JEROME online marketing
Welkom bij JEROME!

Wij zijn erg enthousiast over de komst van onze nieuwe collega’s Stijn en Ralph. We zijn overtuigd dat de kennis en vaardigheden die deze jonge marketeers met zich meebrengen een toegevoegde waarde zijn voor JEROME. Stijn en Ralph, welkom bij JEROME van Bluedesk!

Onderdeel worden van Team JEROME?

"Jong en ambitieus"

Maak kennis met onze nieuwe collega's

JEROME heeft zich versterkt met twee nieuwe gezichten: Stijn Ranzijn (rechts) en Ralph Balvers (links). Maak kennis met onze nieuwe collega’s!

“Graag stel ik mij even voor:

Mijn naam is Stijn Ranzijn, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Zaandam. Ik studeer commerciële economie aan de Hogeschool van Amsterdam en volg daar de specialisatie sportmarketing. Momenteel ben ik bezig met de afronding van mijn derde jaar.

Het jonge en ambitieuze team van JEROME zie ik als de uitgelezen mogelijkheid om mij te ontwikkelen op het gebied van Digital Marketing. Naast mijn persoonlijke ontwikkeling wil ik deel uitmaken van de groei van dit online marketing bureau en mijn bijdrage leveren.

Voorheen heb ik gewerkt in de horeca. Na jaren van klantcontact in een restaurant ben ik toe om een consulterende rol aan te nemen binnen Digital Marketing. Ik kijk uit naar deze mooie uitdaging binnen JEROME van Bluedesk!”

"Op het juiste adres"

Ontwikkelen als Digital Marketing Consultant

“Ook ik stel mij graag even voor:

Mijn naam is Ralph Balvers, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Heerhugowaard. Ik heb een voorliefde voor voetbal en zo ben ik ook elk weekend op het voetbalveld te vinden.

Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de HVA. Ik volg de afstudeerrichting Digital Marketing. Bij JEROME ben ik hiermee op het juiste adres om als consultant aan de slag te gaan en mijn skills op online marketinggebied te vergoten.

Ik ben enthousiast om in het jong maar ervaren team te gaan werken en te leren van mijn collega’s.

Ik ben ervan overtuigd dat ik een mooie tijd tegemoet ga hier bij JEROME en kan niet wachten om naast mijn studie mijzelf in de praktijk te ontwikkelen als digital marketeer.”

Solliciteer nu

Ben jij onze nieuwe collega?

CV: