Door de enorme reikwijdte kan het worden ingezet als een krachtig marketingkanaal. De verschillende platformen zijn erg geschikt om in contact te komen met je doelgroep, het verkeer op je website te laten toenemen, je omzet te laten stijgen en aan je merkbekendheid te bouwen. De social media specialisten van JEROME helpen je graag om jouw online doelstellingen te bereiken.

  Ja, ik wil meer omzet
  JEROME Social media slider

  Focus op resultaat

  RESULTAATGERICHTE STRATEGIE

  Wil je social media beter inzetten? Onze specialisten helpen je graag een resultaatgerichte content marketing strategie te ontwikkelen en uit te voeren. JEROME kan jou helpen met het opzetten, monitoren en bijsturen van je social media campagnes. Wij hebben aantoonbare ervaring met onder andere de onderstaande social media platformen:

   

   

  Afhankelijk van waar jouw doelgroep zich bevindt zetten wij het juiste platform in. Meer weten over hoe jouw bedrijf social media beter kan inzetten?

  Schakel ons in!

  Leer van de specialisten

  SOCIAL MEDIA TRAINING

  De social media kan net zoals de andere online marketing werkzaamheden worden uitbesteed aan JEROME. Maar ga je liever zelf aan de slag of wil je jouw kennis van social media naar het volgende niveau tillen? Dan kunnen wij tevens een training voor jou verzorgen. Je gaat samen met onze specialisten aan de slag om vorm te geven aan jouw social media strategie en deze te integreren in jouw marketingmix. Je leert meer over het creëren van meer bereik, interactie en conversies voor jouw bedrijf. Daarnaast helpen wij je met opstellen van concrete contentplanning zodat je zelf aan de slag kunt met social media. Wil je ook een maatwerk training gericht voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

  Neem contact op

  Vergroot je online zichtbaarheid

  ZET ALLE RELEVANTE SOCIAL MEDIA KANALEN IN

  Social media platformen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken. Niet alleen binnen de maatschappij maar ook vooral voor bedrijven. Het inzetten kan een krachtige tool zijn om je doelgroep te bereiken. JEROME is een gespecialiseerd online marketing team die je helpt de onderstaande social media kanalen in te zetten op de meest effectieve wijze.

   
   

  FACEBOOK

  Elke seconde zijn er 20.000 mensen actief op Facebook. Waarschijnlijk jouw doelgroep ook. Wij helpen jou met Facebook adverteren

  INSTAGRAM

  Ruim 200 miljoen mensen bezoeken dagelijks een bedrijfsprofiel. Er zijn steeds meer mogelijkheden op zakelijk het social media platform te gebruiken.

   

  TWITTER

  Twitter blijft, ondanks de daling de afgelopen jaren, een zeer groot platform. Maandelijks zijn er ongeveer 321 miljoen Twittergebruikers wereldwijd.

  PINTEREST

  Het online platform Pinterest groeit de laatste jaren enorm. Op dit moment gebruiken meer dan 250 miljoen mensen Pinterest om nieuwe ideeën op te doen.

   

  LINKEDIN

  Ruim 560 miljoen professionals zijn actief op LinkedIn. Daarnaast is het platform de nummer 1 als het gaat om Business-to-Business lead generatie.

   

   

  YOUTUBE

  Gebruikers van het online platform YouTube kijken dagelijks meer dan een uur naar YouTube-content op hun mobiele apparaten.

   

  JEROME Social media slider

  Jouw digital marketingteam

  WIJ ZIJN JEROME

  JEROME is jouw team van online marketing experts. Onze resultaatgedreven online marketing specialisten werken dagelijks voor meer conversie en meer omzet. Wij denken niet in uren maar in successen. Voor een vast maandtarief weet je precies waar je aan toe bent. JEROME ontzorgt in zowel de strategie als uitvoering van alle online marketing werkzaamheden.

   

  Social media marketing is slechts één specialisatie van JEROME. Als team beschikken wij over de kennis én ervaring in alle online marketing facetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onder andere SEO, SEA, CRO (conversie optimalisatie) e-mailmarketing en feed marketing. Op basis van jouw doelstellingen maken we een marketingplan en zetten we dié kanalen in die voor jou het meeste resultaat opleveren. Zo zorgen wij voor meer conversie en meer omzet.

  Schakel ons in!

  Onze kwaliteiten

  MARKETINGTEAM

  KANAAL ONAFHANKELIJK

  Resultaat gericht werken

  FOCUS OP RESULTAAT

  Flexibel en snel

  FLEXIBEL & SNEL

  JEROME marketing team handshake

  ERKENDE PARTNERS

  VASTE PRIJS

  DIRECT CONTACT

  Naar boven